Evet istediğin konuya gidebilirsinKendi kendimi kandıramıyorum yani,,ben de beceremedim sanmıştım,şimdi başkalarını dikizleyebilirim yani
RontgenciKendi kendimi kandıramıyorum yani,,ben de beceremedim sanmıştım,şimdi başkalarını dikizleyebilirim yani
Kıskandığınızı bu kadar belli etmeseydinizDeynepcim kusura bakma dost acı söylermiş , makyajdan önce topluca bi altyapı düzenlemesi lazım sana
Mu ha ha ha ,savulun deynepnaz geliyorrrRontgenci
O kim la
Hayaletleri dikizleyemezsinMu ha ha ha ,savulun deynepnaz geliyorrr
Yemek, yarışma bölümü müdavimlerindendiO kim la
Hiç duymadım ismini,sizden bıktı demek ki,Ona da çirkin muamelesi yaptınız demek ki,kesin o yüzden küsmüştürYemek, yarışma bölümü müdavimlerindendi
7-8 aydır yok ortalarda, kayıpHiç duymadım ismini,sizden bıktı demek ki,Ona da çirkin muamelesi yaptınız demek ki,kesin o yüzden küsmüştür
2 çocuk dogurmussun bi çorba yapıp katilamiyorsunMillet coşmuş,16 tarif olmuş,rekor katılım olacak galiba.Herkese de başarılar diledim,kim 1.olacak o zaman
2 çocuk doğurmadım ki,3 çocuk doğurdum.2 .çocuk 4 saat yaşadı2 çocuk dogurmussun bi çorba yapıp katilamiyorsun
Yeaaaa bende isteremSildim fotomu neme lazım,bir tanıyan çıkar
Aman bir mesaj yazamadım sürekli beni atıyorlar7-8 aydır yok ortalarda, kayıpYok, o çok zarifti yapmadık o muameleyi, bıyıklı değildi
Nur bu mesajını yazdığına pişman olacaksınYeaaaa bende isterem
Bilmeden yarana bastım galiba2 çocuk doğurmadım ki,3 çocuk doğurdum.2 .çocuk 4 saat yaşadı.
Doğurmakla çorbanın ne alakası var kız,benim kv 7 tane doğurmuş ama yemekleri ,anladın sen onu
Allah rahmet eylesin canım2 çocuk doğurmadım ki,3 çocuk doğurdum.2 .çocuk 4 saat yaşadı.
Doğurmakla çorbanın ne alakası var kız,benim kv 7 tane doğurmuş ama yemekleri ,anladın sen onu