- 16 Ağustos 2010
- 293.159
- 603.151
- 43
Şurdan bir puro çıkmış sankiŞu yılan başına benzer kısımEki Görüntüle 1840607
Resimde ne görüyorsunuz? Benim yarım saatimi aldı bulmak İnat ettim bulucam dedim sonunda buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şurdan bir puro çıkmış sankiŞu yılan başına benzer kısımEki Görüntüle 1840607
Resimde ne görüyorsunuz? Benim yarım saatimi aldı bulmak İnat ettim bulucam dedim sonunda buldum
Madalyamızı kim verecek Hatta ceza olarak elimizdeki madalyadan da olmayalımKendimize yeni konu mu açsak
Olmaz ki ama Niye hemen buldunŞurdan bir puro çıkmış sankiŞu yılan başına benzer kısım
Bana yol görünürse ne yapacağızMadalyamızı kim verecek Hatta ceza olarak elimizdeki madalyadan da olmayalım
Olmaz ki ama Niye hemen buldun
Ben o kadar kafa patlattım
Bak o da var Ben de çok seviyorum ama bu sefer ki zor geldi Halbuki kabak gibi ortada, nasıl görememişimBana yol görünürse ne yapacağız
Ben bu tür dikkat çalışmalarını çok seviyorum
Evet bayağı ben burdayım diye bağırıyorBak o da var Ben de çok seviyorum ama bu sefer ki zor geldi Halbuki kabak gibi ortada, nasıl görememişim
Ben de farkettim puroyu(Yılan başına benzer kısmı gördüm de ,puroya benzetemedim.Çeşitli yerlere göz ağız çizmişler,başka bir şey göremedim ben,çaktırmayayım)Madalyamızı kim verecek Hatta ceza olarak elimizdeki madalyadan da olmayalım
Olmaz ki ama Niye hemen buldun
Ben o kadar kafa patlattım
Bu ara beynim yoğun Yoksa bulurdum hemenEvet bayağı ben burdayım diye bağırıyor
Sadece oraya odaklan başka birşey göremiyorsun zatenBen de farkettim puroyu(Yılan başına benzer kısmı gördüm de ,puroya benzetemedim.Çeşitli yerlere göz ağız çizmişler,başka bir şey göremedim ben,çaktırmayayım)
İlk ben de onları gördüm Gülen surat, puronun gövdesini değil ucunu kuru kafa olarak gördümBen de farkettim puroyu(Yılan başına benzer kısmı gördüm de ,puroya benzetemedim.Çeşitli yerlere göz ağız çizmişler,başka bir şey göremedim ben,çaktırmayayım)
4 çocukla daha da mı beynin yorulmasın?Bu ara beynim yoğun Yoksa bulurdum hemen
Benimde kafa çok fenaBu aylar hep gergin oluyorumHızlıca Temmuz ayına geçebilir miyizBu ara beynim yoğun Yoksa bulurdum hemen
Ben telefonu bir yana, bir ters çevirip her yönden bakmıştımSadece oraya odaklan başka birşey göremiyorsun zaten
Bende önce yılan gibi gördüm ve oraya odaklandımTam yerini bulmuşumİlk ben de onları gördüm Gülen surat, puronun gövdesini değil ucunu kuru kafa olarak gördüm
Telefondan daha zor pcden daha net görünüyorBen telefonu bir yana, bir ters çevirip her yönden bakmıştım
Sen yine telefonu yan çevirmişsin,ben koca lap topu ters çevirdimBen telefonu bir yana, bir ters çevirip her yönden bakmıştım
Sen yine telefonu yan çevirmişsin,ben koca lap topu ters çevirdim
Aynen4 çocukla daha da mı beynin yorulmasın?
Niye bu aylar Nevoşum Bana uyar geçelim Fazla stresliyim bu araBenimde kafa çok fenaBu aylar hep gergin oluyorumHızlıca Temmuz ayına geçebilir miyiz
Hayırdır bir problem mi var
Bende de çok halsizlik var ,aylardan mı acaba?Canım hiçbir iş yapmak istemiyor 2 gündür ,mecbur yapıyorum başka.Aynen
Niye bu aylar Nevoşum Bana uyar geçelim Fazla stresliyim bu ara
Bizim ne zaman belli olacağı bilinmeyen tayin dönemiOkul kapanıyor, ailemin yanına gidemiyorum bu sebeptenBelirsizliklerBen önümü görmeden yürüyememAynen
Niye bu aylar Nevoşum Bana uyar geçelim Fazla stresliyim bu ara
Aynen ben de ona taktım, meğer puronun külüymüşBende önce yılan gibi gördüm ve oraya odaklandımTam yerini bulmuşum
O zaman iyi görmüşüm ben yineTelefondan daha zor pcden daha net görünüyor
Sen yine telefonu yan çevirmişsin,ben koca lap topu ters çevirdim
Benim niye aklıma gelmedi masa üstü pcyi çevirmek