Dert yok, Sohbet var.... :)

Hiç ev taşımadım ama evdeki şu eşyaları değiştirsem mi diye düşünüyorum hatıraları silmek için ama maddi olarak da boş yere para harcayacağım
Canım şimdi şirketler var sanırım daha kolay olur diye düşünüyorum

evet cnm taşıma şirketleri varda eşyalarımın çoğunu anneme vericem bi koltuk takımı götürücem bide yatak odası onlar sorun diilde...beyaz eşya problem bana.

yavrular çalışırken ev taşımak nasıl birşeyyy varmı aranızda hiç taşınan :KK1:

ben taşındım. nakliye şirketi misler gibi taşıdı. ben de güzelce sülale takviyesiyle yerleştim.

internetten bir VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsliğin görüntülerini izledim ondan moralim bozuldu

kimmiş o???

:KK52::KK52:Türkçe öğretmeni demek çok güldüm buna yok canım ya öğretmen bile değilim kötü bir memurum.
Ben sadece topiklerde harflari yutarak yazıyorlar ya sinir oluyorum:KK51:

Ben de yha, scheker yazanlara sinir oluyorum, ayakkabının tersiyle ağızlarına/ellerine vurasım geliyor :KK70:

evet cnm taşıma şirketleri varda eşyalarımın çoğunu anneme vericem bi koltuk takımı götürücem bide yatak odası onlar sorun diilde...beyaz eşya problem bana.

Beyaz eşyaları sanırım vardır özel bir kutuları bir kaç şirketle görüş bakalım ne diyecekler hayırdır canım ev falan mı aldın

beyaz esyalari en iyi/kotu (artik sen karar ver) ihtimalle battaniyeye sararlar....

elmayracım bende kadın tutucam temizliğede ilk kez taşınıcam kafamda çok büyütüyorum yaa offf

aklıma gelmişken:
ben dranas'ı da hep Türkçe öğretmeni diye düşünmüştüm.
genelde imla kurallarına takılırdı bazı konularda..

derins için yorum yapamiciim eski nikimle epey kapışmışlığımız vardır:KK9:
asude de derins gibi hep aynı çizgide olsa onunla da anlaşamazdım.asude'nin içindeki yaratık arada pırtlıyor. o da ikizlerdenmiş öğrendiğimiz iyi oldu:KK3:

sen bana tutarsız mı demek istiyosun tatlım :KK50:

bu arada derinss le kişisel hiçbir muhabbetim olmadığı halde, birçok tanımını çok beğeniyorum.. :44:

tatlım ben birini bir kere sevdim mi (bkz: csi) istediği şekilde eleştirebilir beni, gönlümün kapıları ona ardına kadar açıktır :KK1:

senlen benim tek sorunumuz, birimiz sağ kulağımızı sağ elimizle gösterirken, diğerimiz sol elimizle gösteriyoruz. yani nihai durağımız aynı oluyor

evet ben duygudan, sen mantıktan gidiyorsun.
her yol Roma oluyor da benimki accuk uzun oluyor.
eeee trafiğe alışığız, malum İstanbulluyuz:21:

Son düzenleme:
elmayracım bende kadın tutucam temizliğede ilk kez taşınıcam kafamda çok büyütüyorum yaa offf

beyaz eşyaları köpükle sarmaları gerekiyor, iyi şirketler öyle yapıyor. önceden sor canım istersen nasıl yapacaklarını yoksa ezilebiliyor.
taşınmak zordur ama yerleştirmek zevkli olur.

sen bana tutarsız mı demek istiyosun tatlım :KK50:

bu arada derinss le kişisel hiçbir muhabbetim olmadığı halde, birçok tanımını çok beğeniyorum.. :44:

hoppalaaaa.
yok öyle demiyorum.
her lafın derins kadar sert olsa diyorum. ay iyi bişey dedim yahu.:KK22:

X