peki kocan anlamdimi nasil insan olduklarini?
canım ayrı şehirlerdeyiz biz, geldiler mi yatılı geliyorlar haliyle, ve aylarca kalabilecek potansiyelleri var.
ben evlenmeden daha yeni gelin evimde sülalece kaldılar, evimi otel gibi kullandılar. ayrıntılı bi konu açmıştım hatta geçen sene. yani görüşüyorum ama telefonla.
eşim yokken başımda kalmalarını istemiyorum. ailem yanımda zaten yakın oturuyoruz.
dert yok yani
Ne marka aldı acaba merak ediyorum bana verdiğinden daha iyi bir şey mi aldı acaba
peki kocan anlamdimi nasil insan olduklarini?
vallahi ne yalan söyliyim ben de bi başlık açmıştım saçma salak..asude'nin yazdıklarını okuyunca şöyle bir geri durayım dedim:)) korktum demek ikizlermiş. hımmm.. ben okurken avukat mı bu kız dedim:))
İster misin Q7 çeksin altına D: Sana da o yüzden vermiştir arabayı (gazveren arkadaş mode on)
İster misin Q7 çeksin altına D: Sana da o yüzden vermiştir arabayı (gazveren arkadaş mode on)
vallahi ne yalan söyliyim ben de bi başlık açmıştım saçma salak..asude'nin yazdıklarını okuyunca şöyle bir geri durayım dedim:)) korktum demek ikizlermiş. hımmm.. ben okurken avukat mı bu kız dedim:))
Asudecim kusura bakma aynı şekilde düşünüyordum sen bir konuyu yorum yaptı mı bir de derinss tırsıyordum:18:
@asude
ne zamandır sorucam, hazır biz bizeyiz. sorayım bari
senin bazen dilinin kemiği, elinin ayarı olmuyor bacım.
nasıl beceriyorsun bunu?
nasıl çıkıyor içinden o yaratık...???
vallahi bazen korkuyorum senden:26:
burcum ikizler
Ne marka aldı acaba merak ediyorum bana verdiğinden daha iyi bir şey mi aldı acaba
kızlar söylemeyin böyle şeyler ya zaten adet olamıyorum, duygu dünyam alt üst durumda, ağlarım he
O ne marka ilk defa duydum pahalı bir şey mi:44:
pes valla... kahve püskürttüm senin yüzünden....
ben passat istiyorum yaaaaaaa.....................
Anlamazlar canım ben bir iki kere eşime annen şöyle yapmasına kırıldım falan dedim bizim ki esti gürledi annem babam hakkında konuşamazsın yerini yurdunu bil daha neler
Asudecim kusura bakma aynı şekilde düşünüyordum sen bir konuyu yorum yaptı mı bir de derinss tırsıyordum:18:
200.000 € falandır
hahahahha..............
O ne marka ilk defa duydum pahalı bir şey mi:44:
ben passat istiyorum yaaaaaaa.....................
Haspam o kadar parayı nerden bulacak