Tamam anlaştıkTamam, ileriye bakalım en iyisi
O zaman da bu günümüzü ararız.Yok torundu,yok romatizmaTamam, ileriye bakalım en iyisi
Aman onlara daha çok uzağımO zaman da bu günümüzü ararız.Yok torundu,yok romatizma
Kızlar kaç yaşında evlendiniz,en büyük çocuğunuz kaç yaşında?Kaç senelik evlisiniz?
Anket miKızlar kaç yaşında evlendiniz,en büyük çocuğunuz kaç yaşında?Kaç senelik evlisiniz?
40 yaşı yaşamış gibi oldun Nevoşum41 den sonra alışırsın aman 50 gelmesin dersin
Rabbim hayırlısını versin canımBen 22 yasinda evlendim. Biraz erken oldu ama... 8senelik evliyim.cocugum yok
O zaman halinize şükredin beterin beteri varAnket miBenim büyük çocuğum(kızım) 9 gün sonra 18 olacak
40 yaşı yaşamış gibi oldun NevoşumBen 40 deme diyorum sen 50 ye çıktın
TamamTamam anlaştıkGenç olmak istediğin zaman söyle ben eskileri hatırlatırım
Ne yaptın, nene ettin hemen biziO zaman da bu günümüzü ararız.Yok torundu,yok romatizma
Rabbim hayırlısını versin canımVakti zamanı gelince hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi yapsın İnşâAllahBen 22 yasinda evlendim. Biraz erken oldu ama... 8senelik evliyim.cocugum yok
Üzdüm mü canım seni,özür dilerim,inşallah olur canım,yaşın daha genç.2 çocuk için senelerce tedavi gördüm ben9 sene sonrasında oldu,,inancını kaybetme ,Ben 22 yasinda evlendim. Biraz erken oldu ama... 8senelik evliyim.cocugum yok
Benim mesajıma şükredeceksinizTamam
Ne yaptın, nene ettin hemen bizi
Çok şükürO zaman halinize şükredin beterin beteri var
Sorma, daha hayatımızın baharındayızBenim mesajıma şükredeceksinizBak deynep torundan bahsediyor
Üzdüm mü canım seni,özür dilerim,inşallah olur canım,yaşın daha genç.2 çocuk için senelerce tedavi gördüm ben9 sene sonrasında oldu,,inancını kaybetme ,
Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi yapsın İnşâAllah
MaşaallahEn erken evlenen benmişim .19 yaşında evlendim,eşimle sevdik birbirimizi.18 senelik evliyim.17 yaşında oğlum.
AminAmin canim insallahRabbim isteyen herkese nasip etsin
Tabi canım daha çok gencizSorma, daha hayatımızın baharındayız