Evet iyi görmüşsünAynen ben de ona taktım, meğer puronun külüymüş
O zaman iyi görmüşüm ben yine
Bugün gündüz saatlerinde yeni evimize taşındık farketmedin miAnaaa ,bizim adresimiz değişmiş ya,yemek tarifleri bölümüne geçmişiz
Ben de kendimi boya yapmaya verdim, kafa dağıtmak içinBende de çok halsizlik var ,aylardan mı acaba?Canım hiçbir iş yapmak istemiyor 2 gündür ,mecbur yapıyorum başka.
Canım İnşaAllah hayırlısıyla olur tayininizBizim ne zaman belli olacağı bilinmeyen tayin dönemiOkul kapanıyor, ailemin yanına gidemiyorum bu sebepten Belirsizlikler Ben önümü görmeden yürüyemem
Rabbim feraha eriştirir inşaallah
Ben alıntılarla girdiğimden farkedemedim,bugün gündüz de fazla girmedim,yoksa anlardımBugün gündüz saatlerinde yeni evimize taşındık farketmedin mi
Ne güzel yapıyorsunBen de kendimi boya yapmaya verdim, kafa dağıtmak içinKavanoz, teneke herşeyi boyuyorum
Canım İnşaAllah hayırlısıyla olur tayininizAmin canım
Yarışmacı olsaydın kesin farkederdinBen alıntılarla girdiğimden farkedemedim,bugün gündüz de fazla girmedim,yoksa anlardım
İnşallah gönlüne göre olur canımBizim ne zaman belli olacağı bilinmeyen tayin dönemiOkul kapanıyor, ailemin yanına gidemiyorum bu sebepten Belirsizlikler Ben önümü görmeden yürüyemem
Rabbim feraha eriştirir inşaallah
Yarışmacı değilsek buranın bekçisiyim,ya alıntı olmasaydı,bulamasaydım siziYarışmacı olsaydın kesin farkederdin
Konularımız taşındı ve bildirim geldi.Yeni kategoriye kadar buradan devam ederiz
Malatya canım memleketimize istiyoruzİnşallah gönlüne göre olur canımNereyi istiyorsun?
Son rutüşleri yapıcam Nevoşum, sonra eklicemNe güzel yapıyorsunNeler yaptın ekle görelim
Hayırlısı olsun canımÇıkması birşey değil belirsizlik beni geriyor
Biz seni hiç bırakır mıyızYarışmacı değilsek buranın bekçisiyim,ya alıntı olmasaydı,bulamasaydım sizi
Tamam canım bekliyoruzSon rutüşleri yapıcam Nevoşum, sonra eklicemOlur İnşaAllah canım benim
Şeyyy kem küm,yakama karanfil takarım.Bilgisayarda fotolar silinmiş herhalde bulamadım,bir gün gösteririm elbet sabırlı ol,hem sende bana göstermedin,sen göstersene
Hoş geldin canımBen geldiim
KesinHoşgeldin canımSen bu ara bizi ihmal ediyorsun
Tamam karanfilli resim istiyorumŞeyyy kem küm,yakama karanfil takarım.Bilgisayarda fotolar silinmiş herhalde bulamadım,bir gün gösteririm elbet sabırlı ol,hem sende bana göstermedin,sen göstersene