• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Destek almaya başladım..

iremkasikci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
11
1
1
26
Kızlar selam bebeğim 3. Ayına az kaldı ama bebeğim hala gaz problemi azalmış değil bir de sürekli mızmız ne zaman geçicek bu sorunlar? Vallaha çok yoruldum artık psikolojik destek alıyorum daha yeni başladım ama ağlamaları beni çok üzüyor,sinirleniyorum. Ne zaman geçer sizce?

Hareketlenmeleri arttıkça gaz problemıde azalacak ya da bitecektir..İlk çocuğum o sekıldeydi damla vs.işe yaramadı..

Masaj çok etkili bir de bacakları indir kaldırmaca..
Karnına saat yönü ve tersi masajlar yapıyordum..
Bir de yemek yedikten sonra bebeğinizi kucakta oturtuyormus pozısyon 5-6 saniyelik tutuşla ağızdan da çıkartıyorlar o gazı..Yabancı bir kanalda doktordan görmüştüm..
Sırtınıza atın evde dolaşın bir yandan da sırtını sıvazlayın bu da onun o kolik derecesindeki ağlamasını durduruyordu..

O gaz sancısı nasıl bir acıdır ki koskoca kac yasında arkadasım bır gece özel hastaneye sırf gaz sancısı diye gidip 3 bine yakın para vermiş..Ama acıdan bayılacaktım diyor..

Minnoş kalplerimiz ne yapsın valla
😟 Geçicek annesi az kaldı :KK200:

Kızlar selam bebeğim 3. Ayına az kaldı ama bebeğim hala gaz problemi azalmış değil bir de sürekli mızmız ne zaman geçicek bu sorunlar? Vallaha çok yoruldum artık psikolojik destek alıyorum daha yeni başladım ama ağlamaları beni çok üzüyor,sinirleniyorum. Ne zaman geçer sizce?
Benimki de çok gazlıydı. 4. Ayda ancak azaldı 5.Ayda bitti

Benim bebeğim gazlı zannediyordum besin alerjisi varmış. 3,5 aylık şuan gazı kontrol altında yani hala var ama alerjiyi fark etmediğiniz zaman çok mızmız devamlı ağlayan uyanıkken keyifli olmayan bi bebekti. Şuan gazdan uyanıyor evet uykusundan bazen ama masaj vs işe yaramıyor, bende memede sakinleştiriyorum mecbur. Gece uykusu iyi olunca yani tam ayılmadan meme ile uyutabilirsem gün içinde modu yüksek oluyor onu fark ettim. En kötü ihtimalle sabaha karşı gaz durumu yükseliyor yanıma alıyorum benim sıcağım ile uyuyor çıkartabildiğini öyle çıkartıyor çıkartamadığını 3-4 saat sonra uyanıp kaka ile atıyor.

1 yaşa problemlerin yüzde 90ı geçiyor. 9. Aydan sonra da azalmaya başlıyor diyebilirim ama o sürece kadar gerçekten sancılı. Bide alerji ihtimalini de değerlendir. Alerjik bebekler genelde böyle oluyor

Benim bebeğim gazlı zannediyordum besin alerjisi varmış. 3,5 aylık şuan gazı kontrol altında yani hala var ama alerjiyi fark etmediğiniz zaman çok mızmız devamlı ağlayan uyanıkken keyifli olmayan bi bebekti. Şuan gazdan uyanıyor evet uykusundan bazen ama masaj vs işe yaramıyor, bende memede sakinleştiriyorum mecbur. Gece uykusu iyi olunca yani tam ayılmadan meme ile uyutabilirsem gün içinde modu yüksek oluyor onu fark ettim. En kötü ihtimalle sabaha karşı gaz durumu yükseliyor yanıma alıyorum benim sıcağım ile uyuyor çıkartabildiğini öyle çıkartıyor çıkartamadığını 3-4 saat sonra uyanıp kaka ile atıyor.
Mama yiyor beni emmiyor maalesef besin alerjisi olduğunu nasıl anladınız?

Mama da olsa besin alerjisi olabilir, 40ından beri arttıkça artan gaz sorunu vardı ve gün içinde huzursuz huysuzdu. En son kanlı kaka yapınca alerji doktoruna yönlendirdiler orada çıktı mevzu ortaya. Mukuslu kaka ve atopik ciltliydi

Back