oyle deme... o kadar zarif bir arabaki... hatlari muthis.... su gibi tasarimi... fonksiyonlari super....
selviboylum al yazmalımsametim illa icinden konuşcan dimi [/B]
ikizler mode on.
bana kız ille birine kızacaksan ben dile getirdim
(explorer dayım ikonlar yok gene )
Pazar gecesi dönmüş kuzeninden duydum ama enteresan adam aramıyor:44:
Bilkentli de aşağıdaki salonda
istermisin ikisi de akşam kapıda oluyormuş yok artık bu kadarı da saçmalık olur dimi
hayıdır asude???yoksa bebişmi gelio
ama canlarım baksanıza ne diyor, yok gıcık oluyormuş bilmem ne..
hani yorumların serttir vs demek başka, gıcık oluyorum demek başka.. olursa olsun, babamın kızı sanki, çok da umrumda olamaz nickini bile geçen gün çirkin betty selamını aldı diye fark ettiğim bir kişi, değil mi ama canlarım??
dranas, kuzum, senin hayatında her an herşey olabilir, inan ki duysam garipsemem, şaşırmam
yok noree tatlım, Allah en doğru zamanda versin ama istemiyorum, düşünmüyorum, korunuyorum..
benim adet düzensizliğim var maalesef
pşştttt hemşo???
küstün mü???
gel sana kahve ısmarlayayıjm, barışalım gel.68:
angaralıları çatlatalım:))):
hımmm anladım canım...bana ne oluyosa sevinmiştim bende
hani yorumların serttir vs demek başka, gıcık oluyorum demek başka.. olursa olsun, babamın kızı sanki, çok da umrumda olamaz nickini bile geçen gün çirkin betty selamını aldı diye fark ettiğim bir kişi, değil mi ama canlarım??
dranas, kuzum, senin hayatında her an herşey olabilir, inan ki duysam garipsemem, şaşırmam
yok noree tatlım, Allah en doğru zamanda versin ama istemiyorum, düşünmüyorum, korunuyorum..
benim adet düzensizliğim var maalesef
bu forumda en sinir olduğum şey şu;
konu açılır,gelen eleştirilere konu sahibi bozulur ya....sinir oluyorum sinir...saygıyı aşmadan herkes düşündüğünü yazabilmeli bence
Bayanlar pek passat atrzı arabaları beğenmez ben de seat leon var gerçekten güzel araba
golf seat audi aynı motor ama aoudi3 çok güzel araba da işte bizleri aşıyor
benden bir tane yiter bu dünyaya tatlım
ben arıza, kocam arıza, ikimizden doğacak canlı şu vatana millete zarar ziyan olur hafizanallaaahhh
hahahay biz sizi nasıl catlatcazzz iki hafta sonra :13:
yavrular çalışırken ev taşımak nasıl birşeyyy varmı aranızda hiç taşınan
viraaaaaaaaaa sessiz sessiz izliyorsun kanka
Gel bak Istanbullular ne diyoooo
pşştttt hemşo???
küstün mü???
gel sana kahve ısmarlayayım, barışalım gel.
angaralıları çatlatalım:))):
hahahay biz sizi nasıl catlatcazzz iki hafta sonra :13:
viraaaaaaaaaa sessiz sessiz izliyorsun kanka
Gel bak Istanbullular ne diyoooo
yavrular çalışırken ev taşımak nasıl birşeyyy varmı aranızda hiç taşınan
internetten bir VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsliğin görüntülerini izledim ondan moralim bozuldu
aklıma gelmişken:
ben dranas'ı da hep Türkçe öğretmeni diye düşünmüştüm.
genelde imla kurallarına takılırdı bazı konularda..
derins için yorum yapamiciim eski nikimle epey kapışmışlığımız vardır
asude de derins gibi hep aynı çizgide olsa onunla da anlaşamazdım.
asude'nin içindeki yaratık arada pırtlıyor. o da ikizlerdenmiş öğrendiğimiz iyi oldu