- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
O arkadaşımın tanıştırdıgı konuda olayların onun anlattıgı kadar olmadıgının sonuna kadar arkasındayımHızınıza yetişilmiyor gerçekten. Ben en son yakın bir arkadaşınızın size bir iş arkadaşını ayarlamaya çalışması ve akabinde adamın işi yokuşa sürüp sizinle tanışmak istememesi üzerine, üstelikte nişanlı olan yakın arkadaşınızı “acaba çocukta gözü mü var, o mu bozdu aramızı” diye iğrenç bir vizyonla suçladığınız konunuzda kalmışım. Şimdi anlıyorum neden böyle kuruntu yaptığınızı. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler. Şimdi siz bir arkadaşınızın daha yeni söz attığı bir beye tabiri caizse dört koldan ve dört nala koşuyorsunuz.
Defalarca söylenmiş zaten de ben de söylemek istedim. Sağlıklı düşünebildiğinizi sanmıyorum. Yani sırf karşınızdaki adam sofu görüşlü diye dini kavramları kullanarak gözüne bile girmeye çalışıp, taktik istiyorsunuz burada. Size gerçekten inanamıyorum. Henüz karakteriniz mi oturmamış yoksa karakteriniz bu mu bilemiyorum ama inşallah ilk ihtimal geçerlidir. Yoksa bu halinizle ava giderken avlanan olursunuz. Harcarlar sizi.
Ayrıca arkadaşıma gözü var cocukta diye bir ithamda bulunmadım öyle yorumlayanlar oldu burda onunla karıştırmış olabilirsiniz
İşi arkadaşım bozdu buna eminim çocuk ona danıştı onun için sorun olur mu yogun olmam diye arkadaşım bana sorma gereginde bile bulunmadı kendi kendine işi bozdu