- 23 Mayıs 2009
- 14.265
- 15.506
- 823
o kadar varmıymış biz henüz tüp bebeğin niyetine girmedik hiç araştırmadım da bilmiyorum devlet karşılamıyomu yarısını falanBizimkiler de oralı bile değil. .
Tüp Bebek 10 milyar. .
Bizde yaptırmıyoruz. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar varmıymış biz henüz tüp bebeğin niyetine girmedik hiç araştırmadım da bilmiyorum devlet karşılamıyomu yarısını falanBizimkiler de oralı bile değil. .
Tüp Bebek 10 milyar. .
Bizde yaptırmıyoruz. .
Etmez canim cunku yeni moda yapmak zorunda degil! Bu laflara oyle sinir oluyorumki arkadas anne babaysa aile deniliyorsa herkes te yapmak zorundaAllahim sana yardim etsin. Durum gercekten ciddiymis insallah yardim ederler. Bu zamanda ana baba bile yardim etmez olmus. Yarabbim sen kimseye muhtac etme..
o kadar varmıymış biz henüz tüp bebeğin niyetine girmedik hiç araştırmadım da bilmiyorum devlet karşılamıyomu yarısını falan
Onların halini düşünmek bile istemiyorum.En zor sınav bu olsa gerekAmin inşallah. .
Gerçekten zor bir durum. .
Tutması garanti değil..
6 tüp bebek yaptırmış insanlar var. .
60 milyar. . Psikolojik maddi manevi
3 yıl evlilik şartı arıyolar rapor için ama ben 3 yıl beklesem yumurta bulamayacaklar çok geç!!Devlet bilmiyorum. .
Bi tanıdık söyledi. .
Bizde niyetimiz yok. .
Ama gidişat noluyo. .
Çook zor. .Onların halini düşünmek bile istemiyorum.En zor sınav bu olsa gerek
Anladım canm ya erkeklerin ki doğal yolla iyileşebiliyor.Bizimde Dna hasarı %20 ilaç kullanıyor ama sorun bende yumurtalar olgunlaşmıyor artı 11 tane toplanmıştı ilk tedavide ikincide 4 tane çıktı hiçbiri işlem görmedi kalitesiz..Yumurtaya yapılacak fazla bişey yok.Ben yine doğal besleniyorum herşey yiyorum faydalı olan ama amh düşükSiz tüp bebek düşünüyormusunuz kaç yıllık evlisiniz
3
3 yıl evlilik şartı arıyolar rapor için ama ben 3 yıl beklesem yumurta bulamayacaklar çok geç!!
her ay umutla beklerken boş yere zaman geçiyo işte, gidişat bu kötüDevlet bilmiyorum. .
Bi tanıdık söyledi. .
Bizde niyetimiz yok. .
Ama gidişat noluyo. .
Canm biz zaten evlenirken çoğu eşyamızı kendimiz aldık durumları olduğu halde fazla altın istemedim eşya uygun aldım.Gelinlik uygun aldım .Ama kaynanam gelinliğimin fiyatında elbise aldı..Ben onları düşündükçe onlar bencil davrandı.Şimdi çok ihtiyacım var durumları da var ama işte anne var anne var malesef ki..Etmez canim cunku yeni moda yapmak zorunda degil! Bu laflara oyle sinir oluyorumki arkadas anne babaysa aile deniliyorsa herkes te yapmak zorunda
Bizede bekleyin dediler bekle bekle yumurta sperm yok nasıl bekliyecem?her ay umutla beklerken boş yere zaman geçiyo işte, gidişat bu kötü
Haklısınız belkide ama ileride pişman olmak var birde bırakırsam da olmaZsa keşke demek var!!Kaderin işini zorlamamakta fayda var. Olmuyorsa olmamasi gerektigi içindir. Stres yapmayi birakin. Kendiliginden gelecektir gelmesi gerekiyorsa.
Canm biz zaten evlenirken çoğu eşyamızı kendimiz aldık durumları olduğu halde fazla altın istemedim eşya uygun aldım.Gelinlik uygun aldım .Ama kaynanam gelinliğimin fiyatında elbise aldı..Ben onları düşündükçe onlar bencil davrandı.Şimdi çok ihtiyacım var durumları da var ama işte anne var anne var malesef ki..
Canm ümidini kaybetme daha birtek aşılama olmuş Rab dan umit kesilmez.Sende sorjn yoksa olur merak etme ..Erkek faktörü ise iş daha kolayBizimde spermler hareket düşük. .
Aşılama tutmadı ümidim bitti. .
Parasızlık çook kötü. .
Hastaneye çalıştı. .
Elden gelse keşke birşeyher ay umutla beklerken boş yere zaman geçiyo işte, gidişat bu kötü
Aminn her gün dua ediyorum Rabbim duy sesimiO zaman üzme kendini. .
Ya nasip..
Rabbim inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .
Kimseyi evlatsız bırakmasın
Canm ümidini kaybetme daha birtek aşılama olmuş Rab dan umit kesilmez.Sende sorjn yoksa olur merak etme ..Erkek faktörü ise iş daha kolay
Amin inşallah canım. .Aminn her gün dua ediyorum Rabbim duy sesimi