Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek senin yüzünden,ekmek alıp gelene kadar piştin yav,nerelerdesin kaçakBugun hava aşırı sıcak, o da benim yüzümden
Sende sekerisinn ,kaymakkksinn hatta simdi tam mevsimi dondurmamizsin bizimm vuslatim
Evet hep benDemek senin yüzünden,ekmek alıp gelene kadar piştin yav,nerelerdesin kaçak
Nur'cumSana didim tabi sekerler kralicesi Deynosa diyecek degilim ya
Biz ezik kaldıkyamukprenses canım tebrik ediyorum
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımın ellerine,emeğine sağlıkHepinize çok teşekkür ediyorum
Niye ezik kalalımÇorbamızı yaptık herkes beğendi..Yarışmada elbet biri kazanacak
Gönül isterdi ki daha başlarda ol ama dediğim gibi senin madalyaya ihtiyacın yok,Nevreste deyince herkesin aklına beceri gelirOy veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
@BEYZABET
AzRASILAM
solidio
lacey
@soocute
rabia01
@yarisci
ema1
_melik_
@secret_garden
@NzLi
@orjinalcileklisut
fatma2010
@eglantinee
E estalmus
ozgeoyku
S SheZofren
@cemrem29
Saksi_Degilim_Ben
N nymph3
sonundaoldu
FURKER
merilyn
@hebelee
beyazlale1
FallenAngel
_meLinDa_
cimcimegfb
YEKTA61
izguben
D Denizkumm
Elos35
@zuzuzuu
S Sessiz_sedasiz
@n e h i r
M malatyalim44
bulut776
deynepnaz
@Mavimavisular
Mazef
-Kristal-
@Ezgicihan
B Behzay
scarlettjohansson
S sukranaycanaz
Nevreste sana bir gaz verirse,o tatlı dilini kullanırsa emin ol sen de katılırsınBöyle enerjik olupta yarışmaya katılanları kutluyorum , yemekten ve mutfaktan bıkmış biri olarak ,
elimden her iş geliyor ama sabrı, yok yarışmaya katılacak
Rabiş Hanım hangi ara gelip oy kullanmış, bir selam bile vermediOy veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
@BEYZABET
AzRASILAM
solidio
lacey
@soocute
rabia01
@yarisci
ema1
_melik_
@secret_garden
@NzLi
@orjinalcileklisut
fatma2010
@eglantinee
E estalmus
ozgeoyku
S SheZofren
@cemrem29
Saksi_Degilim_Ben
N nymph3
sonundaoldu
FURKER
merilyn
@hebelee
beyazlale1
FallenAngel
_meLinDa_
cimcimegfb
YEKTA61
izguben
D Denizkumm
Elos35
@zuzuzuu
S Sessiz_sedasiz
@n e h i r
M malatyalim44
bulut776
deynepnaz
@Mavimavisular
Mazef
-Kristal-
@Ezgicihan
B Behzay
scarlettjohansson
S sukranaycanaz
Kızların çorbasının hepsi birbirinden güzeldi,hepsi başarılıydı,herkesin ellerine ,emeğine sağlık.
Eziklik 30 likte saklı diyeyimNiye ezik kalalımÇorbamızı yaptık herkes beğendi..Yarışmada elbet biri kazanacak