Dertler Benim Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilemedim.
Benim instagram hesabımda ekli olan insanlar az da olsa tanıdığım, selamlaştığım insanlardır ki siz de samimi olmasanız da konuştuğunuzu söylemişsiniz.
Şahsen ben sözlümle fotoğraf koysam, sonra ailevi sebeplerden ayrılsak üzülsem falan, o arada da instagramda ekli olan bi tanıdık sözlüme yazsa kusura bakmayın ama hiç iyi şeyler düşünmem. Gözü varmışta ayrılmasını kapıda beklermiş gibi. Neden ayrıldığını sormuşsunuz bir de çocuğa ne cesaret anlamadım.
Ayrıca çocuk siz kimliğinizi ifşa edin diye size ayak yapıyor bana göre merak ediyorum vs diyerek. Herhangi bir ilgisi olduğunu sanmıyorum görmediği birine. Anlamış ilginizi, kendince ordan yürümüş kim olduğunuzu söyleyin diye.

Arkadaşıma ayıp olmaz mı eski sözlüsüyle konuşmam
E olur da zaten ayıp mayıp demeden yazmışsınız çocuğa. Şimdi mi aklınıza geldi.

Ayıp fakan demeden yazın siz çocuğa. Koca diye öleceksiniz ölmeden bununla evleniverirsiniz umarım.

E olur da zaten ayıp mayıp demeden yazmışsınız çocuğa. Şimdi mi aklınıza geldi.

Ayıp fakan demeden yazın siz çocuğa. Koca diye öleceksiniz ölmeden bununla evleniverirsiniz umarım.
Ama fakeden yazdım dediğim gibi yani kim olduğumu kızın arkadaşı olup olmadığımı bilmiyor
Ayrıca koca koca diye öldüğüm falan da yok öyle olsa herkesle konuşur görüşür bu kadar seçici davranamzdım

Akbaba gibisin valla senin gibi arkadaş düşman başına.arkadaşı takmadığın belli de kendini zor bir duruma sokmuşsun.gidip kendi hesabından direkt adama yazacaktın hiç fake hesaba falan girmeseydin bence oluru vardı.şimdi gidip eklersen herşey ortaya dökülür ve komik bir duruma düşersin olsun ben yine de denemek istiyorum dersen risk al ama ayrılalı çok olmamış ben olsam bir süre daha beklerdim.

Sizin gibi arkadaşımın varlığını bilsem kapıdan sokmazdım.
Bir yavaş yahu daha yani ayrılmış kız. Azıcık vicdanlı davranın.

Fake olduğunu biliyormuş zaten söyle kim olduğunu ama diğerlerinden bir müddet saklayın göz dikmiş hemen atlamış sanmasınlar

Bu konu için yazmıcam ama genel olarak size yazmak istedim. Bence önce nasıl Bi ilişki ve evlilik istediğinizi,nasıl Bi kişiyi istediğinizi kafanızda netleştirin ve sonra biraz nadasa alın kendinizi. Bu şekilde daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz demek istedim 🌸
Ben ne istediğimi biliyorum
Ona göre zaten adayları degerlendiriyorum
Saglıklı bir ilişki kurabilmek için zaten her önüme gelenle görüşmyorum

Normal hesabınızla konuşup fake hesabınızı ifşa edeceksiniz yani. Ben kuzen olsam anında arkadaşıma söylerim, "senin arkadaşın fake hesaptan bana niye ayrıldığımızı sordu, ne meraklı arkadaşların var" diye.
Yani bir iki haftadır konuşuyoruz çocukla ben öyle herkese anlatan biri değilim dedi biriyle konuştugumda

ama iyi araştırın derim yani hemen sözlenmişler, aile istemiyo diye bitmiş. sonra fake hesaptan bri yazıyor ve adam hemen tanışmak istiyor filan. pek güven vermedi.
Valla çocuga cok sordum ama söylemedi bi türlü
Cocuk tanışmak degil de belki tanıyorum ediyorum diyince merak etmiştir o yüzden ısrar ediyordur kimsin diye

Biz daha seninle geçen gün Instagram'da çok beğendiğin çocuğu tavlama yöntemlerini konuşmuyormuyduk 😂biraz ayran gönüllü müsün acaba 🤭
Ayran gönüllü olabilirim evet :KK70: ama helen instagra çok begendiğim adam agar basıyor benim için ama bu cocugu da yine bi aklım kalmasın diye değerlendirmek istedim

Sana şu sizin geline yaptıklarınızdan dolayı gıcığım,objektif olamıyorum😃

Valla olay çok çetrefilli,mevzu sana patlayabilir,senin yüzünden ayrıldıklarını düşünebilirler. Epey gerginliğe hazır olman lazım.
Kız Allah aşkına geline ne yapmışız
Sırtında taş mı taşıttık şiddet mi uyguladık kapıya mı attık :KK70:
Asıl bizi Allah gelinin gazabından korusun çok tehlikeli :KK70:

Çocuga istek attım bakalım nolacak

Yani o kadar boşluktasın ki ne yapacağını şaşırmış durumdasın. Diğer kızdan yeni ayrılmış ama hemen merak etmiş seni.

İnşallah bu kadar hayatımda bir olsun da olsun diye düşünür ve çabalarken yanlış şeyler yaşamazsın. Bu konuda sağlıklı bir bakış açın yok gibi duruyor.
Hıç boşlukta falan değilim
Gayet akıl sağlıgım yerinde
Birini begenmem bu kadar mi anormal

Kız Allah aşkına geline ne yapmışız
Sırtında taş mı taşıttık şiddet mi uyguladık kapıya mı attık :KK70:
Asıl bizi Allah gelinin gazabından korusun çok tehlikeli :KK70:

Çocuga istek attım bakalım nolacak

Buraya sonucu yaz bakalım🤓

Kendi hesabından mı yazdın? Ortak arkadaşı görünce belki noluyor hacı der🤨

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X