- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
İnşaallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canım
Yagmurun_kizi ,az da buraya uğra ufaklık
Eminmisin nur ? Buna hazırmısınYeaaaa bende isterem
inşallah deynepcim ..Yok canım ,alıştım artık,16 sene oldu,yaşasa iyiydi,abisiyle birbirine destek olurdu ama kader.İnşallah şefaatçi olur bize.
Çok güzelmiş güle güle kullan canım benimEki Görüntüle 1829611 1.lik hediyem geldi hanımlar .
Nevrestem çok teşekkür ederim
Benim gibi araştırsaydın,meraklı melahat olsaydın bilirdin ,hepsine gelen hediyeleri biliyorum ama söylemem ,sen de araştır sen de bulnuryolu senin hediyeni de merak ediyorum sana ne geldi bizi bi aydınlat
Amin canım,siz beni beğenmediniz ama nuryolu dan ses çıkmadı,hayran hayran bana bakakaldı,yazmayı unuttu herhalde
Oylama 23 Mayısta başlayacak.Daha o güne kadar katılan yine olur.Belki kararın değişir.Merak ettim hangi tarife verecektin?kızlar çorbalar konusunda oylama ne zaman başlıyor?oyumu vermek istiyorum.
Bayılmış olabilir
Oylama 23 Mayısta başlayacak.Daha o güne kadar katılan yine olur.Belki kararın değişir.Merak ettim hangi tarife verecektin?
Benim gibi araştırsaydın,meraklı melahat olsaydın bilirdin ,hepsine gelen hediyeleri biliyorum ama söylemem ,sen de araştır sen de bul
nuryolu canım biz senin kadar şanslı olmadıkKeşke bizde burda olmasaydık
Valla meraktan bayılıciim şimdi he
deynepnaz ,albüme gel