- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Benimki yıkıldı.Kurmak isterken yıkıldı.Benimde bugünüm zehir oldu.Kuzenleri ile zoruma gitti.Yilbasi kutluyorlar oturacagimiz evde.Öyle olursa yuvası yıkılır kusura bakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki yıkıldı.Kurmak isterken yıkıldı.Benimde bugünüm zehir oldu.Kuzenleri ile zoruma gitti.Yilbasi kutluyorlar oturacagimiz evde.Öyle olursa yuvası yıkılır kusura bakmasın
Valla ben 2.5 yıldır savaşımı veriyorum bıkmadan. Kocam soyleyemiyosa çat alıyorum ben söylüyorum. Ay eşim size söyleyemiyor hatta neden bilmem size yalan söylüyor ama bizim ailede işler böyle yürüyor biz böyle yaşıyoruz böyle mutluyuz diyorum. Bunları da mutlaka eşimin yanında söylüyorum. Ya o üslubunu bilerek sınır çizmesini öğrenecek ya da ailesine küçük çocuk gibi parmakta oynatiliyormuscasina görünmeyi kabul edecek keyfi bilirBen bir buçuk yıldır bunun için çabalıyorum. Kaynanama kalsa ben her gün oraya gider temizliğini yemeğini yaparım. Ben hiçbiri yapmıyorum tam tersi arama mesafe koydum. Sanki gelin değil köle alıyor kendine. Yaşlı olsa neyse bize taş çıkarır
Yada daha öncesinden planınız varmı diye sorulabilir.Akrabalar özel günlerinde eşleri rahat bırakmayı akıl edebilse keşke
KeşkeeAkrabalar özel günlerinde eşleri rahat bırakmayı akıl edebilse keşke
Gebersin salak. Kurban olsun sanaBenimki yıkıldı.Kurmak isterken yıkıldı.Benimde bugünüm zehir oldu.Kuzenleri ile zoruma gitti.Yilbasi kutluyorlar oturacagimiz evde.
Düşüncesizler çünkü.Yada daha öncesinden planınız varmı diye sorulabilir.
Beddua ettim ilk defa ona karşı.Gebersin salak. Kurban olsun sana
Kocam benim haberim yokken tamam diyor zaten onlara . Ben çıldırıyorum artıkValla ben 2.5 yıldır savaşımı veriyorum bıkmadan. Kocam soyleyemiyosa çat alıyorum ben söylüyorum. Ay eşim size söyleyemiyor hatta neden bilmem size yalan söylüyor ama bizim ailede işler böyle yürüyor biz böyle yaşıyoruz böyle mutluyuz diyorum. Bunları da mutlaka eşimin yanında söylüyorum. Ya o üslubunu bilerek sınır çizmesini öğrenecek ya da ailesine küçük çocuk gibi parmakta oynatiliyormuscasina görünmeyi kabul edecek keyfi bilir
Her yerden engelle sil. Bak o zaman nasıl tutuşuyor beyefendiBeddua ettim ilk defa ona karşı.
Ayrılıyoruz ben niye onu kudurtma çabasına girmiyorum.
Peşimde koşanlar oldu hepsine daha evliyim ben dedim.O ne yapıyor ?
Sosyal medyasinda hala ikimizin fotoğrafi var ?
Sizin ilişki dinamiginizi bilmiyorum absürt bir şey söylemek istemem. ben bana sormadan yapılan bir plana dahil olmam, arayan soran olursa da açık açık söylerimKocam benim haberim yokken tamam diyor zaten onlara . Ben çıldırıyorum artık
2 hafta sonra anlaşmalı boşanma mahkemesi var.Degerimi bilmedi.Her yerden engelle sil. Bak o zaman nasıl tutuşuyor beyefendi
Ben çok söyledim. Benden habersiz karar verme diye. Ama o kadar eski kafalı bir ailesi var ki insanları kendilerinin kölesi sanıyorlar. Evlenene kadar neye düştüğümü de anlamadım. Eşimin beni sevmediğini düşünseydim hemen boşanırdım ama birbirimizi çok seviyoruz. Konu aile arkadaş olunca kedi köpek gibiyiz maalesefSizin ilişki dinamiginizi bilmiyorum absürt bir şey söylemek istemem. ben bana sormadan yapılan bir plana dahil olmam, arayan soran olursa da açık açık söylerim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tam olarak özel değilse neden boşanıyorsunuz acaba2 hafta sonra anlaşmalı boşanma mahkemesi var.Degerimi bilmedi.
Valla sizin korumaniz lazım o zaman sınırları. Tabi eşiniz sorun çıkarır mı bu durumda bilemem. Ben evlenmeden önce her şeyi en ince ayrıntısına kadar konuşmuştum o yüzden ağzını açıp bişey diyemiyor ben de uslubunca her şeyi söylüyorum herkese açık açık. Benimki doğulu ben egeliyim. Farkı siz düşününBen çok söyledim. Benden habersiz karar verme diye. Ama o kadar eski kafalı bir ailesi var ki insanları kendilerinin kölesi sanıyorlar. Evlenene kadar neye düştüğümü de anlamadım. Eşimin beni sevmediğini düşünseydim hemen boşanırdım ama birbirimizi çok seviyoruz. Konu aile arkadaş olunca kedi köpek gibiyiz maalesef
Bende ilk başta konuştum. Ama hiç öyle olmadı. Ailemle çok mesafelisin diyor. Onlar çok içli dışlı olduğu için benimde gece gündüz orda olmam gerekiyor. Çok beklerlerValla sizin korumaniz lazım o zaman sınırları. Tabi eşiniz sorun çıkarır mı bu durumda bilemem. Ben evlenmeden önce her şeyi en ince ayrıntısına kadar konuşmuştum o yüzden ağzını açıp bişey diyemiyor ben de uslubunca her şeyi söylüyorum herkese açık açık. Benimki doğulu ben egeliyim. Farkı siz düşünün