Dertli misinz? Gelin bir daha bakın....

inanın çok üüzldüm ağlayarak okudumm halada ağlıyorumm dualarım sizinlee ALLAH acil şifalar versinn

yaaa okadar güzel bişey ki burdaki inasanların her şeyi paylaşıp her derde derman olamaya çalışmaları hepimizin ayrı ayrı şehirlerde ve hiç kimse bir birini tanımıyor ama hepimiz bi arkadaşımızın derdine derman olmak için tek bir yerde buluşuyoruz hepinizin kalbi çok çok güzel ve temiz rabbimden dilerimki öncelikle arkadaşımızın ve burda tek bi yürekde toplanan arkadaşlarımın tamamının hayalarınında bukadar temiz mutlu sağlıklı ve hayırlı geçmesini dilerim .

sağol canım Allah razı olsun

Elossa sayı tamamlandı mı? tamamlanmadıysa ben de 50 tane okumak istiyorum.

canım 50 de sana veriyorum listeyi düzenliyorum tekrar aşağıda

esen9:478
elossa:250
beyazlale1:400
byza:100
Gamiş:500
superisi87:100
BalePabucu:300
umutszz:300
s.d.34:50
Lakito:300
similla:100
eLiFGiBioLMaK:100
maximaculpa:400
batuhanim:66
estalmus:250
Beyaz_Kartopu:300
mutluluk84:100
sadece_sevdim:100
Asinaz:100
KADINIZZ:100
martagon:50

Dualarım sizinle inşallah iyileşirsiniz. Mübarek beldedeyim inşallah sizin içinde bir tavaf yapacağım iyileşmeniz için. Siz moralinizi yüksek tutun duamız inşallah Şafi olan rabbimin şifa vermesi için.

ALLAHIMM bu nasıl bir yazıydı bildiğin içim yandı rabbim şu müberek günlerde şifanı versin, ALLAhım SENİ evlatlarına bağışlasın.. ALLAHA emanet olun ve hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin dert veren allah dermanınıda verir..

canım benım öncelıkle gecmıs olsun rabbım acıl sıfalar versın senı yavrularına bagıslasınnnnn ınan cok üzüldum yazdıklarındada cok haklısınnnnnn ne dıyımmmm rabbıme emanet ol canım benım

Arkadaşlar öncelike tekrar çok teşekkür ediyorum.. Benim için dua edenlere Allah'ım daha fazlasını versin inşallah.
Ve son olarak eklemek istediğim birşey var ben özel mesj yazamıyorum bu yüzden oradan sorulara cevapta veremiyorum ne olur kusura bakmayın
Beyza diye bir aekadaşımız bir dua önermiş bana mesaj olarak atarsa çok sevineceğim..

canım benim ya çok üzüldüm şuanda elim ayağım titriyor ama hayata tutunuşuna hayran kaldım yüce rabbim şifanı tez zamnada verir inşallah yavrucuklarınla eşinle anneciğin ve babacığınla daha uzun ve sağlıklı ömür yaşarsın ..umudunu hiç kaybetme emi allahtan ümit kesilmez ....çok doğru bişiy yazmışsın ufacık sorunları kendimize dert edip dünyayı zindan ediyoruz böyle bir deert hiçbir anneye hiç kimseye yaşatmasın allahım

Öncelikle Allah sizlere acil şifalar versin, evlatlarınıza bağışlasın.. Böylesi zor bir durumda insan kolay kolay güçlü olamıyor ne kadar güzel ki siz bunu başarmış ve her şeye rağmen pozitif kalabilmişsiniz. Ben okuduktan sonra gerçekten uzun süre düşündüm ne diyeceğimi, inanın kelimeler anlamsızlaşıyor. İnsan yazamıyor,boğazı düğüm düğüm olup kalıyor..Rabbim evlatlarınızla yaşayacağınız nice güzel günlere erdirsin sizi..Çok geçmiş olsun...

TEFRİCİYE OKUYAN ARKADAŞLAR; sayı tamamlanmış, malesef ki konuyu geç gördüğüm için vakitlice dahil olamadım ...

Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi olur diye biliyorum bu dua için ..
Bu yüzden fazla almış olup vermek isteyen olursa 100 tane de ben okumak isterim memnuniyetle...

Umarim bir mucize sizi bulur...
Hayatta bazen birseyi ne kadar cok gönülden isterseniz olurmus....
Yasamayi cok isteyin, hic belli olmaz psikolojinizin iyi olmasi hastaliginiza muhakkak yansiyacaktir...
Bakin disarda hava cok sicakdi...sanirisniz ki cöl sicagi, ama apaacik hava da simdi gök gürlüyor yagmur yagacak birazdan!!!
Kim bu havada birden gökgürültüsüyle yagmur yagacgini tahmin ederdi ki?
Ama bu ansiz gelen yagmur belki de su an bir yerlerde yagmura ihiyaci olan kisinin duasidir...

Insallah, Allah icten ettiginiz dualariniza cevap veriri...

Bu mesaji saklamayi unutmayin. ola ki olumsuz birsey olursa...

Annelerinin bu kadar güclü oldugunu bilmek , cocuklarinizin gelcegi icin her zaman umut vermeye devam edecektir...

canım merhaba;
ben çok kişiye ulaşılması taraftarı olduğumdan sayım 500 iken bikaçkişi ile paylaştım..
isterseniz size 100 adet verebilirim,listeye ekliyorum sizide Allah razı olsun..
genelde online olduğumdan sık takip ediyorum başlığı ve isteyenleri mümkün mertebe geri çevirmemek adına kendi sayımdan düşüyorum...diğer çoklu rakamları alan arkadaşlarımdan okuyamayacak yetiştiremeyecek olan olursa lütfen bana bildirsin memnuniyetle alırım..
yeni güncel listemiz aşağıdaki gibidir..

esen9:478
elossa:150
beyazlale1:400
byza:100
Gamiş:500
superisi87:100
BalePabucu:300
umutszz:300
s.d.34:50
Lakito:300
similla:100
eLiFGiBioLMaK:100
maximaculpa:400
batuhanim:66
estalmus:250
Beyaz_Kartopu:300
mutluluk84:100
sadece_sevdim:100
Asinaz:100
KADINIZZ:100
martagon:50

heupss:100

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşım, memnuniyetle kabul ediyor ve okumaya başlıyorum. Bittiği zaman bildiririm..
Rabbim dualarımızı kabul eylesin, arkadaşımıza acil şifalar versin.. [/I][/B][/I]

Amin canım inşallah..
Rabbim boş çevirmez çok inanıyorum..
Şifalar olsun dualarımız inşlh..

merhabalar arkadaşım, memnuniyetle kabul ediyor ve okumaya başlıyorum. Bittiği zaman bildiririm..
Rabbim dualarımızı kabul eylesin, arkadaşımıza acil şifalar versin..

Merhaba kızlar sağolun hepinizde bende başladım bayada bi okudum. Burada üye adını unuttuğum bi arkadaş manisa spil dağını tavsiye etmişti araştırdık fotoğraflara baktık çok güzel bir yere benziyor inşallah pazar günü yola çıkacağız. Ben oradada takip etmeye çalışacağım ve bitince haber veririm.. Tek tek hepiniize çok teşekkür ederim.

tamam cnm iyi yolculuklar sana
önümüzdeki cumaya kadar bitirirsin emi..
öpüyorum

Elossa arkadaşım, Allah kabul etsin ben aldığım 100 taneyi okudum bitirdim. Okumakta zorlanan yetiştiremeyecek gibi olan arkadaşlar olursa da ve söylenirse tekrar okuyabilirim..
Selam ve duayla ...

Elossa arkadaşım, Allah kabul etsin ben aldığım 100 taneyi okudum bitirdim. Okumakta zorlanan yetiştiremeyecek gibi olan arkadaşlar olursa da ve söylenirse tekrar okuyabilirim..
Selam ve duayla ...

Canım Allah kabul etsin inşallah..Maşallah bitirmişsin Allah razı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…