• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğimiz yok bittik tükendik biz!

Bitkisel birşeyler dene canım yumurta ve sperm sayınız için, faydası olacağına eminim bitkiler çok faydalı hem tedavi olana kadar düzelme olabilir, bir de Allah bir Bebeği bir anne babaya Yazmış ise o çocuk korunsan bile olur yani size bir çocuk kısmet olacak ise her şekilde doğar böyle düşün Kafanı rahatlat olur inşallah hayırlısıyla
Aminn inşallah..Doktor diyet verdi onu uyguluyoruz.Doğal yumurta süt ve ürünleri,Avakado böğürtlen polen bal.Babamın arıları var polen bal oradan geliyor doğal Allahtan..
Haklısın nasipte yoksa ne yapsan boş ama vesile olmadan da olmuyor..Araç bunlar bebeğime kavuşmam için tüp bebek bir araç ama yazdıysa mevlam..

Sorma canm ya işte herkes malesef aynı olgunluğa sahip olmuyor..Ben etik mi değilmi diye konu açmadım sadece ne şekilde davranmalıyım yani istemeliyim diye fikir almak istedim.İster hırsız ister soyguncu,ne derseler umrumda değil.
Zamanında eşim öğrenciyken kaza yapmıştı annesi 12 bin lira verdi 6 yıl evvel.Biz o parayı yemeyip içmeyip geri ödedik.Yine öderiz yeterki sağlık ve şartlar el versin.
Rabbim kimseyi evlatla sınav etmesin.
Maleseff bu konuda degill her konuda bide bu dusunce cikti neymiss aileler den yardim alinmayacak ya durumu iyiyse ailenin neden yardım etmesin ailenin gorevi evladini Evlendirmek zor gününde yardım etmek maddi manevi destek olmakk tabi biz evlatlarda oyleee bence usulunce konuyu ac söyle verselerde vermeselerde ugrasmaya degerr ayy bide olmuyasa ugrasmayin diyenler varyaa ya doktor derken cekiniyor siz ne hakla oyle diyorsunuz kim ister ugrasmak bedenini ruhunu yipratmak zaten kendisi birakip birakmiyacagina karar verir

Maleseff bu konuda degill her konuda bide bu dusunce cikti neymiss aileler den yardim alinmayacak ya durumu iyiyse ailenin neden yardım etmesin ailenin gorevi evladini Evlendirmek zor gününde yardım etmek maddi manevi destek olmakk tabi biz evlatlarda oyleee bence usulunce konuyu ac söyle verselerde vermeselerde ugrasmaya degerr ayy bide olmuyasa ugrasmayin diyenler varyaa ya doktor derken cekiniyor siz ne hakla oyle diyorsunuz kim ister ugrasmak bedenini ruhunu yipratmak zaten kendisi birakip birakmiyacagina karar verir
Kesinlikle öyle cnm.Ailelen durumu iyiyse tabiki yapacak ben ileride çocuğumu bu halde görsem param bankada vicdan azabı çekerim.Ama bu zihniyette olan çok insan var mal mülk para ;evlat ,torundan daha tatlı geliyor..

Ay yorumları ne sen sor ne ben söyliyeyim..Evlatlık almayı düşünün,bukadar uğraşmayın daha kaç yıl olmuş..Bu yorumları yapanlar çoluk çocuk daha.Olgun bir birey böyle saçma sapan yorumlar yapmaz..
Bu düşünce neden çıktı biliyormusun nesil değişiyor çünki..Aile bağlarımız eskisi gibi değil genç nesil bencil yetişiyor ileride kimse kimsenin umrunda olmayacak..Herkes kendi için yaşar olacak..Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim..
..

Ya kaynananin kayinpederin evine giren parayi hesaplamaniz cok cirkin oncelikle.babasi kizini ister ozele yollar ister bilmem nereye sizi ilgilendirmez.

Size destek olmalari icin yardimlarina ihtiyaciniz oldugunu siyleyin konusun ,yardimci olabileceklerse olurlar zaten

Amin canm çok teşekkürler iyi niyetli yorum yaptığın için.Tiroid kanseriyim ben atom tedavisi gördüm yumurtalarım etkilenmiş.Tüp bebekle bile şansımız çok az yumurta çıkmıyor.6 ayda amh yani yumurta rezervim yarıya indi 6 ay sonra hiç şansımız olmayabilir.Annem babam destek olmak istiyolar ama ev yaptılar bu durumu bilmeden krediyle onlarında kredi borcu çok çiftçilikle anca geçiniyorlar.Neyapacağımızı şaşırdık Allah kimseyi evlatla sınav etmesin
Canim atom tedavisinden once neden yumurta dondurma islemi yapmadilar ki bunu yapmalari lazimdi.

canım geçmiş olsun öncelikle inşallah çocuğun olur ama eşinin ailesinin evine giren paranın hesabını yapman çok yanlış seni ilgilendirmez onların evine giren para yok kızını özel okulda okuttu felan falan bu kadar fesat olmaya gerek yok gidersin borç olarak istersin verirlerse verirler vermezlerse hayırlısı. tamam elinden geleni yap ama düşüncelerin çirkin. vermezlerse hepsine ayrı ayrı beddua edecekmiş gibi bi halin var canım yanlış anlama ama. Allahtan hayırlısını iste.

Ya kaynananin kayinpederin evine giren parayi hesaplamaniz cok cirkin oncelikle.babasi kizini ister ozele yollar ister bilmem nereye sizi ilgilendirmez.

Size destek olmalari icin yardimlarina ihtiyaciniz oldugunu siyleyin konusun ,yardimci olabileceklerse olurlar zaten
Ben durumlarının iyi olduğunu belirttim oğlunu da Amerikaya yolladı evlat ayırmaz kayınpederim..Ben zaten ihtiyacımız olduğunu ne şekilde söylerim diye fikir almak için konu açtım her dakika para isteyen biri değilim ...

canım geçmiş olsun öncelikle inşallah çocuğun olur ama eşinin ailesinin evine giren paranın hesabını yapman çok yanlış seni ilgilendirmez onların evine giren para yok kızını özel okulda okuttu felan falan bu kadar fesat olmaya gerek yok gidersin borç olarak istersin verirlerse verirler vermezlerse hayırlısı. tamam elinden geleni yap ama düşüncelerin çirkin. vermezlerse hepsine ayrı ayrı beddua edecekmiş gibi bi halin var canım yanlış anlama ama. Allahtan hayırlısını iste.
Ailesinin evine giren paradan bana fayda yok göz dikseydim 2 yıllık evliliğim sürecinde ve daha önceki nişanlılık sürecinde buna benzer konu açardım.Ben tekrar ediyorum birçok şeyi kendimiz yaptık.Flört dönemimizde kaza yaptı eşim borç aldık geri ödedik hemde ne şartlarda biriktirdik o parayı..Bazı şeyleri bilmeden şöylesiniz böylesiniz demek kolay..Ben maddi manevi zor durumdayım ve bir çıkış yolu arıyorum.Borç almak kolay söz verip ödenemezse neolacak?Durumumu anlatamamışım ben sanırm siz eksik anlamışsınız önümüzde uzun bir yol var 8 ay içinde iki deneme yaptık ve her ay doktora gidiyorum.Borçlar katlanıyor sürekli..Neyse ben neyapacağım konusunda güzel fikirler aldım..

Konuyu kapatıyorum arkadaşlar herkese çok teşekkürler yanımda olan olmayan herkesten.Rabbim kalbinizd gönlünüze göre versin.Kimseyi evlatla sınav etmesin..
Malesefki şunu çok acı bir şekilde tecrübe ediyorum.Para bir şekilde bulunur ama öyle ama böyle ancak evlat bulunmaz..Herkes evlatlarına sahip çıksın lüften..

Cok gecmis olsun ins ilk denemenizde evladiniza kavusursunuz :KK200:
Bir ilk bir son sayfayi okudum ama sanmiyorum ki konu sahibi fesatlik yapiyor olsun. Esinin ailesinden durumlari iyi oldugu icin bir anne baba olarak yardim bekliyor. Haklida. Ben de anneyim ve cocugum zor durumdayken malin mulkun icinde yasamam benim icin zerre bisey ifade etmez. Normali de budur. Siz tek degil de esinizle beraber konusun bence . Esiniz yonlendirir zaten konusmayi. Hayirlisi olsun ins

Ne demek esinin evine giren parayi hesaplamak falan konunun bununla alakasi yokki..Evlat hasreti ceken biri var ..Paraya ihtiyaclari var..Ve bu parayi verebilecek bi aile varken yanasmiyor..Basiniza bi durum gelsin esinizin ailesi yardimci olmasin durumu varken hepimiz ayni seyi dusunuruz..Konu sahibi nasil ki hala daha dogmamis evladi icin var olan parasini harcamis caresiz kalmissa esinin aileside ogullari icin her fedakarligi yapmali..
Bi anne baba evladina sahip cikmazsa maddi manevi sonra evlattanda sahiplik beklemesin..Iste bu yuzlerden aileler arasi iliskiler bozuluyor..Ve konu sahibi karsiliksiz para istemiyor durumlari var verebilecek durumdalar diyor..Sanki hic birimiz kayinpederimizin maasini varsa mal varliklarini evlerinin ortalama giderlerini bilmiyorz ya..Eger ki maddi gucu varsa ogluna yardmci olmayacak ta bu oglana kim yardimci olucak..Evet bana gore yardimci olmak zorunda ama yanasmiyorlarsa hic minnet etme cnm..Nasip eden Allah sizin bu imtihaninizda onlarda imtihana girdiler ama herkes alir nasibini..Ins Rabbim.en yakin zamanda nasip eder yavrunuzu size..

Back
X