- 30 Temmuz 2018
- 24
- 14
- 18
- 32
- Konu Sahibi Serapp1234567
Merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. 1 yıldır nisanliyim ve yarın nişan atıyorum sorun şu ilk tanistigimizdan bu yana bana olan aşkını hissedemedim aslında çok kibar ve düşünceli birisi ama hani bazı şeyler yapmacık gelir ya hep öyleydi benimle uzun uzun konuşmak vakit geçirmek istemedi hiç bi zaman. Ama her ozel gunumu kutladi surekli cicekler aldi. Ama ne yazik ki ruhum hic biz zaman inanmadi buna .Bunu dile getirdiğimde hep suçlu ben oldum çok konuşan oldum.
5 ay önce ayrıldım bu sebeple ve iki ay sonra ben sensiz yapamam dedi geri döndü. Her şey güzel olacak dedik ve iki ay sonra düğünümüz vardı. Tamamen işine odaklandı ve benimle tek konuşması nasılsın canım iyiyimdi. Yine sıkıntı çıkardım ve artık ben aşk duygusunu bilmiyorum bana huzur vermiyosun ben ask adami degilim diyerek ayrıl benden nefes alalım dedi. Kusura bakmayın o kadar dağınik ki beynim doğru düzgün yazamıyorum 32 yaşındayım ve nasıl toparlanır bilmiyorum.
5 ay önce ayrıldım bu sebeple ve iki ay sonra ben sensiz yapamam dedi geri döndü. Her şey güzel olacak dedik ve iki ay sonra düğünümüz vardı. Tamamen işine odaklandı ve benimle tek konuşması nasılsın canım iyiyimdi. Yine sıkıntı çıkardım ve artık ben aşk duygusunu bilmiyorum bana huzur vermiyosun ben ask adami degilim diyerek ayrıl benden nefes alalım dedi. Kusura bakmayın o kadar dağınik ki beynim doğru düzgün yazamıyorum 32 yaşındayım ve nasıl toparlanır bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: