• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğimiz yok bittik tükendik biz!

Bu arada yiğenime abimin arkadasları var evli onlar baktı bebekleri olmuyordu yengem calışıyor ben bakarım dedi arkadası. yıllarca tüp bebek denediler ev, araba sattılar cok sıkıntılı zamanlar yasadılar.maddi manevi.dr olmaz dedi bıraktılar paralarıda kalmadı zaten.sonra birden kadın hamile kaldı kendiliğinden çok tatlı bir bebekleri oldu kendiliğinden.

Merhaba benimde çocuğum olmuyor ve durumum sizden parlak değil ben miras evinde oturuyorum ve satacak birşey imde dört bileziğim var ikisini bugün yarın iade edeceğim evlenecekler iki bilezik belki 1 buçuk milyar eder ama yetmiyor
Eşinizin ailesi nasıl bilmiyorum ama benim eşim aileme söyleyeyim tedavide katkı sağlarlar dedi ama ben istemedim

Yarın birgün çocuk olduğunda benim param ile çocuk sahibi oldun diyebilecek insanlar çünkü

Kendileri zamanında çocuklarını götürseydi hastahane ye belki bunlar olmayacaktı

Rabbim vermek istedikten sonra hepsi bahane nerelisiniz bilmiyorum

Kur an ı Kerim biliyor musunuz onuda bilmiyorum ama bana yapılan tavsiyelerden
40 gün niyetini alıp meryem suresi oku
Bide Adıyaman da çocuk inciri diye incir satıyorlar tanesi bir lira mı ne onu alıyorsun 3cuma akşamı yani perşembe günü yine niyetini alıp iki rekat namaz kıldıktan sonra ilişkiye giriyorsun
Bir yada iki sene içinde hamile kalınıyormuş muhakkak ama öncelik tabiki Allah rızası inşallah kucağına bebek girer

Oara sikintiniz olacagini bile bile. Tüp bebek tedavisi olacaginizi bile bile almissiniz o evi. Sizin sucunuz
Haklisiniz once tedaviyi kesinlestirip sonra ev alinmaliydi.Insan bilemiyor.Bukadar ciddi oldugu bastan belli olsa asla girmezdik ev isine..Insan bilemiyor iste hersey normal dediler nerden bileceksin

Merhaba benimde çocuğum olmuyor ve durumum sizden parlak değil ben miras evinde oturuyorum ve satacak birşey imde dört bileziğim var ikisini bugün yarın iade edeceğim evlenecekler iki bilezik belki 1 buçuk milyar eder ama yetmiyor
Eşinizin ailesi nasıl bilmiyorum ama benim eşim aileme söyleyeyim tedavide katkı sağlarlar dedi ama ben istemedim

Yarın birgün çocuk olduğunda benim param ile çocuk sahibi oldun diyebilecek insanlar çünkü

Kendileri zamanında çocuklarını götürseydi hastahane ye belki bunlar olmayacaktı

Rabbim vermek istedikten sonra hepsi bahane nerelisiniz bilmiyorum

Kur an ı Kerim biliyor musunuz onuda bilmiyorum ama bana yapılan tavsiyelerden
40 gün niyetini alıp meryem suresi oku
Bide Adıyaman da çocuk inciri diye incir satıyorlar tanesi bir lira mı ne onu alıyorsun 3cuma akşamı yani perşembe günü yine niyetini alıp iki rekat namaz kıldıktan sonra ilişkiye giriyorsun
Bir yada iki sene içinde hamile kalınıyormuş muhakkak ama öncelik tabiki Allah rızası inşallah kucağına bebek girer
Beynel cnm cok uzuldum durumuna:( Kime vereceksin bilezikleri anlamadim.Bizimkiler yapiyorlar aslinda oyle laf etmezler ama onlar gosterisi seviyorlar para nereye gidecek gorunsun isterler..Tup bebek gizli tutulacak ya sanirim ondan istemiyorlar yoksa aldim yaptim demeyi severler ama bize hissettirmezler..Gorumcem ozel okulda okudu markasiz giyinmez.Beymenden giyinir..Yapiyorlar da konusmak gerek sanirim.
Esinizde ne sorun var?Benimde yumurtaliklarinda buyume var kucukken farkedilseydi belki boyle olmayacakti..
Edirneliyim ben o inciri nerden bulabilirim ki bilemedim..
Destegin icin cok sagol canm tavsiyelerini dinliyecem.Rabbim tez zamanda gobusunu doldursun hayirli evlat versin insallah.

Bu arada yiğenime abimin arkadasları var evli onlar baktı bebekleri olmuyordu yengem calışıyor ben bakarım dedi arkadası. yıllarca tüp bebek denediler ev, araba sattılar cok sıkıntılı zamanlar yasadılar.maddi manevi.dr olmaz dedi bıraktılar paralarıda kalmadı zaten.sonra birden kadın hamile kaldı kendiliğinden çok tatlı bir bebekleri oldu kendiliğinden.
Rabbim banada boyle bir mucize versin:anneadayı:

düşünüyorum da ben de aynı durumda olsam ne eşimin ailesi ne benim ailem çıkarır para verir alın tedavi olun diye

peki nereye kadar deneyeceksiniz? 11 kere yAptıran birinden bahsetmişsiniz. sizin sınırınız nedir? sadece tek taraflı değil ikinizde de sağlık problemi var :KK43:

buna göre aileyle konulabilirsiniz ve borç alabilirsiniz. eğer ödeyemezseniz borcunuzun karşılığında evinizi kayınpederinizin üstüne geçirebilirsiniz böyle bişeyler yapılabilir
ama bunları eşiniz konuşmalı kesinlikle.
Belli araliklarla harc borc deniyecez buna mecburuz..2 denemem oldu bile 3.sunude bisekilde odesek 4-5-6 seneye devlette olur.o arada toparlanmis olur 2 kez daha deneriz 8 kereye kadar belki 10 denerim saniyorum tabi sartlara gore bakariz o zaman bi gelsin de..
Evet ikimizinde saglik problemleri var ama yasimiz genc en azindan o avantajimiz var suluk tedavisi oneriyorlar olmadi onu da denemek istiyorum.

Beynel cnm cok uzuldum durumuna:KK43: Kime vereceksin bilezikleri anlamadim.Bizimkiler yapiyorlar aslinda oyle laf etmezler ama onlar gosterisi seviyorlar para nereye gidecek gorunsun isterler..Tup bebek gizli tutulacak ya sanirim ondan istemiyorlar yoksa aldim yaptim demeyi severler ama bize hissettirmezler..Gorumcem ozel okulda okudu markasiz giyinmez.Beymenden giyinir..Yapiyorlar da konusmak gerek sanirim.
Esinizde ne sorun var?Benimde yumurtaliklarinda buyume var kucukken farkedilseydi belki boyle olmayacakti..
Edirneliyim ben o inciri nerden bulabilirim ki bilemedim..
Destegin icin cok sagol canm tavsiyelerini dinliyecem.Rabbim tez zamanda gobusunu doldursun hayirli evlat versin insallah.
İnşallah benimkiler de yardım eder ama işte söyler abartacaksın afedersiniz tabiri caizse poposunu kaldıracan siz olmasaydınız tüp bebek olmayacaktı felan
Adıyaman da tanıdığınız birileri var sa bilir muhakkak

Tanıdığım bir çok kişi var yıllar sonra hamile kalan buda bana umut oluyor inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını boş koymasın

arkadaşım, kimsenin tırnağıyla kafa kaşınmaz, sat o evi, para etmesede borcundan kurtulursun, on aödeyeceğin parayı tedavine harcarsın. ev-araba bu gibi yatırımlar borcun harcın olmayınca, kenara artan paran olunca yapılır.

Canım,benim düşüncem.rabbim ne zaman isterse ozaman verir, yada sadece isterse veriri.bu gercekten sadece bir mucize.akıl almaz bir şey içinde büyüdükçe bunun sadece bir mucize olabileceğini daha iyi anlıyorsun.sen sadece dua et hayırlısını iste.kendinide üzme zamanımız yok diye.rabbim istedimi öyle bir verirki zaman, yas dinlemez bence hersey bos, sadece allahım veriri bu mıcizeyi.allahım hayırlı evlatlar versin size dualarım size
Cok sagolun gercekten icimi rahatlatiyor yorumlariniz..Neguzel destek oluyorsunuz Rabbim siizn de icinizden gecen tum dualarinizi kabul etsin ne skntnz varsa tez zmanda feraha kavustursun.
Benimde bir mucizem olur insallah versin yeterki ben beklerim ama gelsin sonunda melegim

Siz kaynanamisiniz?
yok canım 26 yaşında kadınım gelin kaynana diye ayırım yapmıyorum şuan gelinim yarın kaynana olacağım ama en önemlisi anne olacağız ben bunu konu sahibini düşürmek için değil aksine başkasına minnet olacak şeylerden de uzak durması için yazdım .durumu bilen kayınpederleri içlerinden gelirse yardım eder gelmezse de kimsenin kimseden beklentisi olmamalı

İnşallah benimkiler de yardım eder ama işte söyler abartacaksın afedersiniz tabiri caizse poposunu kaldıracan siz olmasaydınız tüp bebek olmayacaktı felan
Adıyaman da tanıdığınız birileri var sa bilir muhakkak

Tanıdığım bir çok kişi var yıllar sonra hamile kalan buda bana umut oluyor inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını boş koymasın
Aminnnn
Canm evlat ugruna hersey yapiliyor utanma sklma kalmiyor ne hallere girdik.Bence sizde son care olarak isteyin evladiniz icin deger bence....

yok canım 26 yaşında kadınım gelin kaynana diye ayırım yapmıyorum şuan gelinim yarın kaynana olacağım ama en önemlisi anne olacağız ben bunu konu sahibini düşürmek için değil aksine başkasına minnet olacak şeylerden de uzak durması için yazdım .durumu bilen kayınpederleri içlerinden gelirse yardım eder gelmezse de kimsenin kimseden beklentisi olmamalı
Anladim canm haklisin birilerine el avuc acmak hic hos degil ancak onlar bizim ailemiz..Zor durumdayiz benim cocugum onlarin torunlari..Benim arkadaslarim hep diorlar para toplayalim aramizda ne gerekiyorsa yapalim diye ..Tabiki kimse kimseye birsey yapmak zorunda degil ama neden aile oluyorsun?Zor durumda kalsalar onlar bizden istemeyeceklermi?Esim istemeden soyler anne verelim diye..Gucume giden nokta bu manevi olarak ta destek olmuyorlar..Miras birakmak istiyor bize ama benim simdi ihtiyacim var 50 yasinda cocuksuz ben mirasi neyapayim?Ben konusup yuzumu kizarticam destek olmazlarsa kendileri bilirler..Dusmez kalkmaz bir Allahtir bunu kimse unutmasin bence..

ne evi satacağım kardeşim ya. İsteyin eliniz bollaşınca ödersiniz. Herşeyi anne babadan beklemeyelim iyi hoş ta olmayınca da ne yapacaksın.

Anladim canm haklisin birilerine el avuc acmak hic hos degil ancak onlar bizim ailemiz..Zor durumdayiz benim cocugum onlarin torunlari..Benim arkadaslarim hep diorlar para toplayalim aramizda ne gerekiyorsa yapalim diye ..Tabiki kimse kimseye birsey yapmak zorunda degil ama neden aile oluyorsun?Zor durumda kalsalar onlar bizden istemeyeceklermi?Esim istemeden soyler anne verelim diye..Gucume giden nokta bu manevi olarak ta destek olmuyorlar..Miras birakmak istiyor bize ama benim simdi ihtiyacim var 50 yasinda cocuksuz ben mirasi neyapayim?Ben konusup yuzumu kizarticam destek olmazlarsa kendileri bilirler..Dusmez kalkmaz bir Allahtir bunu kimse unutmasin bence..
tabi ki canım öyle zaten kendiliğinden söylemiyorsa aile ,insanın zoruna giden o oluyor.çocuk olunca yarın bir gün o bizim torunumuz getirin görelim diyecek sizden daha çok sahiplenecekler.

Aminnnn
Canm evlat ugruna hersey yapiliyor utanma sklma kalmiyor ne hallere girdik.Bence sizde son care olarak isteyin evladiniz icin deger bence....
İstemem onların parasını pulunu ben onlar yüzünden ölümden döndüm beyin travması geçiriyorum hasta yatağımda ne dediğimi bilmiyorum bana gelip bunları başıma kalkan insandan yardım mı isteyeceğim

durum ciddiymiş gerçekten..
Allah kucağınızı boş koymasın inş.. ama bu kadar da abartmayın lütfen..
zira Rabbim diledikten sonra verir hayırlısıyla.
illa kendi kanından canından olması şart değil. evlatta edinilebilir. benim bir oğlum var Allah bağışlar inş.
9 ay taşıdım ama doğumdan sonra anladım ki annelik 9 ay taşıyıp, doğurmak değilmiş. ondan sonra ki zamanmış..

bir de çalışıyor musunuz?? eğer çalışmıyorsanız evladım için her şeyi yaparım demişsiniz. girin bir işe ne iş olursa yapın. ne biriktirseniz kar..

Back