Dert yok, Sohbet var.... :)

Kredi cekmiş olabilir mi? Ya da davadan ücret falan almıştır yüklü.

bankadaki 25 binin yarısını peşinat vermiştir, geri kalanı için ise kredi kullanmıştır canım olamazmı?
belki teşhir arabalarından almıştır, onlar hem hemen teslim oluyor hem de biraz daha uygun fiyatlı...

Zaten genelleme yapmadım canım gözlemlediğim kadarıyla yazdım oda genellemeye girmiyor çünkü sadece benim gözlemim oluyor....

konunu okumustum.. cok da sasirmistim... insallah simdi hersey cok daha iyidir....

kızlar sayfamıza büyü yapıldı. kesin!!!! ben 105'e tıklıyorum 104 açılıyor sonunucya tıklıyorum yine 104 açılıyor kesin büyü var kesin:)))))

Ben hatırlıyorum konunu bütün eşyalarını kullanmışlardı sağlık olsun nasıl mutlu oluyorsan öyle davranmalısın

evet canım zor atlattım, ama düşünmeye değmez diyorum artık.
şu anda eşimin ordan sağ salim dönmesinden başka bi dileğim yok. başka hiç bi derdi dert edemiyorum kendime.

Kredi cekmiş olabilir mi? Ya da davadan ücret falan almıştır yüklü.

Ne marka aldı acaba merak ediyorum bana verdiğinden daha iyi bir şey mi aldı acaba

peki kocan anlamdimi nasil insan olduklarini?

kızlar sayfamıza büyü yapıldı. kesin!!!! ben 105'e tıklıyorum 104 açılıyor sonunucya tıklıyorum yine 104 açılıyor kesin büyü var kesin:)))))

ah aldık ah:)))))

internet explorer la dene canım.
sonra gene firefox'a dön.
ben ikisi arasında mekik dokuyorum bugün

@ saraykedisi

ahahahah koptum yemin ederim

@dranas

kredi çekmiştir tatlım, bankadakini peşinat yapıp üzerine kredi çekmiştir..

vallahi ne yalan söyliyim ben de bi başlık açmıştım saçma salak.. asude'nin yazdıklarını okuyunca şöyle bir geri durayım dedim:)) korktum demek ikizlermiş. hımmm.. ben okurken avukat mı bu kız dedim:))

Son düzenleme:
dranascım arabası hayırlı olsun eşinin:44:
bu erkekler parayı buldu mu önce arabayı sonra da hanımı değiştirmeye yelteniyorlar zaten

Sana danışmadanmı almış ??

evet mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…