Dert yok, Sohbet var.... :)

evet şimdiki tasarımları gelin gibi:)
ama eskileri çok ağır duruyordu..
ablamın vardı yıllar önce bi passatı lastikler asfaltta yapışıyordu sanki,öyle bi his veriyordu..

oyle deme... o kadar zarif bir arabaki... hatlari muthis.... su gibi tasarimi... fonksiyonlari super....

selviboylum al yazmalım :KK70: sametim :KK70: illa icinden konuşcan dimi :KK70:[/B]

ikizler mode on.

bana kız ille birine kızacaksan ben dile getirdim
(explorer dayım ikonlar yok gene )

ama canlarım baksanıza ne diyor, yok gıcık oluyormuş bilmem ne..

hani yorumların serttir vs demek başka, gıcık oluyorum demek başka.. olursa olsun, babamın kızı sanki, çok da umrumda olamaz nickini bile geçen gün çirkin betty selamını aldı diye fark ettiğim bir kişi, değil mi ama canlarım??

Pazar gecesi dönmüş kuzeninden duydum ama enteresan adam aramıyor:44:
Bilkentli de aşağıdaki salonda:KK53:
istermisin ikisi de akşam kapıda oluyormuş yok artık bu kadarı da saçmalık olur dimi:KK53:

dranas, kuzum, senin hayatında her an herşey olabilir, inan ki duysam garipsemem, şaşırmam :KK1:

hayıdır asude???yoksa bebişmi gelio :KK76:

yok noree tatlım, Allah en doğru zamanda versin ama istemiyorum, düşünmüyorum, korunuyorum..
benim adet düzensizliğim var maalesef :KK25:

yok noree tatlım, Allah en doğru zamanda versin ama istemiyorum, düşünmüyorum, korunuyorum..
benim adet düzensizliğim var maalesef :KK25:[/QUOTE]

hımmm anladım canım...bana ne oluyosa sevinmiştim bende :KK31:

pşştttt hemşo???
küstün mü???
gel sana kahve ısmarlayayım, barışalım gel. :KK68:
angaralıları çatlatalım:))):KK19::KK19::

Son düzenleme:

hani yorumların serttir vs demek başka, gıcık oluyorum demek başka.. olursa olsun, babamın kızı sanki, çok da umrumda olamaz nickini bile geçen gün çirkin betty selamını aldı diye fark ettiğim bir kişi, değil mi ama canlarım??

dranas, kuzum, senin hayatında her an herşey olabilir, inan ki duysam garipsemem, şaşırmam :KK1:

Canım bende hafta sonu kan testi yaptırdım hamile değilim hani rüyamda çocuğum oluyordu ya içime kurt düşmüştü özel bir polikinlikte aynı gün yaptırırp sonucu aldım rahatladım

Canım bende hafta sonu kan testi yaptırdım hamile değilim hani rüyamda çocuğum oluyordu ya içime kurt düşmüştü özel bir polikinlikte aynı gün yaptırırp sonucu aldım rahatladım

bu forumda en sinir olduğum şey şu;

konu açılır,gelen eleştirilere konu sahibi bozulur ya....sinir oluyorum sinir...saygıyı aşmadan herkes düşündüğünü yazabilmeli bence :KK19:

viraaaaaaaaaa sessiz sessiz izliyorsun kanka :KK70:

Gel bak Istanbullular ne diyoooo :KK70:

Bayanlar pek passat atrzı arabaları beğenmez ben de seat leon var gerçekten güzel araba
golf seat audi aynı motor ama aoudi3 çok güzel araba da işte bizleri aşıyor

ben ilk liseli yillarin basinda farkettim.. boyle yumurta gibi bi arabaydi... o zaman ogrenmistim tasarimini bir turk un yaptigini ondan beri favori arabam. o zaman meslegimi de ona gore belirlemistim... simdi almanyadayim :) tasarimla ugrasmiyorum ama icten yanmali motorlarla biras hasir nesirim...

ilk goz agrim, bu meslekten nefret edersem passattan da nefret edebilirim ancak sanirim... :))

yavrular çalışırken ev taşımak nasıl birşeyyy varmı aranızda hiç taşınan :KK1:

aklıma gelmişken:
ben dranas'ı da hep Türkçe öğretmeni diye düşünmüştüm.
genelde imla kurallarına takılırdı bazı konularda..

derins için yorum yapamiciim eski nikimle epey kapışmışlığımız vardır:KK9:
asude de derins gibi hep aynı çizgide olsa onunla da anlaşamazdım.
asude'nin içindeki yaratık arada pırtlıyor. o da ikizlerdenmiş öğrendiğimiz iyi oldu:KK3:

Hiç ev taşımadım ama evdeki şu eşyaları değiştirsem mi diye düşünüyorum hatıraları silmek için ama maddi olarak da boş yere para harcayacağım
Canım şimdi şirketler var sanırım daha kolay olur diye düşünüyorum

pşştttt hemşo???
küstün mü???
gel sana kahve ısmarlayayım, barışalım gel. :KK68:
angaralıları çatlatalım:))):KK19::KK19::

tatlım ben birini bir kere sevdim mi (bkz: csi) istediği şekilde eleştirebilir beni, gönlümün kapıları ona ardına kadar açıktır :KK1:

senlen benim tek sorunumuz, birimiz sağ kulağımızı sağ elimizle gösterirken, diğerimiz sol elimizle gösteriyoruz. yani nihai durağımız aynı oluyor

hahahay biz sizi nasıl catlatcazzz iki hafta sonra :13:

sizi gerçekten kıskanıyorum bağyan, şakasına değil..

viraaaaaaaaaa sessiz sessiz izliyorsun kanka :KK70:

Gel bak Istanbullular ne diyoooo :KK70:

kulis yapmayalım lütfen hanfendü

Var canım ben işe geldim nakliyatcılar evi tasıdılar :KK70: bi tane akdın tuttum onlar da temizledi :KK70: ben de haftasonu yerleştirdim :KK70:

internetten bir VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsliğin görüntülerini izledim ondan moralim bozuldu

Virüs ne yahu

aklıma gelmişken:
ben dranas'ı da hep Türkçe öğretmeni diye düşünmüştüm.
genelde imla kurallarına takılırdı bazı konularda..

derins için yorum yapamiciim eski nikimle epey kapışmışlığımız vardır:KK9:
asude de derins gibi hep aynı çizgide olsa onunla da anlaşamazdım.
asude'nin içindeki yaratık arada pırtlıyor. o da ikizlerdenmiş öğrendiğimiz iyi oldu:KK3:

:KK52::KK52:Türkçe öğretmeni demek çok güldüm buna yok canım ya öğretmen bile değilim kötü bir memurum.
Ben sadece topiklerde harflari yutarak yazıyorlar ya sinir oluyorum:KK51:

X