• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertli misinz? Gelin bir daha bakın....

kizlar bugun bana verdiginz 100taneyi okudum daha elinde fazla olan warsa okurum opuldunuz iyi geceler

Rabbim sizi dünyalar tatlısı 2 çocuğunuza ve hala güzel gözlerle aynı aşkla bakan eşinize bağışlasın. Mucizeler sizin gibi iyi yürekli insanlar içindir.ALlah onları sevdiği kullarına saklar.Siz de o mucizeleri hakediyorsunuz.İnşallah buradan mesajlarınız hiç eksik olmaz.Bana ve burdaki bir çok insana ne boş şeyleri dert ettiğimizi gösterdiğiniz için ALlah razı olsun sizden.Çocuklarınızı hep aynı özlemle kokularını içinize çekerek öpeceğiniz koskoca hayırlı bir ömür nasip etsin ALlah'ım size.O ister de olmaz mı...

canım konuyu ağlayarak okudum yalnız yorumları okuyamadım son sayfaya tıkladğımda tefriciyyeyi gördüm..tefricyyemi okuyorsunuz..

arkadşlar şimdi birkaç sayfa geriye gidip okudum...tefriciyye başlanmış okumaya eşimle biz devamlı okuruz şu anda elimizde 1100 tane var...bu arada süresi 1 haftadır ama ..salatı tefriciyye duası bitene kadar peygamberimiz ayakta beklermiş..bende başka bir topikteym biz arkadaşlar arasında okurduk..çabucak bitirmeye çalşırdık...şimdi ben 1100 taneyi veriyorum kabul ederseniz..eğer eksiğiniz varsa biz eşimle okumaya başlarız yine..mevlam tez zamanda dualarınızı kabul etsin kardeşim...

canim benim herseyden once allahtan sifa diliyorum umut ediyorumki iylesip cocuklarinla uzun bir hayat surersin bu gece sana ve cocuklarina dua edecem ..ama sunuda soylemeden gecmiyecem inancini hic bir zaman yitirme hepimizden yani herkesten cok sen inan bu hastaligi yenecegine ve teslim olmayacagina inan inanki o minicik yavrularinin sadece yureklerinde degil gozlerindede yasayasin. ben inaniyorum bu kadar guzel sevgi dolu bir yurek pes etmez savasir, cocuklarinin gozlerine bak ve bakarken inan ve inandir kazanacagina, kazanacaginiza inan sakin imkansiz deme inandiktan sonra hicbirsey imkansiz degildir........

Dualarım sizinle inşallah iyileşirsiniz. Mübarek beldedeyim inşallah sizin içinde bir tavaf yapacağım iyileşmeniz için. Siz moralinizi yüksek tutun duamız inşallah Şafi olan rabbimin şifa vermesi için.

Mescid-i Haram'da en makbul ibadet tavaftır. İki kere tavaf ettim dua ettim sağlığınız için umarım Allah kabul eder. Şifa bulmanızı istiyorum o kötü ur yavaşlasın ve yok olsun. Sizde zihninizden yok oluyormuş gibi hayal edin inşallah tamamen iyileşeceksiniz.

arkadşlar şimdi birkaç sayfa geriye gidip okudum...tefriciyye başlanmış okumaya eşimle biz devamlı okuruz şu anda elimizde 1100 tane var...bu arada süresi 1 haftadır ama ..salatı tefriciyye duası bitene kadar peygamberimiz ayakta beklermiş..bende başka bir topikteym biz arkadaşlar arasında okurduk..çabucak bitirmeye çalşırdık...şimdi ben 1100 taneyi veriyorum kabul ederseniz..eğer eksiğiniz varsa biz eşimle okumaya başlarız yine..mevlam tez zamanda dualarınızı kabul etsin kardeşim...

merhaba canım biz sayıyı tamamladık..sadece okuması kaldı,bazı arkadaşlarımızda bitirdiler..
siz 1100 ün üzerini eşinizle 4444 e tamamlayabilirseniz 2 adet tefriciye bitmiş olur esen hanım için..ve bu çok daha güzel olabilir...
Rabim kabul etsin inşallah

Dün akşam çıkarken gördüm inanılmaz üzüldüm. Allah'ım yavrularınıza bağışlasın. O ol dedikten sonra herşey olur. Dua ile pek çok şey değişebilir. Tefriciye güzel de kızlar bir de Esma-ül Hüsna dan Allah'ın şifa veren isimlerini zikredilebilir. Bunun için özel abdest vs de gerekmez. yolda, arabada, çalışırken... "ya şafi" ismi herşeyi kapsıyor. derdi veren O ise şifa da ancak O'nun rızasıyla olur. Birisi vardı eskiden tam hatırlamıyorum hastalığını 100 bin ya şafi adamıştı, paylaştırılıyordu yine. İsterseniz öyle bir şey de yapabiliriz. Ben önümüzdeki hafta izinde olacağım yaparız derseniz özelden mesaj atarsanız okuyabiliyorum. O vakte kadar ben arkadaşımız için sayısız ya şafi hediye ediyorum.

Dün akşam çıkarken gördüm inanılmaz üzüldüm. Allah'ım yavrularınıza bağışlasın. O ol dedikten sonra herşey olur. Dua ile pek çok şey değişebilir. Tefriciye güzel de kızlar bir de Esma-ül Hüsna dan Allah'ın şifa veren isimlerini zikredilebilir. Bunun için özel abdest vs de gerekmez. yolda, arabada, çalışırken... "ya şafi" ismi herşeyi kapsıyor. derdi veren O ise şifa da ancak O'nun rızasıyla olur. Birisi vardı eskiden tam hatırlamıyorum hastalığını 100 bin ya şafi adamıştı, paylaştırılıyordu yine. İsterseniz öyle bir şey de yapabiliriz. Ben önümüzdeki hafta izinde olacağım yaparız derseniz özelden mesaj atarsanız okuyabiliyorum. O vakte kadar ben arkadaşımız için sayısız ya şafi hediye ediyorum.

Aynen aynen olmaz mı? Yardımcı oluruz yani?? Varsa öyle bi şey mesajlaşalım bi konu falan açalım ne bileyim

Back