Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
nuryolu şimdiden ramazan sofraları için sunumunu yapmıştır,ramazanı bekler kesin.İlla ramazanda yapılacak değil ya,yapmadığı şey değil.Kahvaltı sofralarında öyle yapmıştı.
Deli bu kiz ya Kiz kahvaltilarda kahvalti secildi diye yapmistim ,ilk konuyu ben acicam diye sozum vardu ayrica Daha sonra balik katevorisi yapilinca resimlerim oyle kaldi ,e kahvalti masalari baslayinca ekledim bende Ramazan sofralari bambaska,o maneviyati yansitmak icin oruclu yapmam lazim Gecen sene kizim kucuktu cok yprulup zorlanmistim ,bu sene daha rahatolcak inshhh

Ne zaman acıksam, kendimi burda buluyom. Manyak mıyım neyim, sanki burda yemek dağıtıyorlar
COLIN o zaman ramazanda hep burada olacaksın o zaman,oylamada az oy aldığına takılma,millet çorbanın içeriğini bilmeden görsele göre oy veriyor,ben bile kulak çorbasının ne olduğunu bilmezdim,tarifine baktım da gördüm,herkes tarife tıklamıyor,yoksa emin ol başarılısın

anam ramazani hiç söyleme ya. Yok ramazanda hiç uğramam buraya. Aglarım valla açlıktan burdaki yemekleri gorursem Zaten açlığa dayanamıyorum.
Yok takılmıyorum oylara ya. Katıldım geçti gitti.

Ne kadar düşüncelisinYarışmacılara psikolojik desteği bundan sonra sen veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…