Dert yok, Sohbet var.... :)

Ben senin yaşadıklarını yaşasaydım insaflı olmayı düşünmezdim. Benim zaten damarıma baılmışsa birine çok gıcık olduysam çok gaddar olduğumu söylerler...

canım zaten hala yaşıyorum, eşimin kardeşi zıpr pırt eşimden para istiyor, kuşadasında kızlarla gezip yemek için benim dağ başında terörist bekleyen kocamdan...annesi biliyor mu bilmiyorum ama sormuyorum da. sadece eşim o bölgede olduğu için, şehit cenazelerinde de anneleri gördükçe...eşimi annesine bi günlüğüne de olsa izne geldiğinde götüreyim mi diyorum..dünyanın bin türlü hali var. ben onun ana yüreğine üzülüyorum sadece, yoksa bana yaptıkları yüzünden hala mesafeliyim.

Buna benzer şeyler bende yaşadım canım. Alışveriş istemedim iç çamaşırıma kadar kendim aldım
Gelinlik dikilecek istediğim modelin fiyatı yüksek diye işini azaltın sade olsun dedi sesimi çıkarmadım hiç beğenmemiştim aman dedim altı üstü bir gece giyeceğim dedim
En kötü eşya satan mağazalara götürdüler aldığım eşyaları iki yıl içerisinde değiştirdim halımdan perdeye kadar çünkü deforme olmuştu
Yatak odamı mutfak eşyalarımı kendim yaptım bulaşık makinamı fırınıma kadar düğünü diğer eşyaları eşim kendi parasıyla yaptı
Yenilerde kuzeni evlendi kızın ailesi biz hiçbir şeye karışmayız demişler düğünü yemekli eşyalar en kalitelisinden takısına kadar
kız 100 milyonluk sütyen aldırmıştı hem de iki tane çok şaşırmıştım. düğün bitti allahım bütün aile adı gamze olsun gamze şöyle iyi gemze böyle iyi zevkli kız sinir olmuştum

o onyargi bana karsi da fazlasiyla var... babasi hiiiiiiiiiiiccccccccccccccc istemiyordu, ama simdi ne durumda bilmiyorum... 3. ya da 4. bulusmamiza giderken annesi mesaj atmisti, uzak dur, gorusme konusma diye...
ama sonralari onlara gitmek durumda kaldim, kiz kardesine ders anlatmak icin (oss), tercihlerinde, ya da erkek arkadasimin butleri oldugu zamanlarda... o zamanlar her iki tarafta birbirimize acayip mesafeli davrandik. saygili ama mesafeli...

simdi izne gidince goturmem gerekn seyleri birakirim, o zamanlarda da gayet mesafeli... yaninda birileri varsa kizinin arkadasi olarak tanitir :))

bilmiyorum ne olacak...

Eşinin kardeşi çalışıyordu değil mi oda ayrı bir yüzsüz zaten eşinde göndermemiştir umarım

Zaten gözlemlediğim kadarıyla ne kadar çirkef olursan o kadar kıymetin bilinir susup oturmak fedakarlık yapmak pek bir işe yaramıyor

@saraykedisi

seninkinin bir üst levelını da ben yaşadım
istemeye geldiler zannaedersin kayınvalide cenaze evinde.
nişan bohça gitti, ertesi gün kavga kıyamet.
kınam oldu, ben bayılmışım.
nikah oldu, hatun kişi ağlamaktan bitap düştü, sanırsın kız anası.
akşam eğlence oldu, dönüşte hastaneye uğradık, taşikardisi tutmuş.
balayından döndük, oğlunu bir doldurdu, 1.5 sene benimkilerle görüşmedi.

artık sallamıyorum.
dert sahibi etti beni, en güzel günlerim hep gözyaşıyla geçti.
şimdi kendi çalıyor, kendi dinliyor.
he diyip geçiyorum, kendi bildiğimi okuyorum.

Eşinin kardeşi çalışıyordu değil mi oda ayrı bir yüzsüz zaten eşinde göndermemiştir umarım

yok canım asla göndermez zaten yok da, anca borç ödüyor eşim. 3 kuruş biriktiriyoruz onu da ben yolluyorum. benim yolladığıma dokunursa yakarım zaten ben hallediyorum merak etme diyor, sen üzülme diyor, benim kardeşimle aramda diyor. ama ben sinir krizleri geçiriyorum tabi ki sen bu haldeyken nasıl para düşünebilir mahvedicem onu diye. ne yüzle isteyebiliyor aklım almıyor canım. kaynım da subay, eşimden fazla alıyor hatta sınıf farkından dolayı.

Kızlar kocam araba almış sıfır hem de ne aldı acaba merak ediyorum kuzeni aradı bir üniversitede öğrenci hassas kantar ile o da kuşadasına gitmiş ....abi arabası çok güzeldi dedi bende markası ne diye soramadım bu adam ne ara araba aldı teslimatı falan:44: bankadaki 25bin tl ile alsa bile yine o para yetmez.

neden görüsmüyorsun peki canim?tabi sebebi özel degilse?

Zaten gözlemlediğim kadarıyla ne kadar çirkef olursan o kadar kıymetin bilinir susup oturmak fedakarlık yapmak pek bir işe yaramıyor

yok o kişiye göre değişir..

benim de 2 tane yengem var, yiyosa çirkinleşsinler, ayarın kitabını yazarım onlara

onlar güzel, biz güzel, güzel güzel anlaşıyoruz..

öyle herşey genelleme yapılmamalı..

umarım bundan sonra kalıcı olarak böyle bir düzenleme (güncellemeye!!!!) gidilmez.
bağdat caddesi de süperdi!
her yaştan, her milletten yüzbinlerdik resmen!

hmmm annemler de katilmis... cok mutlu oldum...

ama simdiki savunmalari daha da ilginc, ya bi saldiri olsaydi... efendim saldiri olcak diye disari da cikmayalim o zaman... ha ha bahaneye bak....

neden görüsmüyorsun peki canim?tabi sebebi özel degilse?

canım ayrı şehirlerdeyiz biz, geldiler mi yatılı geliyorlar haliyle, ve aylarca kalabilecek potansiyelleri var.
ben evlenmeden daha yeni gelin evimde sülalece kaldılar, evimi otel gibi kullandılar. ayrıntılı bi konu açmıştım hatta geçen sene. yani görüşüyorum ama telefonla.
eşim yokken başımda kalmalarını istemiyorum. ailem yanımda zaten yakın oturuyoruz.
dert yok yani

@asude

ne zamandır sorucam, hazır biz bizeyiz. sorayım bari
senin bazen dilinin kemiği, elinin ayarı olmuyor bacım.
nasıl beceriyorsun bunu?
nasıl çıkıyor içinden o yaratık...???

vallahi bazen korkuyorum senden:26:

Ben hatırlıyorum konunu bütün eşyalarını kullanmışlardı sağlık olsun nasıl mutlu oluyorsan öyle davranmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…