Arkadaşlar ben bir şey soracağım.. Salat-ı Tefriciyi bi okuma süresi var mı? yani illa bir hafta içinde mi bitmeli
evet süre ve sayı önemli bu cumaya kadar okunacak diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben bir şey soracağım.. Salat-ı Tefriciyi bi okuma süresi var mı? yani illa bir hafta içinde mi bitmeli
evet süre ve sayı önemli bu cumaya kadar okunacak diye biliyorum
Dualarım sizinle inşallah iyileşirsiniz. Mübarek beldedeyim inşallah sizin içinde bir tavaf yapacağım iyileşmeniz için. Siz moralinizi yüksek tutun duamız inşallah Şafi olan rabbimin şifa vermesi için.
arkadşlar şimdi birkaç sayfa geriye gidip okudum...tefriciyye başlanmış okumaya eşimle biz devamlı okuruz şu anda elimizde 1100 tane var...bu arada süresi 1 haftadır ama ..salatı tefriciyye duası bitene kadar peygamberimiz ayakta beklermiş..bende başka bir topikteym biz arkadaşlar arasında okurduk..çabucak bitirmeye çalşırdık...şimdi ben 1100 taneyi veriyorum kabul ederseniz..eğer eksiğiniz varsa biz eşimle okumaya başlarız yine..mevlam tez zamanda dualarınızı kabul etsin kardeşim...
Dün akşam çıkarken gördüm inanılmaz üzüldüm. Allah'ım yavrularınıza bağışlasın. O ol dedikten sonra herşey olur. Dua ile pek çok şey değişebilir. Tefriciye güzel de kızlar bir de Esma-ül Hüsna dan Allah'ın şifa veren isimlerini zikredilebilir. Bunun için özel abdest vs de gerekmez. yolda, arabada, çalışırken... "ya şafi" ismi herşeyi kapsıyor. derdi veren O ise şifa da ancak O'nun rızasıyla olur. Birisi vardı eskiden tam hatırlamıyorum hastalığını 100 bin ya şafi adamıştı, paylaştırılıyordu yine. İsterseniz öyle bir şey de yapabiliriz. Ben önümüzdeki hafta izinde olacağım yaparız derseniz özelden mesaj atarsanız okuyabiliyorum. O vakte kadar ben arkadaşımız için sayısız ya şafi hediye ediyorum.