Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
selam :KK3:

kız gözümün önünde yalama şunu,bir aydır canım çekiyor korkuyorum almaya,geçen sene 1 ay bunun yüzünden bademciklerim şiş yattım:dondurma:
yaaa yok aslında isviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre yokmuş öyle bişey... Evet evet isviçre bilim adamı değil ama bilim insanı.... hmmm... Olmadı değil mi :KK70:

Ben de Fenerbahçeliyim:63: :KK67:
offff fena tosladım :eek:

Şurda 13-14 saat sonra anket kapanır:KK45:O saate kadar değişiklik olacağını sanmıyorum:süslü:
Madalya istemiyor musun:KK45:
kimseye söyleme ama :sus: istiyorum tabi ama Kaç yarışma oldu be nevrestem :ruh:

yaaa yok aslında isviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre yokmuş öyle bişey... Evet evet isviçre bilim adamı değil ama bilim insanı.... hmmm... Olmadı değil mi :KK70:

offff fena tosladım :eek:

kimseye söyleme ama :sus: istiyorum tabi ama Kaç yarışma oldu be nevrestem :ruh:
Çok yaklaşıyorsun eminim birgün olacak:KK45:Ben senden daha çok katıldım bak sızlanıyor muyum:KK53:

Çok yaklaşıyorsun eminim birgün olacak:KK45:Ben senden daha çok katıldım bak sızlanıyor muyum:KK53:
Screenshot_2016-05-30-23-35-20.png
profilimin altında şöööyle Işıldayan madalyalar hiç yok hiç... Sen sızlanma tabi bak gözümüze girecek hepsi :olamaz:

X