- 3 Haziran 2023
- 309
- 321
- 31
-
- Konu Sahibi zerdecalim
Cinsel olarak ilk günkü gibi. Duygusal olarak da sıradan türk erkeğine dönüştü. Sevilmedigimi düşünmüyorum.Gün içinde ilişkiniz nasıl peki, ilgili mi hem cinsel olarak hem duygusal olarak.
Yoksa bir uzaklaşma belirtisi var mı
Size tavsiyem eşinize ben çirkinim artık, çirkin oldum gibi gibi şeyler söylemeyin eşeğin aklına kabuğu sokmayın:)
Her zaman güzel oldum, iyi oldu, çok yakıştı gibi şeyler söyleyin.
Eşinize bu durumu yansitmayın. Siz kendinizi çirkin görürseniz eşiniz de öyle görür. Aslında bu güzellik çirkinlik değil bence aura, enerji, özgüven. Siz bunları kaybetmişsiniz.Adam şuan ağzını açıp hiç bir şey demiyor. Eskisi Gibi güzellik takıntım varsa demiyor. Bana da güzelsin diyo zaten ama ben adamımi tanıyorum.
İnanın önceden edip artık etmemesi daha çok koyuyo. Ve bunu bilerek yapmıyor.Ya benim gibi eşi hiç iltifat etmemiş ve etmeyenler…
Ya aslında tam öyle değil. Eşimde şeytan tüyü vardı yani Aurasi iyiydi. Ses tonu konuşması Espri yeteneği falan kızlar bayılıyordu . O pek pas vermiyordu. Herkese arkadaş gözüyle bakıyordu.Eşinizdeki de güzel taktikmiş.
Ben çok güzel,en güzel kızla beraber olurum diye cümle aleme duyurmuş.
Kadınlar güzelliğini kanıtlamak için peşine takılmışlar adamın yazan yazanaymış:)
İlk başlarda herkes öyle diyordu seni kullanıyorum evlenmez falan diyorlardi.Henüz 30 yaşındasınız. 3 30 değil.
Spora başlayın. Cilt bakımı, dolgu ve botox gayette toparlanırsınız.
Bu kadar güzellik takıntısı olup, sırf güzel diye sizinle evlenen adam için değil kendiniz için önem verin kendinize.
Güzellik, dış görünüş kesinlikle önemli. Bunu yadsıyan da sadece teselli veriyordur. Fakat şöyle bir nokta var ki siz sadece bundan ibaret değilsiniz. Yani siz benim yakın arkadaşım olsanız, size baktığımda görünüşünüz sadece sizi siz yapan unsurlardan biri olur. Ben sizi auralı, hoş, güzel, zarif bir sürü sıfatla tanımlayacaksam bunların hepsine her şeyiniz dahil. Yani sizi yolda gören insanlar dışında kimse size yanından geçip giden bir obje gibi bakmıyor, bakamaz da.
10 yıl gibi bir süre diyorsunuz, ben 10 yıl öncesinde olsam bugünkü eşimle evlenir miydim bilmiyorum. İnsanlar değişiyor çünkü. Eşiniz için o dönemlerde hayatını paylaşacağı insan için tek kriter güzellik olabilir, bilemem, yüzeysel de diyemem. Herkes farklı. Ama bugün 30'lu yaşlarda hala bu düşüncede olduğunu siz bir kadın olarak hissediyorsanız bu da ikiniz açısından kötü. Genelde hissedilenler doğrudur, sözle ifade edilenler haricinde. Mesela size artık şaka yollu "çirkinim" dememesi gibi.
Burada eleştiremem, benim fikrime göre insanın eşini sadece görsel ölçütlerle seçmesi hem biraz özgüvensizlik hem de boşluk barındırıyor. "Güzel kadına sahip Adam" olmak. İnsanın eşiyle gurur duyması tabiki güzel, fakat tek kritere indirgerseniz zamanla başka arayışların başlamaması kaçınılmaz. Bugün eşimden daha yakışıklı olanlar da var, daha zengin, ya da daha güçlü, daha entelektüel daha... liste uzar gider, fakat ben ondaki birleşimi seviyorum, tek bir şeye indirgesem zor olurdu.
Bence bu konu hakkında konuşabilirsiniz eşinizle, belki o yıllarda daha farklı düşünüyordu, şimdiki fikirlerini gerçekten biliyor musunuz?
E Allah aşkına adam daha ne desin yani gayet güzel açıklama yapmış.Şöyle ki bı kere açtım falan sen artık beni beğenmiyorsun diye.
Kabul etmedi saçmalama kuruntu yapıyorsun. Çok güzelsin falan dedi . Ama içten demedigini anlıyorum. Ve asla bunu dile getirmeyecek bı insan kırmaktan kesinlikle korkan bi insan. İncitmez yanı. Gecen arkadaşlarla yemeye gittik
Orda da konu açıldı oğlum hala güzellik takıntın var mı dediler. Oda e yanimdakinden belli değil mi falan dedi gülüştuler sonra şaka bı yana Allah beni biliyor bak iki kızımda dünya güzeli oldu. 3 tarafım çevrili güzellerle falan dedi. .
Ama iş ciddiye bindiğinde ya ben çok mu yakışıkliyim falan diyor. Konuyu uzatmiyo. Bende pek açmıyorum çekiniyorum yani.
Evli adama eşinin yaninda hâla güzellik takıntım var mı diye sorulması ilginçmiş. Esiniz güzel yanıt vermiş.Şöyle ki bı kere açtım falan sen artık beni beğenmiyorsun diye.
Kabul etmedi saçmalama kuruntu yapıyorsun. Çok güzelsin falan dedi . Ama içten demedigini anlıyorum. Ve asla bunu dile getirmeyecek bı insan kırmaktan kesinlikle korkan bi insan. İncitmez yanı. Gecen arkadaşlarla yemeye gittik
Orda da konu açıldı oğlum hala güzellik takıntın var mı dediler. Oda e yanimdakinden belli değil mi falan dedi gülüştuler sonra şaka bı yana Allah beni biliyor bak iki kızımda dünya güzeli oldu. 3 tarafım çevrili güzellerle falan dedi. .
Ama iş ciddiye bindiğinde ya ben çok mu yakışıkliyim falan diyor. Konuyu uzatmiyo. Bende pek açmıyorum çekiniyorum yani.