• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğimiz yok bittik tükendik biz!

Annem hayati boyunca hic korunmamis. Ilk 2 yil cocuklari olmamis sonra olmus daha sonra 5 er yil ara ile 2 cocugu daha oluyor. Yani demem o ki rabbim dilerse olur canim sıkma canini.
Haklısın canm inşallah benimde olur ..Rabbim sınavdan geçiriyor olsun sonunda versin yeterki herşeye razıyım.

Canm ümidini kaybetme daha birtek aşılama olmuş Rab dan umit kesilmez.Sende sorjn yoksa olur merak etme ..Erkek faktörü ise iş daha kolay
kolay değil malesef, her türlü ilaca bitkiye rağmen sperm değerleri yerinde sayıyo

kp e aglayip sizlmamakdan baska çare yok
çek senet teklif edin, karaborsaciyami gidelim deyin ne bileyim aklin,iza ne geliyorsa deyin iste :KK43:
Tamam öyle diyeyim çünki normal konuşsam anlamazlar..Durumu bildikleri halde yapın diyo bekleyin diyo..Benim babamın çiftçilikte kullandığı kamyoneti var duydu kızım satayım dedi.Onu da satsa adam mahsulü neyle taşıyacakBizimkilerde olsa destek olurlar ama yok..Ben öyle diycem sağol canm iyi akıl verdin

Kaderle kavga edilmezmis canim. Fazla kaptirma kendini olmuyorsa olmyuor yapacak birsey yok. Sakin sanma ki benim tuzum kuru. Benimde olmuyor ama daha bunun icin doktora bile gitmedim bir kac ay daha bekliycem. Ha olmazsa da olmaz dunyada cocugu olmayan bir suru insan var kendimi cok kaptirmiyorum

Kaderle kavga edilmezmis canim. Fazla kaptirma kendini olmuyorsa olmyuor yapacak birsey yok. Sakin sanma ki benim tuzum kuru. Benimde olmuyor ama daha bunun icin doktora bile gitmedim bir kac ay daha bekliycem. Ha olmazsa da olmaz dunyada cocugu olmayan bir suru insan var kendimi cok kaptirmiyorum
Ay canm ya keşke bende senin gibi rahat olabilsem ama ben çocuksuz nasıl yaşarım bilmiyorum ..Bebek sevgim çok aşırı şekilde..Ama Rabbim vermiyorsa birşekilde alışılacak!!Sende doktora gitmelisin biran evvel bir sorun varsa bil ona göre bekle..

doktora gitmemişsin daha o yüzden biraz rahatsın, ama doktora gidipte acı gerçeklerle yüzleşince dünya başına yıkılıyo.
inşallah bişey yoktur kötü şeyler duymazsın, ne zamandır deniyosun. bekleme erteleme bi an önce git doktora

Ilk uc defasini devlet karsilamiyor muydu? Ben mi yanlis biliyorum.

Ay canm ya keşke bende senin gibi rahat olabilsem ama ben çocuksuz nasıl yaşarım bilmiyorum ..Bebek sevgim çok aşırı şekilde..Ama Rabbim vermiyorsa birşekilde alışılacak!!Sende doktora gitmelisin biran evvel bir sorun varsa bil ona göre bekle..

doktora gitmemişsin daha o yüzden biraz rahatsın, ama doktora gidipte acı gerçeklerle yüzleşince dünya başına yıkılıyo.
inşallah bişey yoktur kötü şeyler duymazsın, ne zamandır deniyosun. bekleme erteleme bi an önce git doktora

Kizlar ustelik de ben ogretmenim. Butun gun cocuklarla beraberim. Ama ben bu konuda cok kaderciyim etrafim da pek cok ornek gordum. Rabbim dilerse olur. Her yolu denerim ama üstelemem olmuyorsa olmuyor.
Benim bir akrabam var kadinin 15 sene cocugu olmadi, doktorlar imkansiz demisler 40 yasindan sonra 2 tane oldu 2 ser yil ara ile ve simdi cocuklari gorseniz o kadar zeki o kadar tatlilar ki girdikleri butun sinavlarda birinci oluyorlar. Kolejlerde filan burslu okuyorlar. O ablam derdi ki hic isyan etmedim hic umutsuzluga dusmedim sadece dua ettim durumumu kabullendim .Rabbim herseyin hayirlisini versin

Kimse destek olmak zorunda değil, içinden gelirse olur gelmezse olmaz, bişey yapamazsın. Anladığım kadarıyla ihtimal de az, maddi anlamda sıkışıksınız... Ben olsam bırakırdım daha da olayın üstüne gitmezdim yanlış anlamayın ama, olmuyorsa da olmuyordur. Hayatta her şeyi çocuğa bağlamayın, eşinizle mutluysanız. Hayırlısı neyse o olur. Olmuyorsa da olmuyordur yani, evlat edinmeyi düşünmez misiniz öyle bir durumda?

Katılıyorum..İçine girmeden dışardan rahat oluyo insan bende böyleydim.Doktor tahlil sonucunu şak diye söyledi Acilen denemeler yapmanız lazım çocuk sahibi olamayabilirsiniz deyince dünya başıma yıkıldı bunu anca yaşayan bilir..

Hmm dna hasarı tedavi edilebilir dedi doktor ama..Keçiboynuzu kürüyle yarı yarıya arttırmıştık ama belkide tesadüftü bilemeyiz..

Kesinlikle tesaduf degil. Esimin spermleri yavasti ve sayisi azdi. Keci boynuzu kuruyle degerler 3 katina cikti.

Kimse destek olmak zorunda değil, içinden gelirse olur gelmezse olmaz, bişey yapamazsın. Anladığım kadarıyla ihtimal de az, maddi anlamda sıkışıksınız... Ben olsam bırakırdım daha da olayın üstüne gitmezdim yanlış anlamayın ama, olmuyorsa da olmuyordur. Hayatta her şeyi çocuğa bağlamayın, eşinizle mutluysanız. Hayırlısı neyse o olur. Olmuyorsa da olmuyordur yani, evlat edinmeyi düşünmez misiniz öyle bir durumda?
Canım haklı olabilirsin ama vicdanım bırakmıyor..Sonuna kadar savaşıp en sonunda bırakmam gerektiğini söylüyor..Çok insanlar gördük 11.tüp denemesinde hamile kaldı.yani o kadın 11.denemeyi yapmasaydı hiç anne olamayacaktı..henüz 2 yıllık evliyiz.İhtimal az ama yok değil.İleride yapayalnız yaşlanırken keşke 10 kez deneseydim dilenseydimde o denemeleri yapsaydım demek istemiyorum.Başa gelmeyen bilemez siz evlinisiniz çocuğunuz var mı???

Tamam öyle diyeyim çünki normal konuşsam anlamazlar..Durumu bildikleri halde yapın diyo bekleyin diyo..Benim babamın çiftçilikte kullandığı kamyoneti var duydu kızım satayım dedi.Onu da satsa adam mahsulü neyle taşıyacakBizimkilerde olsa destek olurlar ama yok..Ben öyle diycem sağol canm iyi akıl verdin
ins ise yarar canim
yasadiklarini yasamdim ama seni anliyorum
çocuklari kuçuklugumden beri çok severim, en buyuk hayalim anne olmakdi herzaman
ben oldum insalalh sende olursun, rabbim deileyen bekleyen herkese nasip etsin insallah ..

Katılıyorum..İçine girmeden dışardan rahat oluyo insan bende böyleydim.Doktor tahlil sonucunu şak diye söyledi Acilen denemeler yapmanız lazım çocuk sahibi olamayabilirsiniz deyince dünya başıma yıkıldı bunu anca yaşayan bilir..
Gecen esime dedimki doktora gitsek ve doktor deseki imkansiz olmaz, evlat edinmeyi dusunurmusun. Hayir dedi hayatta hersey cocuk degil dedi. Ustelik esim dogulu. Sevindim. Cunku bende boyle dusunuyorum. Yani tabiki uzulurum ama bu konu kesinlikle kader kizlar

Back
X