Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Yarışma bitmiş,öncelikle herkesin ellerine sağlık kızlar,hepimizin tarifi birbirinden güzel ve özeldi,katılan herkese kendi adıma teşekkürederim,herkesin emeğine sağlık:KK36:

Bana oy veren,vermeyen herkese çok teşekkürederim.:KK200:Her ne kadar bu sefer muhabbetlere çok katılamasamda,yarışmayı güzel şekilde yöneten ve hergün gelip güzel muhabbetleriyle bize eşlik eden sevgili editörümüz Nevreste Nevreste ye ve site kurucularımıza K Kazen teşekkürler.

Ayrıca;
sizlere de ayrıca çok ama çook teşekkürederim beni layık gördüğünüz için.:KK200::KK200::KK200:
Tebrik ederimm canımmm
Ama bende oy vermiştim :110:
:))

Bende copy paste yaptım. Sanırım o şekilde bildirim gitmiyor. Başına @ işareti koymadığımız için. Hadi koyalım :KK70:
Ayy onu ben geçen yarışmada yapayım dedim ama yok uğraşılmıyor,yarısına kadar yaptım düzeltme süresi bitti sonra.Sonrada bir baktım kendi kendine olmuş,şu an da öyle bir ümitle bekliyorum:KK48:

Ayy onu ben geçen yarışmada yapayım dedim ama yok uğraşılmıyor,yarısına kadar yaptım düzeltme süresi bitti sonra.Sonrada bir baktım kendi kendine olmuş,şu an da öyle bir ümitle bekliyorum,yada dur ben başliyim:KK48:
Denedim ben olmadı. Düzeltmede etiketleme olmuyor sanırım. Artık yapcak bişi yok :KK70:

YemekOkulu070109005.jpg

Oyunuzu bana verin:sinirli:

Yarışma bitmiş,öncelikle herkesin ellerine sağlık kızlar,hepimizin tarifi birbirinden güzel ve özeldi,katılan herkese kendi adıma teşekkürederim,herkesin emeğine sağlık:KK36:

Bana oy veren,vermeyen herkese çok teşekkürederim.:KK200:Her ne kadar bu sefer muhabbetlere çok katılamasamda,yarışmayı güzel şekilde yöneten ve hergün gelip güzel muhabbetleriyle bize eşlik eden sevgili editörümüz Nevreste Nevreste ye ve site kurucularımıza K Kazen e teşekkürler.

Ayrıca;
sizlere de ayrıca çok ama çook teşekkürederim beni layık gördüğünüz için.:KK200::KK200::KK200:
Rica ederim canım:KK200:

Böyle enerjik olupta yarışmaya katılanları kutluyorum , yemekten ve mutfaktan bıkmış biri olarak ,
elimden her iş geliyor ama sabrı, yok yarışmaya katılacak
Bir sefer katılırsanız eminim sizde buradan vazgeçemezsiniz:KK45:

X