Hiç ev taşımadım ama evdeki şu eşyaları değiştirsem mi diye düşünüyorum hatıraları silmek için ama maddi olarak da boş yere para harcayacağım
Canım şimdi şirketler var sanırım daha kolay olur diye düşünüyorum
yavrular çalışırken ev taşımak nasıl birşeyyy varmı aranızda hiç taşınan
internetten bir VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsliğin görüntülerini izledim ondan moralim bozuldu
Türkçe öğretmeni demek çok güldüm buna yok canım ya öğretmen bile değilim kötü bir memurum.
Ben sadece topiklerde harflari yutarak yazıyorlar ya sinir oluyorum
Virüs ne yahu
Ben sadece topiklerde harflari yutarak yazıyorlar ya sinir oluyorum
evet cnm taşıma şirketleri varda eşyalarımın çoğunu anneme vericem bi koltuk takımı götürücem bide yatak odası onlar sorun diilde...beyaz eşya problem bana.
senden firca yememek icin yutmayacagim bundan sonra....
ş.erefiszlik yazdım öyle çıktı
aklıma gelmişken:
ben dranas'ı da hep Türkçe öğretmeni diye düşünmüştüm.
genelde imla kurallarına takılırdı bazı konularda..
derins için yorum yapamiciim eski nikimle epey kapışmışlığımız vardır
asude de derins gibi hep aynı çizgide olsa onunla da anlaşamazdım.asude'nin içindeki yaratık arada pırtlıyor. o da ikizlerdenmiş öğrendiğimiz iyi oldu
tatlım ben birini bir kere sevdim mi (bkz: csi) istediği şekilde eleştirebilir beni, gönlümün kapıları ona ardına kadar açıktır
senlen benim tek sorunumuz, birimiz sağ kulağımızı sağ elimizle gösterirken, diğerimiz sol elimizle gösteriyoruz. yani nihai durağımız aynı oluyor
küfürlü (argo vs) yazınca öyle oloor ya tatlım
ş.erefiszlik yazdım öyle çıktı
elmayracım bende kadın tutucam temizliğede ilk kez taşınıcam kafamda çok büyütüyorum yaa offf
Kusura bakma canım genelde 17 18 yaşında kızlar aşk hikayelerini yazarken yutarak yazıyorlar komiğime gidiyor okuması da zorlaşıyor
kim VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs:44:
fransada pkklı şeref yoksunları terörü kınayan Türk vatandaşlarına kadın çoluk çocuk demeden taş ve sopalarla saldırmışlar onlara dedim.
sen bana tutarsız mı demek istiyosun tatlım
bu arada derinss le kişisel hiçbir muhabbetim olmadığı halde, birçok tanımını çok beğeniyorum.. :44: