- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman kesin yapacaksınLisa sen hep beni kandırıyorsun bu sefer duygularımla oynama lütfen.
Sok kız o dilini içeri, zaten birsey yazamıyorum dogrudurust, şimdi sana laf yetistiremiycem
Tamam Hemşom hayırlısı olsunAşkolsun hemşom kandırmıyorum kısmet olmuyor bir türlü.Bu yıl denizlerde balık yok valla ama bak zorlayacağım bu kez
Merhabamerhaba hamarat hatunlar
TamamSok kız o dilini içeri, zaten birsey yazamıyorum dogrudurust, şimdi sana laf yetistiremiycem
Canim bilinmeyenim nasılsın, sana da cevap veremedim
Bu arada sen de gel yarışmaya lütfen
Merhaba
Hayrola mutfakta balık çorbası yapmaya mı hazirlaniyorsun
Hoşgeldin canım nehabermerhaba hamarat hatunlar
Tamam
İyiyim canım, sen nasılsın diyeceğimde, umarım iyisindir,(şimdi sana geri cevap yazmak zor ollur diye kendim senin gıyabında cevap verdim)
Bakalım nasip..
Hoşgeldin canım nehaber
Hşbuldum Nevresteciğim
Hoşgeldin canımPrensesin mesajları öyle yapalım çok haklısın
Halden anlayan arkadaş başka oluyorTamam
İyiyim canım, sen nasılsın diyeceğimde, umarım iyisindir,(şimdi sana geri cevap yazmak zor ollur diye kendim senin gıyabında cevap verdim)
Bakalım nasip..
İyiyim canım çok sağoliyidir canım bi bakayım dedim kimler var kimler yok
sen nasılsın
heyecanlı gidiyor yarışma bır sürü tarif ögrendim valla
İyiyim canım çok sağol
Çok haklısın bu çorbalar çok işimize yarayacak
Bebeğine yapacağın bir sürü çorba oldu yaşına uygun yavaş yavaş yaparsın..kabak çorbasını bebeğime yaptım bile
nam nam diye diye yedi teyzesi
Yarın görüşürüz o zamanKonuya gelip bizde yazalım bizede cevap verKızlar evlaefe konuma cevap yazmış, ona cevap vermeye gidiyorum, 2 saat sonra gelirim
Bebeğine yapacağın bir sürü çorba oldu yaşına uygun yavaş yavaş yaparsın..
Şifa olsun kuzuya büyüsün kocaman olsun inşaallah
Ramazan ayında çok işimize yarayacak30 tarif olsa ne güzel olacakaynen hergun ne çorbası yapayım demekten kurtuldum 1 aya yetecek tarif var neredeyse
Ramazan ayında çok işimize yarayacak30 tarif olsa ne güzel olacak