• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Yarışma bitmiş,öncelikle herkesin ellerine sağlık kızlar,hepimizin tarifi birbirinden güzel ve özeldi,katılan herkese kendi adıma teşekkürederim,herkesin emeğine sağlık:KK36:

Bana oy veren,vermeyen herkese çok teşekkürederim.:KK200:Her ne kadar bu sefer muhabbetlere çok katılamasamda,yarışmayı güzel şekilde yöneten ve hergün gelip güzel muhabbetleriyle bize eşlik eden sevgili editörümüz Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ye ve site kurucularımıza Kazen Kazen teşekkürler.

Ayrıca;
sizlere de ayrıca çok ama çook teşekkürederim beni layık gördüğünüz için.:KK200::KK200::KK200:
Tebrik ederimm canımmm
Ama bende oy vermiştim :110:
:))

Bende copy paste yaptım. Sanırım o şekilde bildirim gitmiyor. Başına @ işareti koymadığımız için. Hadi koyalım :KK70:
Ayy onu ben geçen yarışmada yapayım dedim ama yok uğraşılmıyor,yarısına kadar yaptım düzeltme süresi bitti sonra.Sonrada bir baktım kendi kendine olmuş,şu an da öyle bir ümitle bekliyorum:KK48:

Ayy onu ben geçen yarışmada yapayım dedim ama yok uğraşılmıyor,yarısına kadar yaptım düzeltme süresi bitti sonra.Sonrada bir baktım kendi kendine olmuş,şu an da öyle bir ümitle bekliyorum,yada dur ben başliyim:KK48:
Denedim ben olmadı. Düzeltmede etiketleme olmuyor sanırım. Artık yapcak bişi yok :KK70:

YemekOkulu070109005.jpg

Oyunuzu bana verin:sinirli:

Yarışma bitmiş,öncelikle herkesin ellerine sağlık kızlar,hepimizin tarifi birbirinden güzel ve özeldi,katılan herkese kendi adıma teşekkürederim,herkesin emeğine sağlık:KK36:

Bana oy veren,vermeyen herkese çok teşekkürederim.:KK200:Her ne kadar bu sefer muhabbetlere çok katılamasamda,yarışmayı güzel şekilde yöneten ve hergün gelip güzel muhabbetleriyle bize eşlik eden sevgili editörümüz Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ye ve site kurucularımıza Kazen Kazen e teşekkürler.

Ayrıca;
sizlere de ayrıca çok ama çook teşekkürederim beni layık gördüğünüz için.:KK200::KK200::KK200:
Rica ederim canım:KK200:

Back