Yok canım ,alıştım artık,16 sene oldu,yaşasa iyiydi,abisiyle birbirine destek olurdu ama kader.İnşallah şefaatçi olur bize.Bilmeden yarana bastım galiba
Faceye uzun zamandır girmediğimden oradan da haberim olmadıAman bir mesaj yazamadım sürekli beni atıyorlar
Diloş yoğun çalışıyor bir ara iş yerinde net yoktu eve gelince hal kalmıyordu ondan yok ortalarda
Faceden takip ediyorum
Evet hiç bakmıyorsunFaceye uzun zamandır girmediğimden oradan da haberim olmadı
İnşaAllah Rabbim şefaatciniz kılsın minik meleğiYok canım ,alıştım artık,16 sene oldu,yaşasa iyiydi,abisiyle birbirine destek olurdu ama kader.İnşallah şefaatçi olur bize.
Buraya anca yetişiyorum NevoşumEvet hiç bakmıyorsunBenim hep açık olunca haberim oluyor
Ben hepsine yetişiyorum galibaBuraya anca yetişiyorum NevoşumBir de instagrama bakıyorum bu aralar, yemekleri
Amin canım,siz beni beğenmediniz amaİnşaAllah Rabbim şefaatciniz kılsın minik meleği
Bayılmış olabilirAmin canım,siz beni beğenmediniz amanuryolu dan ses çıkmadı,hayran hayran bana bakakaldı,yazmayı unuttu herhalde
Zevkli kadın ,tabii bayılmıştır banaBayılmış olabilir
Kesin öyle olmuştur..Zevkli kadın ,tabii bayılmıştır bana
Senin MaşaAllah'ın var canım, 10 parmağında 10 marifetBen hepsine yetişiyorum galiba
Şu an şokta ve kendine gelmeye çalışıyor ola bilirAmin canım,siz beni beğenmediniz amanuryolu dan ses çıkmadı,hayran hayran bana bakakaldı,yazmayı unuttu herhalde
O kadar değil ama yakın sayılırSenin MaşaAllah'ın var canım, 10 parmağında 10 marifet
Şu an şokta ve kendine gelmeye çalışıyor ola bilir
Sağol canımO kadar o kadar
Spora devam mıSağol canım
Bu koşturmalar işime geliyor kilo vermeme yardımcı oluyor
Puhahaha ben de merakla @deynepnazın fotosu var diye geçmiş sayfaları okudum keklemiş bizi hain domdom
Ramazana kadar devam edeceğimSpora devam mıBen de yazın spor yapıcam, yüzerek
Ne güzel canım, daha da iyi olursun İnşaAllahRamazana kadar devam edeceğimBeni çok rahatlattı..Tabi ilaçlarında etkisiyle sıkıntılarımdan kurtuldum
Sen ancak sağlık için spor yaparsınZayıflamaya çalışırsan görünmez olursun
İnşaallah canımNe güzel canım, daha da iyi olursun İnşaAllah