• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
ayy ben garanticiyim son ana kadar yok sevinmem yaaa sonra fenerbahçenin sevinci gibi olurum rezalet :KK70:

inşallah ama bakalım ben istiyormuyum :KK12:
Şurda 13-14 saat sonra anket kapanır:KK45:O saate kadar değişiklik olacağını sanmıyorum:süslü:
Madalya istemiyor musun:KK45:

Ben fırında baharatlı patates yapıyorum kızartmak yerine Nevoş,haklısın fırın daha sağlıklı ama kızartmanın tadı da bir başka bee:kk77:
Onu bende yapıyorum:KK45:Çoğunluk fırında yaparım sebzeleri:kk77:
Ama sağlıksız canım:KK45:Ailece obez olmayalım:KK53:

Onu bende yapıyorum:KK45:Çoğunluk fırında yaparım sebzeleri:kk77:
Ama sağlıksız canım:KK45:Ailece obez olmayalım:KK53:
Ayy gece gece yemek muhabbeti, valla canım ne alakaysa bol karabiberli soğanlı patatesli börek istedi:kk77:Sanırım cümle içinde geçen baharat ,fırın gibi kelimeleri birleştirip aklıma getirdim:deli:

selam :KK3:

kız gözümün önünde yalama şunu,bir aydır canım çekiyor korkuyorum almaya,geçen sene 1 ay bunun yüzünden bademciklerim şiş yattım:dondurma:
yaaa yok aslında isviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre yokmuş öyle bişey... Evet evet isviçre bilim adamı değil ama bilim insanı.... hmmm... Olmadı değil mi :KK70:

Ben de Fenerbahçeliyim:63: :KK67:
offff fena tosladım :eek:

Şurda 13-14 saat sonra anket kapanır:KK45:O saate kadar değişiklik olacağını sanmıyorum:süslü:
Madalya istemiyor musun:KK45:
kimseye söyleme ama :sus: istiyorum tabi ama Kaç yarışma oldu be nevrestem :ruh:

yaaa yok aslında isviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre yokmuş öyle bişey... Evet evet isviçre bilim adamı değil ama bilim insanı.... hmmm... Olmadı değil mi :KK70:

offff fena tosladım :eek:

kimseye söyleme ama :sus: istiyorum tabi ama Kaç yarışma oldu be nevrestem :ruh:
Çok yaklaşıyorsun eminim birgün olacak:KK45:Ben senden daha çok katıldım bak sızlanıyor muyum:KK53:

Çok yaklaşıyorsun eminim birgün olacak:KK45:Ben senden daha çok katıldım bak sızlanıyor muyum:KK53:
Screenshot_2016-05-30-23-35-20.png
profilimin altında şöööyle Işıldayan madalyalar hiç yok hiç... Sen sızlanma tabi bak gözümüze girecek hepsi :olamaz:

Eki Görüntüle 1840033 profilimin altında şöööyle Işıldayan madalyalar hiç yok hiç... Sen sızlanma tabi bak gözümüze girecek hepsi :olamaz:
Ama ben 3.5 yıldır yarışmalara katılıyorum altı üstü 2 tane var.:işsiz:Oda olsun artık:rapci:Sizde 3.5 yılı doldurun sonra konuşalım:KK53::KK70:

Back