- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Yanlız değilmişim bende öyleNe zaman acıksam, kendimi burda buluyom. Manyak mıyım neyim, sanki burda yemek dağıtıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlız değilmişim bende öyleNe zaman acıksam, kendimi burda buluyom. Manyak mıyım neyim, sanki burda yemek dağıtıyorlar
Teşekkür ederim nurummEline saglik kakaocum ,acayip guzel gorunuyor
Kakao'cum Ramazan sofralarına katılacak mısınTeşekkür ederim nurumm
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar misaliNe kadar düşüncelisinYarışmacılara psikolojik desteği bundan sonra sen veriyorsun
Haklısın yarışmaya büyük hayaller ile katılıpsonra oy alamayınca neler yaşadığımızı katılmayanlar anlamazDamdan düşenin halinden damdan düşen anlar misali
2 kere katıldım ya,bana mı taş atıyorsun,çıkmam lazım,Haklısın yarışmaya büyük hayaller ile katılıpsonra oy alamayınca neler yaşadığımızı katılmayanlar anlamaz
Sana birşey demedim canımSen iki defa katıldınKatılmayanlar veya ilk katılıp üzülenler için söyledim2 kere katıldım ya,bana mı taş atıyorsun
Vaktim ve zamanım olursa inşallah nevrestemKakao'cum Ramazan sofralarına katılacak mısın
Yolum uzun arada kacirsamda sağlıklı beslenmeyi ogrenmeye çalışıyorum.Ayyy diyet fena tatlım..ama ne yapıyoruz azimli olup diyetimizi asla bozmuyoruz
İnşaallah canımVaktim ve zamanım olursa inşallah nevrestem
İnşaallah canımRamazan Sofralarında da varim inşallah
Yav bu oylama bitmedimiNasılsınız ey kk ahalisi,yemek topiğinin çiçekleri,herkes nasıl
Mehaba Nevoş Nevreste, nasılsın, iyimisin, çocuklar nasılİnşaallah canım
Nasılsınız ey kk ahalisi,yemek topiğinin çiçekleri,herkes nasıl
İyiyim canım çok sağol,sen nasılsınMehaba Nevoş Nevreste, nasılsın, iyimisin, çocuklar nasıl
Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden, ortancalarımızın dirseklerinden öper, selam ederim
Oylama henüz bitmedi yarın sona eriyorBize çay kaşığıyla ,yamukprenses'e kepçe ile geliyor oylarYav bu oylama bitmedimi
Ne zaman oylama tablosuna baksam senin oylar 3-5 artmış gibi gözüküyor bana