• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğimiz yok bittik tükendik biz!

:KK12::KK12::KK12:
Aynen canm benim 2 yıldır evliyiz daha neyi bekliyecez biz zaten ocaktan beri 2 kez tüp bebek yaptık her ay doktora gidiyorum bir umut belki farklı bişey söylerler diye ama malesef.Biz gezip tozmak için borç yapmadık.Torun diye başımızın etini yiyolar ama bittik tükendik üst üste geldi hepsi destek olmuyorlar ne maddi ne manevi
allah yardımcınız olsun. her şeyde bır hayır vardır.
inşallah rabbim gönlünüze göre verir
tüm isteyenlerın yardımcısı olsun..

Atom tedavisini ne zaman gördünüz? Atomdan sonra 2 yıl bebek yapmak yasak. Bende gördüm iki kere ve iki Evladım var. Allah size de nasip etsin.
5 yıl oluyor evet yasak biliyorum.Şanslısınız çocuk sahibi olabilmişsniz bana doktorlar hemen evlen çocuk sahibi ol yumurtalıkların etkilendi dediler ama evlenemedk malesef geç kaldıkAmin canm inşallah

5 yıl oluyor evet yasak biliyorum.Şanslısınız çocuk sahibi olabilmişsniz bana doktorlar hemen evlen çocuk sahibi ol yumurtalıkların etkilendi dediler ama evlenemedk malesef geç kaldıkAmin canm inşallah
Benimki kanser değildi çok şükür. Zehirli guatr seviyesindeydi. Kaç birim atom aldınız? Kafana çok takıncada olmuyormuş bebek canım. Stres yapma. Biliyorum söylemesi kolay ama akışına bırak biraz. Rabbim bir çıkış yolu göstersin inşallah.

Benimki kanser değildi çok şükür. Zehirli guatr seviyesindeydi. Kaç birim atom aldınız? Kafana çok takıncada olmuyormuş bebek canım. Stres yapma. Biliyorum söylemesi kolay ama akışına bırak biraz. Rabbim bir çıkış yolu göstersin inşallah.
200 lük almıştım.En yüksek doz sanırım..Bizde iki taraf ta problem olduğundan doğal yolla zor tabi imkansız değil..Düşünmemeye çalışıyorum ama herkes soruyor..Tedaviye başlamak zorundayız maddi imkansızlıklar ister istemez stres oluyosun.Amin inşallah kendi gelir de kimseye boyun eğmek zorunda kalmayız..

Amin Kelebek şimdi şöyle canm bizim 20 milyondu geçen sene sonra 11 e düştü şimdi 6 milyon keçiboynuzu polen ceviz çok şey denedik.Sperm sayısı dalgalanıyor yani bizimki de 0 a düşüp çıkabilir..O sorun değil benim yumurta yetmezliğim çıktı amh 0.49 çıktı en son .ikinci tedavim yarıda kaldı yumurta çıkmadı..Çok zor bir sımavdan geçiyoruz hem maddi hem manevi..Allah yardımcımız olsun siz ne aşamadasınız? tüp bebek tedavisi görüyormusunuz?

Tüp bebek gördük negativ sonuçlandı. 1 yıl eşim bitkisel yollar deneyelim dedi. Ama sayı 4mil ve hız %10 hiç yükselmedi.

En son kaan Aydos gitmeye karar verdik. Dna hasarı% 22 çıktı. Ilac yazdi 2 tane bir ay sonra tekrar test istedi ona göre tedavi uygulayacak. Ben en son tüp bebek yaptırdığım zaman kadın doğum doktoruma görünDüm oda bir sene önce.. Eşim iyileşsin öyle giderim onun dışında elhamdullilah temiz çıkıyor tahlillerim.

Yumurtaların fazla üretsin diye hiç mi care yok. Ibrahim Saraçoğluya baktın mi ne öneriyor bu konuda
Bu arada annem de guatr. Zehirli. Ve dört çocuk doğurdu. 35 yaşında tekrar gebelik oldu ama malesef düşükle sonuçlandı. 43 yaşında ameliyat ile alındı

tatlim bu yazacaklarim ne kadar seni rahatlatir bilmiyorum ama yazayim yinede.
bizimde hicbir sorunumuz yok spermler iyi yumurta var ama 3 yildir olmuyor 1 kez asilama yaptirdik negatif yani demek istedigim fazla uzulme olmayinca olmuyor olacagi varsada sifir sperm yada kapali tuplerle hamile olanlari duyuyoruz hatta kadinlar kulubunde surtunmeyle hamile kalanlar bile var (gulme valla var) ALLAHTAN umit kesilmez ALLAH yardimcimiz olsun....

eşin sen konus dedıyse konus o zaman. ama kendi konussa daha etkılı olur
En son çare konuşucam.Onlardan da para istemek yerine git kendini uçurumdan at daha iyi ama evladım için herşeyi yapmam lazım.Bir hafta ayarlayıp kayınpedere durumu anlatıp neyapabiliriz diyecem bakalım ne çözüm bulacak

200 lük almıştım.En yüksek doz sanırım..Bizde iki taraf ta problem olduğundan doğal yolla zor tabi imkansız değil..Düşünmemeye çalışıyorum ama herkes soruyor..Tedaviye başlamak zorundayız maddi imkansızlıklar ister istemez stres oluyosun.Amin inşallah kendi gelir de kimseye boyun eğmek zorunda kalmayız..
Off çok almışsın. Benimki sadece 11 birimdi. Çok geçmiş olsun canım.

Zaten ne yapıyorsa o herkes yapıyor. Millet çenesini tutmayı bir öğrense süper olacak. Senin için dua edicem :KK74:

Bizimkiler de oralı bile değil. .

Tüp Bebek 10 milyar. .

Bizde yaptırmıyoruz. .

Tüp bebek gördük negativ sonuçlandı. 1 yıl eşim bitkisel yollar deneyelim dedi. Ama sayı 4mil ve hız %10 hiç yükselmedi.

En son kaan Aydos gitmeye karar verdik. Dna hasarı% 22 çıktı. Ilac yazdi 2 tane bir ay sonra tekrar test istedi ona göre tedavi uygulayacak. Ben en son tüp bebek yaptırdığım zaman kadın doğum doktoruma görünDüm oda bir sene önce.. Eşim iyileşsin öyle giderim onun dışında elhamdullilah temiz çıkıyor tahlillerim.

Yumurtaların fazla üretsin diye hiç mi care yok. Ibrahim Saraçoğluya baktın mi ne öneriyor bu konuda
Anladım canm ya erkeklerin ki doğal yolla iyileşebiliyor.Bizimde Dna hasarı %20 ilaç kullanıyor ama sorun bende yumurtalar olgunlaşmıyor artı 11 tane toplanmıştı ilk tedavide ikincide 4 tane çıktı hiçbiri işlem görmedi kalitesiz..Yumurtaya yapılacak fazla bişey yok.Ben yine doğal besleniyorum herşey yiyorum faydalı olan ama amh düşükSiz tüp bebek düşünüyormusunuz kaç yıllık evlisiniz

Bizimkiler de oralı bile değil. .

Tüp Bebek 10 milyar. .

Bizde yaptırmıyoruz. .
Ya sorma geçiyor bile yok genetik test yok o yok bu..peşin nerden bulacam okadar parayı..Torun istemiyorlar mı nasıl oralı olmuyolar ben anlamıyorum ya

Off çok almışsın. Benimki sadece 11 birimdi. Çok geçmiş olsun canım.

Zaten ne yapıyorsa o herkes yapıyor. Millet çenesini tutmayı bir öğrense süper olacak. Senin için dua edicem :KK74:
Sorma evet yüksek doz aldım malesef..Sağol canm eksik olma Rabbim çocuklarına zihin açıklığı versin.

Ya sorma geçiyor bile yok genetik test yok o yok bu..peşin nerden bulacam okadar parayı..Torun istemiyorlar mı nasıl oralı olmuyolar ben anlamıyorum ya
Allahim sana yardim etsin. Durum gercekten ciddiymis insallah yardim ederler. Bu zamanda ana baba bile yardim etmez olmus. Yarabbim sen kimseye muhtac etme..

Amin inşallah. .
Gerçekten zor bir durum. .
Tutması garanti değil..
6 tüp bebek yaptırmış insanlar var. .
60 milyar. . Psikolojik maddi manevi :KK43:

Back
X