Hayır bekarım, çocuğum da yok, zaten içinde bulunduğunuz durumu anlayabilmem mümkün değil ben sadece fikir olarak söyledim. Tut ki tüm bu denemeler de sonuçsuz kaldı, ne yapacaksınız neticede? Evlatlık alma fikrine sıcak bakıyor musunuz bir de onu merak ediyorum. Öyle varsayım olarak soruyorum yani.Canım haklı olabilirsin ama vicdanım bırakmıyor..Sonuna kadar savaşıp en sonunda bırakmam gerektiğini söylüyor..Çok insanlar gördük 11.tüp denemesinde hamile kaldı.yani o kadın 11.denemeyi yapmasaydı hiç anne olamayacaktı..henüz 2 yıllık evliyiz.İhtimal az ama yok değil.İleride yapayalnız yaşlanırken keşke 10 kez deneseydim dilenseydimde o denemeleri yapsaydım demek istemiyorum.Başa gelmeyen bilemez siz evlinisiniz çocuğunuz var mı???
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Desteğimiz yok bittik tükendik biz!
- Konu Sahibi Hibele
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 34
Maral cım sağol desteğin için.Aminnn Tez zamanda anne olurum inşallah.Rabbim meleklerini korusun senin gibi evlatlarını seven anneleri olduğu için şanslılar..ins ise yarar canim
yasadiklarini yasamdim ama seni anliyorum
çocuklari kuçuklugumden beri çok severim, en buyuk hayalim anne olmakdi herzaman
ben oldum insalalh sende olursun, rabbim deileyen bekleyen herkese nasip etsin insallah ..
- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 34
Anladım..Tüm denemeler başarısız olursa ben elimden geleni yaptım Rabbim vermedi diyecem..Vicdanım rahat olacak okadar.Evlatlık düşünüyorum ancak şu an için çok erken.Doktorlar donör önerirse evlatlık alabilirim ancak eşimi ikna etmem gerekiyor..Hayır bekarım, çocuğum da yok, zaten içinde bulunduğunuz durumu anlayabilmem mümkün değil ben sadece fikir olarak söyledim. Tut ki tüm bu denemeler de sonuçsuz kaldı, ne yapacaksınız neticede? Evlatlık alma fikrine sıcak bakıyor musunuz bir de onu merak ediyorum. Öyle varsayım olarak soruyorum yani.
- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
çok saol canim aminnn insallah .. haberdar et bizi, konunu takip edicemMaral cım sağol desteğin için.Aminnn Tez zamanda anne olurum inşallah.Rabbim meleklerini korusun senin gibi evlatlarını seven anneleri olduğu için şanslılar..
- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 34
Tamam ederim mutlaka bu konuya yazarım hamile kalırsam..çok saol canim aminnn insallah .. haberdar et bizi, konunu takip edicem
- 10 Ekim 2014
- 31.828
- 142.516
- 798
Bebek durumu "bana gore" ciddi bir hastalik veya aciliyet gerektiren birsey degil ben olsam tup bebek yapacaklarmiş diye tutup senin saydigin mallari satip size vermezdim acikcasi zaten eve yardim etmişler boyle bir konu icin milletten sunu bunu satmalarini beklemek eve giren maasa goz dikmek hoş degil
- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 34
Tüp bebek keyfi birşey değil canm .Kanser hastasıyım ve aldığım yüksek dozda radyoiyot tedavisi yüzünden yumurtalar etkilenmiş tek çare tüp bebek ve zaman daralıyor.Ev için yardım ettiler evet Allah bin kez razı olsun.Kimsenin malına maaşına göz diktiğim yok ben sadece çıkış yolu arıyorum.Ev satılsa satıcam ancak daha yeni başlandı kredisi.Bir oğlu bir kızı var biz yüz kızartıcı birşey yapıpta yardım edin demiyoruz.Allah böyle uygun görmüş ikimizde de sorun var.Allah sizin de dahil kşmsenin başına vermesin insan her yolu denemek istiyor evladı uğruna..Bebek durumu "bana gore" ciddi bir hastalik veya aciliyet gerektiren birsey degil ben olsam tup bebek yapacaklarmiş diye tutup senin saydigin mallari satip size vermezdim acikcasi zaten eve yardim etmişler boyle bir konu icin milletten sunu bunu satmalarini beklemek eve giren maasa goz dikmek hoş degil
- 10 Ekim 2014
- 31.828
- 142.516
- 798
Tüp bebek keyfi birşey değil canm .Kanser hastasıyım ve aldığım yüksek dozda radyoiyot tedavisi yüzünden yumurtalar etkilenmiş tek çare tüp bebek ve zaman daralıyor.Ev için yardım ettiler evet Allah bin kez razı olsun.Kimsenin malına maaşına göz diktiğim yok ben sadece çıkış yolu arıyorum.Ev satılsa satıcam ancak daha yeni başlandı kredisi.Bir oğlu bir kızı var biz yüz kızartıcı birşey yapıpta yardım edin demiyoruz.Allah böyle uygun görmüş ikimizde de sorun var.Allah sizin de dahil kşmsenin başına vermesin insan her yolu denemek istiyor evladı uğruna..
Zamanin darsa o ayri denenebilir tabi yardim etmek isterlerse ki buna mecbur degiller ama tirnak icindede yazdigim gibi "bana göre" bebek olmadanda olur ki olmadan yasayanda var.. bunun icin varini yogunu satip tedavilere girenlerde kendi bilir
ama benden istense o durumda mal mulk satmazdim sadece fikrim
- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 34
Bencede eşim konuşmalı ama konuşmuyor işte aralarında iletişimsizlik var.Onun ailesi neticede aralarında konuşup karar almaları daha uygun olur ama eşim kpnuşulacak birşey varsa beni öne sürer herzaman..Eşimi pek dinlemiyorlar çünki ben konuşunca daha etkili oluyor da bunun için de nasıl konuşmalıyım onu bilemedim.İçim içimi yiyor zaman geçiyor diye.Çalışıyordum işten ayrılmak zorunda kaldım şu durumlardan dolayı..Bunu konuşucak biri varsa o siz değilsiniz ne yazıkki.Eşinizin söylemesi gereken birşey bu.
- 3 Nisan 2014
- 36.111
- 147.211
- 798
SİGORTALILIK ŞARTLARI
*En az 3 yıldan beridir resmi evli olmak,
*Kadının 23 yaşından büyük, 40 yaşından gün almamış olması,
*Kadın ya da erkeğin 2. evlilikleri ise 1. evlilikten üzerine kayıtlı çocuk olmaması,
*SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı'na giriş yapılan 5 yıllık sigortalılık sürecinde 900 gün prim olması,
*Son 90 gün aktif çalışıyor olmak,
*Tüp bebek yaptıracak kadın yukarıdaki sigorta (5 yıl ve 900 gün) şartlarını taşımıyor ise işinden ayrılıp, eş statüsü ile eşinin üzerine sağlıkta aktive olmalıdır.
ssk iki tedaviyi karşılıyor bu şartlara uyuyorsanız.. özel hastanelerde de yararlanabilmeniz lazım ssk indiriminden ..
*Kadın ya da erkeğin 2. evlilikleri ise 1. evlilikten üzerine kayıtlı çocuk olmaması,
*SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı'na giriş yapılan 5 yıllık sigortalılık sürecinde 900 gün prim olması,
*Tüp bebek yaptıracak kadın yukarıdaki sigorta (5 yıl ve 900 gün) şartlarını taşımıyor ise işinden ayrılıp, eş statüsü ile eşinin üzerine sağlıkta aktive olmalıdır.
ssk iki tedaviyi karşılıyor bu şartlara uyuyorsanız.. özel hastanelerde de yararlanabilmeniz lazım ssk indiriminden ..
- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 34
Mal mülklük bir durum yok henüz .Biz tedavinin çoğunu bileziklerle karşılamayı düşünüyoruz ama yetmeyecek kalan kısımda mal mülk satmaya gerek kalmadan kapatılabilir.Ev kredimiz olmasa kimseye duyurmadan yapıcaz.Bebek konusu çok hassas bir konu .Herkese göre farklı bazısı çocuksuzda yaşarım diyor bazısı için de hayati önem taşıyor..Ben varımı yoğumu satmak değil de elden geldiğince deneme taraftarıyım .1 yıl sonra devlet te yapabiliyoruz amh sıkıntı olmasa kimseye minnet etmem..Zamanin darsa o ayri denenebilir tabi yardim etmek isterlerse ama tirnak icindede yazdigim gibi "bana göre" bebek olmadanda olur ki olmayanda var.. bunun icin varini yogunu satip tedavilere girenlerde kendi bilir
ama benden istense o durumda mal mulk satmazdim
- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 34
1 yılımız daha var 2 yıllık evliyiz.Amh normal olsa bizde bekleme taraftarıydık ancak rezerv hızla dişüyor..SİGORTALILIK ŞARTLARI
- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
Bencede eşim konuşmalı ama konuşmuyor işte aralarında iletişimsizlik var.Onun ailesi neticede aralarında konuşup karar almaları daha uygun olur ama eşim kpnuşulacak birşey varsa beni öne sürer herzaman..Eşimi pek dinlemiyorlar çünki ben konuşunca daha etkili oluyor da bunun için de nasıl konuşmalıyım onu bilemedim.İçim içimi yiyor zaman geçiyor diye.Çalışıyordum işten ayrılmak zorunda kaldım şu durumlardan dolayı..
Yani insanlar bunun için size bişeyler satıp para vermez destek olmazsa bu çok anormal olmaz açıkcası.Beklentiye girmiş olmanızda kötü.Buda bi gerçek yani..
- 3 Nisan 2014
- 36.111
- 147.211
- 798
1 yılımız daha var 2 yıllık evliyiz.Amh normal olsa bizde bekleme taraftarıydık ancak rezerv hızla dişüyor..
bu 2 sene öncesine ait şartlar hala öyle değildir belki araştırdınız mı? çünkü bir ara tedavinin 3 e çıkarılması planlanıyordu belki sene olarakta değişiklik yapılmış olabilir.
- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 34
Biz zaten iki deneme yaptık kimseden de birşey beklemedik ama durum ciddi deyince doktorumuz elimizde avucumuzda kalmadı sadece maddi değil manevi destek te göremiyoruz.İki deneme zaten 20 bin ediyor tek maaşla bunu karşılamak çok zor ki 4 ay geçti ikinci tedaviden sonra.Dışardan bakıldığında mal mülküne göz dikmiş gibi görülüyor ama insan evlat sahibi olmak için çaresiz kalırsa herşeyi yapar bunu da yaşayanlar bilir..Yani insanlar bunun için size bişeyler satıp para vermez destek olmazsa bu çok anormal olmaz açıkcası.Beklentiye girmiş olmanızda kötü.Buda bi gerçek yani..
- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 34
Tedavi 3 e çıktı ancak 3 yıl evlilik şartı hala aynı..bu 2 sene öncesine ait şartlar hala öyle değildir belki araştırdınız mı? çünkü bir ara tedavinin 3 e çıkarılması planlanıyordu belki sene olarakta değişiklik yapılmış olabilir.
- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
Yine olacaginin garantisi de yok ama. Kendinizi yipratirsiniz daha cokBiz zaten iki deneme yaptık kimseden de birşey beklemedik ama durum ciddi deyince doktorumuz elimizde avucumuzda kalmadı sadece maddi değil manevi destek te göremiyoruz.İki deneme zaten 20 bin ediyor tek maaşla bunu karşılamak çok zor ki 4 ay geçti ikinci tedaviden sonra.Dışardan bakıldığında mal mülküne göz dikmiş gibi görülüyor ama insan evlat sahibi olmak için çaresiz kalırsa herşeyi yapar bunu da yaşayanlar bilir..
- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 34
Garantisi elbet yok ama denemeden hiç şansım olmayacak.1 yıl sonra tamamen şansım ortadan kalkabilir Geçen her günüm çok kıymetli.Bu konuyu tüp bebek bölümüne yazmalıydım sanırım yanlış yere yazdım..Herkes başına gelince anlıyor malesef ki..Yine olacaginin garantisi de yok ama. Kendinizi yipratirsiniz daha cok