Dert yok, Sohbet var.... :)

canım ayrı şehirlerdeyiz biz, geldiler mi yatılı geliyorlar haliyle, ve aylarca kalabilecek potansiyelleri var.
ben evlenmeden daha yeni gelin evimde sülalece kaldılar, evimi otel gibi kullandılar. ayrıntılı bi konu açmıştım hatta geçen sene. yani görüşüyorum ama telefonla.
eşim yokken başımda kalmalarını istemiyorum. ailem yanımda zaten yakın oturuyoruz.
dert yok yani:KK34:

ilk firsatta okuyacagim cnm....Allah sabir versin...

peki kocan anlamdimi nasil insan olduklarini?

valla muhtemelen zaten biliyordu da konduramıyordu.
ya da bilse de belli edemiyordu. malujm Allah biz gelinlerin eline de kaynana düşürmesin :))))
önce kendi kulaklarıyla duydu, sonra kendi bizzat bazı şeyler yaşadı.

şimdi sen sağ ben selamet:)))

vallahi ne yalan söyliyim ben de bi başlık açmıştım saçma salak..asude'nin yazdıklarını okuyunca şöyle bir geri durayım dedim:)) korktum demek ikizlermiş. hımmm.. ben okurken avukat mı bu kız dedim:))

Asudecim kusura bakma aynı şekilde düşünüyordum sen bir konuyu yorum yaptı mı bir de derinss tırsıyordum:18:

ötv zammından sonra 1600 motor altını almıştır heralde canım:44: ya da kampanyada olan bi kaç marka vardı, BMW falan olabilir.

vallahi ne yalan söyliyim ben de bi başlık açmıştım saçma salak..asude'nin yazdıklarını okuyunca şöyle bir geri durayım dedim:)) korktum demek ikizlermiş. hımmm.. ben okurken avukat mı bu kız dedim:))

Asudecim kusura bakma aynı şekilde düşünüyordum sen bir konuyu yorum yaptı mı bir de derinss tırsıyordum:18:

kızlar söylemeyin böyle şeyler ya zaten adet olamıyorum, duygu dünyam alt üst durumda, ağlarım he :KK14:

@asude

ne zamandır sorucam, hazır biz bizeyiz. sorayım bari
senin bazen dilinin kemiği, elinin ayarı olmuyor bacım.
nasıl beceriyorsun bunu?
nasıl çıkıyor içinden o yaratık...???

vallahi bazen korkuyorum senden:26:

ayyy allah razı olsun csi bende soracam soracam çekınıyom.

hortlar içindeki canavar diye...

hatta ben asudeye gıcık oluyordum yanı hem haklı buluyordum düşüncelerinde

hemde gıcık oluyodum birazcık hatta tartışmışlığımızda vardı zannımca :KK52::KK52: :KK52: :KK52:

ayarn her zaman bır değil yanı bunumu demek ıstedun :KK53: :KK53:

Ne marka aldı acaba merak ediyorum bana verdiğinden daha iyi bir şey mi aldı acaba:KK53:

senın eşinde sıfır araba alma hastalığı vardı demı o kesin bMV audi falan almıştır bence

Anlamazlar canım ben bir iki kere eşime annen şöyle yapmasına kırıldım falan dedim bizim ki esti gürledi annem babam hakkında konuşamazsın yerini yurdunu bil daha neler

benimkinin de ....ablasi(üvey annesi)lafa gelince annem oluyor....

bu forumda sertliklerinden ötürü asude ve derinss veeee laale'ye hastayım :KK9:

ipek böcüğü de çok naif onu da çok severim.

heee bir de brownim var,o da kk'nın cool bayanı bence :KK9:

X