Şurdan bir puro çıkmış sankiEki Görüntüle 1840607
Resimde ne görüyorsunuz? Benim yarım saatimi aldı bulmakİnat ettim bulucam dedim sonunda buldum
Madalyamızı kim verecekKendimize yeni konu mu açsak
Olmaz ki amaŞurdan bir puro çıkmış sankiŞu yılan başına benzer kısım
Bana yol görünürse ne yapacağızMadalyamızı kim verecekHatta ceza olarak elimizdeki madalyadan da olmayalım
Olmaz ki amaNiye hemen buldun
Ben o kadar kafa patlattım
Bak o da varBana yol görünürse ne yapacağız
Ben bu tür dikkat çalışmalarını çok seviyorum
Evet bayağı ben burdayım diye bağırıyorBak o da varBen de çok seviyorum ama bu sefer ki zor geldi Halbuki kabak gibi ortada, nasıl görememişim
Ben de farkettim puroyu(Yılan başına benzer kısmı gördüm de ,puroya benzetemedim.Çeşitli yerlere göz ağız çizmişler,başka bir şey göremedim ben,çaktırmayayımMadalyamızı kim verecekHatta ceza olarak elimizdeki madalyadan da olmayalım
Olmaz ki amaNiye hemen buldun
Ben o kadar kafa patlattım
Bu ara beynim yoğunEvet bayağı ben burdayım diye bağırıyor
Sadece oraya odaklan başka birşey göremiyorsun zatenBen de farkettim puroyu(Yılan başına benzer kısmı gördüm de ,puroya benzetemedim.Çeşitli yerlere göz ağız çizmişler,başka bir şey göremedim ben,çaktırmayayım)
İlk ben de onları gördümBen de farkettim puroyu(Yılan başına benzer kısmı gördüm de ,puroya benzetemedim.Çeşitli yerlere göz ağız çizmişler,başka bir şey göremedim ben,çaktırmayayım)
4 çocukla daha da mı beynin yorulmasın?Bu ara beynim yoğunYoksa bulurdum hemen
Benimde kafa çok fenaBu ara beynim yoğunYoksa bulurdum hemen
Ben telefonu bir yana, bir ters çevirip her yönden bakmıştımSadece oraya odaklan başka birşey göremiyorsun zaten
Bende önce yılan gibi gördüm ve oraya odaklandımİlk ben de onları gördümGülen surat, puronun gövdesini değil ucunu kuru kafa olarak gördüm
Telefondan daha zor pcden daha net görünüyorBen telefonu bir yana, bir ters çevirip her yönden bakmıştım
Sen yine telefonu yan çevirmişsin,ben koca lap topu ters çevirdimBen telefonu bir yana, bir ters çevirip her yönden bakmıştım
Sen yine telefonu yan çevirmişsin,ben koca lap topu ters çevirdim
Aynen4 çocukla daha da mı beynin yorulmasın?
Niye bu aylar NevoşumBenimde kafa çok fenaBu aylar hep gergin oluyorum Hızlıca Temmuz ayına geçebilir miyiz
Hayırdır bir problem mi var
Bende de çok halsizlik var ,aylardan mı acaba?Canım hiçbir iş yapmak istemiyor 2 gündür ,mecbur yapıyorum başka.Aynen
Niye bu aylar NevoşumBana uyar geçelim Fazla stresliyim bu ara
Bizim ne zaman belli olacağı bilinmeyen tayin dönemiAynen
Niye bu aylar NevoşumBana uyar geçelim Fazla stresliyim bu ara
Aynen ben de ona taktım, meğer puronun külüymüşBende önce yılan gibi gördüm ve oraya odaklandımTam yerini bulmuşum
O zaman iyi görmüşüm ben yineTelefondan daha zor pcden daha net görünüyor
Sen yine telefonu yan çevirmişsin,ben koca lap topu ters çevirdim
Benim niye aklıma gelmedi masa üstü pcyi çevirmek