Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Çorbadan ziyade tombik tombik ellere odaklandım:KK48::nazar::nazar: Çorbanız da lezzetli görünüyor, ellerinize sağlık:)
teşekkür ederim :KK200: yedim zaten bende o ellerini fotoda tekrar görünce:ıslık::KK48:

nun yarışmaya kuzunun elinin oldugu fotoyla katılsaydın müthiş olurdu :KK66:.
değilmi yaaa evet :KK48: bidahakine inşallah :spor:

Değil mi bende bittim rabbim nazarlardan korusun _Nun_ masallah canım kızına.
amin canım:KK60:

Ben onun ellerini severim:nazar::emir_bebek::KK200:
Afiyet olsun,şifa olsun inşaallah:KK68:
Sunumu niye böyle yapmadın:rolleyes:
ayy bilmem nevreste aklıma gelmedi ama şu foto daha iyi değilmi benim sunum fotosundan :KK71:

Valla ben mercimegin bu kadar tutulacagina inanmamistim. O gun mercimek yaptim hadi kk ya ekliyim dedim. Esim bile koyma bosuna kazanamazsin dedi. Ama hicte fena gitmiyorum yahuu:KK76:
Mercimek çorbası sevilmez mi:kk77:
Bu arada benim teori tuttu:KK45:Klasikler her zaman oy alıyor..Bilinmeyen farklı türlere talep az oluyor:KK45:
Bu kategoride şehriye çorbasıda iyi oy alırdı:halay:

Eki Görüntüle 1837902 Eki Görüntüle 1837903
@melike06 tarifin müthiş oldu.:KK73: Kızım kasesiyle beraber kafasına dikecekti nerdeyse :KK70: foto çekerken son anda tuttum :rolleyes: üç yıllık ev hanımlığı hayatımda ilk kez yayla çorbasını böyle güzel yaptım sayende :KK36: ölçüler tam:KK5:
Çok tatlı bir foto olmuş.Tarif demişken börek tarifini yaparsan yaz demiştin,geçen gün yapmıştım:kk77:,Nevoşun dediği gibi yuvarlak tepside,kol böreği gibi sardım,tadı çok güzeldi,ben fazladan yarım bardak ta süt koydum,tarif için teşekkürler.:KK19:

Çok tatlı bir foto olmuş.Tarif demişken börek tarifini yaparsan yaz demiştin,geçen gün yapmıştım:kk77:,Nevoşun dediği gibi yuvarlak tepside,kol böreği gibi sardım,tadı çok güzeldi,ben fazladan yarım bardak ta süt koydum,tarif için teşekkürler.:KK19:
Ellerine sağlık canım:kk77:Bende bir daha yaptığımda süt ekleyeyim:kk77:Benim favori böreğim oldu eminim seninde olur:KK45:Hem leziz ,hem kolay, hemde şık duruyor:KK19:

X