- 8 Haziran 2013
- 56.999
- 151.398
- 898
Birde istemiyordun hepimiz den meraklı çıktın bak yerinde duramıyorsunMaşallah bana, çatlıyorum zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde istemiyordun hepimiz den meraklı çıktın bak yerinde duramıyorsunMaşallah bana, çatlıyorum zaten
Ben önce istemem sonra gaza gelirimBirde istemiyordun hepimiz den meraklı çıktın bak yerinde duramıyorsun
Bilseydik daha önce yapardık
Bu gazla birinci bile olursun yürü be kim tutar seniiiBen önce istemem sonra gaza gelirim
Yok canom birinci olmayayım ama sondada olmayayım, ortada gezeyimBu gazla birinci bile olursun yürü be kim tutar seniii
Yav he heeYok canom birinci olmayayım ama sondada olmayayım, ortada gezeyim
Düz yemek olsa belki olurdu ama sofrada olmaz canom,gerçekçi olmalıyız çok popüler tarif var çünkü eminim benden daha iyi sofra kuracak insanlar olacaktırYav he hee
Mesela C A N O değil miOnu beklediğine göreDüz yemek olsa belki olurdu ama sofrada olmaz canom,gerçekçi olmalıyız çok popüler tarif var çünkü eminim benden daha iyi sofra kuracak insanlar olacaktır
Aradığınız kişi ben değilim Bunu sende biliyorsun NevoşMesela C A N O değil miOnu beklediğine göre
Tabikide cano kesin ilk birimdeMesela C A N O değil miOnu beklediğine göre
canom sen hem influzer hem yotuber değil misin mütevazi olduğunu biliyoruzAradığınız kişi ben değilim Bunu sende biliyorsun Nevoş
Yoo onlarla hiç ilgisi yok Burda bir kaç kişi biliyoruz tehlike arz edencanom sen hem influzer hem yotuber değil misin mütevazi olduğunu biliyoruz
Sen,sen,sen ...baskaYoo onlarla hiç ilgisi yok Burda bir kaç kişi biliyoruz tehlike arz eden
Abartma mekanizması ayarı açık kalmış, kapatın lütfenSen,sen,sen ...baska
Evet,pesAcaba kek ve poğaçanın yanına ne yapsam
Kısırı seviyor kısır mı yapsam
Kurabiye de güzel olur
Başka yoğurtlu bir meze mi yapsam
Ya da şöyle iddialı sunumlu birşey
Tabağı hangisini seçsrm
Örtüyü hangisini örtsem
Şu gün mü yapsam bugün mü
Keki önceden yapabilirim aslında sunum fotosu da çekerim, sofra günü yine yaparım
Az Google, ye, Pinterest, eski konular falan bakayım görsellere fikir olsun
Siz de kafanızda böyle düşünüp plan yapıyorsunuz itiraf edin
Eskiden olsa prova bile yapardım masa için şimdi doğaçlama takılıyorumAcaba kek ve poğaçanın yanına ne yapsam
Kısırı seviyor kısır mı yapsam
Kurabiye de güzel olur
Başka yoğurtlu bir meze mi yapsam
Ya da şöyle iddialı sunumlu birşey
Tabağı hangisini seçsrm
Örtüyü hangisini örtsem
Şu gün mü yapsam bugün mü
Keki önceden yapabilirim aslında sunum fotosu da çekerim, sofra günü yine yaparım
Az Google, ye, Pinterest, eski konular falan bakayım görsellere fikir olsun
Siz de kafanızda böyle düşünüp plan yapıyorsunuz itiraf edin
Canom yaaaa reklamın iyisi kötüsü olmaz bi iki kişi gelse fena mı sayfanaAbartma mekanizması ayarı açık kalmış, kapatın lütfen
Heee o mesele. Bir an senin menajerim olduğunu unutmuşum sorryCanom yaaaa reklamın iyisi kötüsü olmaz bi iki kişi gelse fena mı sayfana