- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Bayağı oldu çıkali canım daaa ben pek giremiyorum forumaKakao çıkmış mapıstan, haber verseydin karşılamaya gelirdim.İçeride unuttular sandım seni.
İyiyim canım yoğun bir çalışmanın içinde olunca pek giremiyorum buraya sen nasılsın.arada acıyorum yazdıklarınızı okuyup.kapatiyorum.Kakao nasılsın
Diyetteysek ne olacak pekiHayırlı hafta sonlarınız olsun kızlar yumurtalı ekmek kızartması yapalım.yanindada çay oh missss..
Eki Görüntüle 1839051
Deli bu kiz yanuryolu şimdiden ramazan sofraları için sunumunu yapmıştır,ramazanı bekler kesin.İlla ramazanda yapılacak değil ya,yapmadığı şey değil.Kahvaltı sofralarında öyle yapmıştı.
Nevos ya ,Deynep benden ne istiyor :KK40: Surekli ensemde hissediyorum hatunuUmarım yapmamıştır..Ramazanda yapılması bir başka olur
Bence olur canim ,Ramaxanda sofralar daha ozenli oluyor,bi resim cekip yuklemekte ne var kiEvet, eğer çok katılım olmazsa ben çeker koyarim 5-6 tane
Eline saglik kakaocum ,acayip guzel gorunuyorHayırlı hafta sonlarınız olsun kızlar yumurtalı ekmek kızartması yapalım.yanindada çay oh missss..
Eki Görüntüle 1839051
Çok sevdiği için sana takılıyor olabilir mi acaba?Nevos ya ,Deynep benden ne istiyor :KK40: Surekli ensemde hissediyorum hatunu
Bende bitek ben varım sanıyordum.Ne zaman acıksam, kendimi burda buluyom.Manyak mıyım neyim, sanki burda yemek dağıtıyorlar
OlabilirÇok sevdiği için sana takılıyor olabilir mi acaba?
AhahahaNe zaman acıksam, kendimi burda buluyom.Manyak mıyım neyim, sanki burda yemek dağıtıyorlar
COLIN o zaman ramazanda hep burada olacaksın o zamanNe zaman acıksam, kendimi burda buluyom.Manyak mıyım neyim, sanki burda yemek dağıtıyorlar
anam ramazani hiç söyleme ya. Yok ramazanda hiç uğramam buraya. Aglarım valla açlıktan burdaki yemekleri gorursemCOLIN o zaman ramazanda hep burada olacaksın o zaman,oylamada az oy aldığına takılma,millet çorbanın içeriğini bilmeden görsele göre oy veriyor,ben bile kulak çorbasının ne olduğunu bilmezdim,tarifine baktım da gördüm,herkes tarife tıklamıyor,yoksa emin ol başarılısın
Ne kadar düşüncelisinCOLIN o zaman ramazanda hep burada olacaksın o zaman,oylamada az oy aldığına takılma,millet çorbanın içeriğini bilmeden görsele göre oy veriyor,ben bile kulak çorbasının ne olduğunu bilmezdim,tarifine baktım da gördüm,herkes tarife tıklamıyor,yoksa emin ol başarılısın
Ellerine sağlık Kakao'cumHayırlı hafta sonlarınız olsun kızlar yumurtalı ekmek kızartması yapalım.yanindada çay oh missss..
Eki Görüntüle 1839051
Seni çok seviyormuş ondan söylüyorNevos ya ,Deynep benden ne istiyor :KK40: Surekli ensemde hissediyorum hatunu
Ayyy diyet fena tatlım..ama ne yapıyoruz azimli olup diyetimizi asla bozmuyoruzDiyetteysek ne olacak peki
Ellerine sağlık Kakao'cum