- 16 Ağustos 2010
- 293.164
- 603.164
- 43
Nevreste sana bir gaz verirse,o tatlı dilini kullanırsa emin ol sen de katılırsın
Sana göre tatlı dilli değilim galiba bu kategoride ikna edemedim
Gerçi bu sefer çok peşine düşmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevreste sana bir gaz verirse,o tatlı dilini kullanırsa emin ol sen de katılırsın
Sağol canım benimGönül isterdi ki daha başlarda ol ama dediğim gibi senin madalyaya ihtiyacın yok,Nevreste deyince herkesin aklına beceri gelir
Çaktırmadan anketi geri açalım diğerlerine oy çok gelirse kapatırızNevoş az daha açık kalsaydı anket, 1-2 oy daha gelirdi belki
@gsm_lee
Nevreste
@ceroni
@basarans
@mercan1907
@nananais
@usagi91
Beğeniniz ve oyunuz için çok teşekkür ederim
yamukprenses tebrik ederim canım
Ben de seni.Oylama bugün bitiyor,çok heyecanlı,ilk 3 değişecek mi acaba?Senin çorban güzel olmuş ta,ben dahil çoğu kişi tadını bilmiyor,o yüzden fazla oy almadın herhalde,belki de @nananais 'in nazarı değmiştir sana
Bana vermişti
Valla mühendis görünümlü ameleyim bir yıllık evliyim 30 yaşındayım çocuk doğurma konusunda başarılı olduğum söylenemez öyle işte şimdi fark ettim de ben mayıs itibari ile 31 olmuştum ya ağlamak istiyorumBende fatma diyeveriyim o zaman Memnun oldum canim ,
Ee nerelisin napar ne edersin anlat bakalim
Yok 5. oluyorsunTebrikler yamukprenses hayirli olsun birinciligin cnm
2. dmrsda
3. @melike06
Ellerinize saglik katilan butun arkadaslarin
Bana oy veren sevgili kk arkadaslarimin hepsine coook tesekkur ederim 4. ciktim galiba buda iyi riskli bi corbaydi
Nevoş az daha açık kalsaydı anket, 1-2 oy daha gelirdi belki
@gsm_lee
Nevreste
@ceroni
@basarans
@mercan1907
@nananais
@usagi91
Beğeniniz ve oyunuz için çok teşekkür ederim
yamukprenses tebrik ederim canım
yamukprenses canım tebrik ederim
yamukprenses canım benim hakedilmiş bir başarıydı, tebrik ederim kuzumm
yamukprenses Tebrik ederim canim 1 ciligi sonuna kadar hakkettin ,Tebrikler
yamukprenses tebrik ederim. Emegine saglik tekrar.
Bana oy veren herkese de cooooookkkk tesekkur ederimmm
kuzularinannesi
SaiKing
L labellefille
gogo2405
S Sassy001
firuzeew
yasom7272
Ahu060812
adamaris
Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz.
yamukprenses tebrikler canım
Teşekkür ederim canlar,sizinde ellerinize sağlık,hepimiz birinciyizTebrikler yamukprenses hayirli olsun birinciligin cnm
2. dmrsda
3. @melike06
Ellerinize saglik katilan butun arkadaslarin
Bana oy veren sevgili kk arkadaslarimin hepsine coook tesekkur ederim 4. ciktim galiba buda iyi riskli bi corbaydi
Hahaah Olabilir mi NevoşumÇaktırmadan anketi geri açalım diğerlerine oy çok gelirse kapatırız
Anketi silip ikimize özel anket açalımŞimdi bu anketi açsak bize oy gelmezHahaah Olabilir mi Nevoşum
Hadi yapalım Nevoşum Diğer resimleri de silAnketi silip ikimize özel anket açalımŞimdi bu anketi açsak bize oy gelmez
Nasıl farketmez, bak bana yerlerdeyim resmenAa evet pardon cnm @_Nun_ arkadasim tebrikler 4 5 farketmez birincilikten sonra butun siralar bizim
Aynen öyleSıraya dizildikAa evet pardon cnm @_Nun_ arkadasim tebrikler 4 5 farketmez birincilikten sonra butun siralar bizim
Kendimize yeni konu mu açsakHadi yapalım Nevoşum Diğer resimleri de sil