Dert yok, Sohbet var.... :)

aman gönlün kalmasın, hala gıcık olabilirsin, hasbel kader aynı geyik topicinde buluştuk diye iyi anlaşmak zorunda hissetme kendini

Allahim bana da o günleri gösterir insallahhhh....

büyü kelimesini kullanmayın kendimi kötü hissederim bakkkk

aman gönlün kalmasın, hala gıcık olabilirsin, hasbel kader aynı geyik topicinde buluştuk diye iyi anlaşmak zorunda hissetme kendini

ikizler mode on.

bana kız ille birine kızacaksan ben dile getirdim
(explorer dayım ikonlar yok gene )

ipektuncer,derinss çok beğeniyorum bu hatunlarımın yorumlarını bendee bide eskiden umutefeyi beğenirdim ama o kayboldu

oyle deme... o kadar zarif bir arabaki... hatlari muthis.... su gibi tasarimi... fonksiyonlari super....

Bayanlar pek passat atrzı arabaları beğenmez ben de seat leon var gerçekten güzel araba
golf seat audi aynı motor ama aoudi3 çok güzel araba da işte bizleri aşıyor

gıcık olmam geçti canım:)

yorumlarını zaten beğenıyordum bebemmm konularda

bırden fırlaman gıcık ediidi beni.

oyle deme... o kadar zarif bir arabaki... hatlari muthis.... su gibi tasarimi... fonksiyonlari super....

Bayanlar pek passat atrzı arabaları beğenmez ben de seat leon var gerçekten güzel araba
golf seat audi aynı motor ama aoudi3 çok güzel araba da işte bizleri aşıyor

Asudenin son isteyeceği şey sanırım bebek
,öyle bir şey olursa kocan çok mutlu olur sen de sanırım depresyona girersin
özel bir soru ama korunuyorsun dimi

minik minik asudelerrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…