Dert yok, Sohbet var.... :)

ayyy allah razı olsun csi bende soracam soracam çekınıyom.

hortlar içindeki canavar diye...

hatta ben asudeye gıcık oluyordum yanı hem haklı buluyordum düşüncelerinde

hemde gıcık oluyodum birazcık hatta tartışmışlığımızda vardı zannımca :KK52::KK52: :KK52: :KK52:

[/B]

aman gönlün kalmasın, hala gıcık olabilirsin, hasbel kader aynı geyik topicinde buluştuk diye iyi anlaşmak zorunda hissetme kendini :KK66:

valla muhtemelen zaten biliyordu da konduramıyordu.
ya da bilse de belli edemiyordu. malujm Allah biz gelinlerin eline de kaynana düşürmesin :))))
önce kendi kulaklarıyla duydu, sonra kendi bizzat bazı şeyler yaşadı.

şimdi sen sağ ben selamet:)))

Allahim bana da o günleri gösterir insallahhhh....

aman gönlün kalmasın, hala gıcık olabilirsin, hasbel kader aynı geyik topicinde buluştuk diye iyi anlaşmak zorunda hissetme kendini :KK66:

ikizler mode on.

bana kız ille birine kızacaksan ben dile getirdim
(explorer dayım ikonlar yok gene )

ipektuncer,derinss çok beğeniyorum bu hatunlarımın yorumlarını bendee bide eskiden umutefeyi beğenirdim ama o kayboldu:KK66:

oyle deme... o kadar zarif bir arabaki... hatlari muthis.... su gibi tasarimi... fonksiyonlari super....

Bayanlar pek passat atrzı arabaları beğenmez ben de seat leon var gerçekten güzel araba
golf seat audi aynı motor ama aoudi3 çok güzel araba da işte bizleri aşıyor

gıcık olmam geçti canım:)

yorumlarını zaten beğenıyordum bebemmm konularda

bırden fırlaman gıcık ediidi beni.

oyle deme... o kadar zarif bir arabaki... hatlari muthis.... su gibi tasarimi... fonksiyonlari super....

Bayanlar pek passat atrzı arabaları beğenmez ben de seat leon var gerçekten güzel araba
golf seat audi aynı motor ama aoudi3 çok güzel araba da işte bizleri aşıyor

X