Dert yok, Sohbet var.... :)

Kızlar kocam araba almış sıfır hem de ne aldı acaba merak ediyorum kuzeni aradı bir üniversitede öğrenci hassas kantar ile o da kuşadasına gitmiş ....abi arabası çok güzeldi dedi bende markası ne diye soramadım bu adam ne ara araba aldı teslimatı falan:44: bankadaki 25bin tl ile alsa bile yine o para yetmez.

Kredi cekmiş olabilir mi? Ya da davadan ücret falan almıştır yüklü.

Kızlar kocam araba almış sıfır hem de ne aldı acaba merak ediyorum kuzeni aradı bir üniversitede öğrenci hassas kantar ile o da kuşadasına gitmiş ....abi arabası çok güzeldi dedi bende markası ne diye soramadım bu adam ne ara araba aldı teslimatı falan:44: bankadaki 25bin tl ile alsa bile yine o para yetmez.

bankadaki 25 binin yarısını peşinat vermiştir, geri kalanı için ise kredi kullanmıştır canım olamazmı?
belki teşhir arabalarından almıştır, onlar hem hemen teslim oluyor hem de biraz daha uygun fiyatlı...

yok o kişiye göre değişir..

benim de 2 tane yengem var, yiyosa çirkinleşsinler, ayarın kitabını yazarım onlara :KK1:

onlar güzel, biz güzel, güzel güzel anlaşıyoruz..

öyle herşey genelleme yapılmamalı..

Zaten genelleme yapmadım canım gözlemlediğim kadarıyla yazdım oda genellemeye girmiyor çünkü sadece benim gözlemim oluyor....

canım ayrı şehirlerdeyiz biz, geldiler mi yatılı geliyorlar haliyle, ve aylarca kalabilecek potansiyelleri var.
ben evlenmeden daha yeni gelin evimde sülalece kaldılar, evimi otel gibi kullandılar. ayrıntılı bi konu açmıştım hatta geçen sene. yani görüşüyorum ama telefonla.
eşim yokken başımda kalmalarını istemiyorum. ailem yanımda zaten yakın oturuyoruz.
dert yok yani:KK34:

konunu okumustum.. cok da sasirmistim... insallah simdi hersey cok daha iyidir....

kızlar sayfamıza büyü yapıldı. kesin!!!! ben 105'e tıklıyorum 104 açılıyor sonunucya tıklıyorum yine 104 açılıyor kesin büyü var kesin:)))))

Ben hatırlıyorum konunu bütün eşyalarını kullanmışlardı sağlık olsun nasıl mutlu oluyorsan öyle davranmalısın

evet canım zor atlattım, ama düşünmeye değmez diyorum artık.
şu anda eşimin ordan sağ salim dönmesinden başka bi dileğim yok. başka hiç bi derdi dert edemiyorum kendime.

bankadaki 25 binin yarısını peşinat vermiştir, geri kalanı için ise kredi kullanmıştır canım olamazmı?
belki teşhir arabalarından almıştır, onlar hem hemen teslim oluyor hem de biraz daha uygun fiyatlı...

Kredi cekmiş olabilir mi? Ya da davadan ücret falan almıştır yüklü.

Ne marka aldı acaba merak ediyorum bana verdiğinden daha iyi bir şey mi aldı acaba:KK53:

@saraykedisi

seninkinin bir üst levelını da ben yaşadım
istemeye geldiler zannaedersin kayınvalide cenaze evinde.
nişan bohça gitti, ertesi gün kavga kıyamet.
kınam oldu, ben bayılmışım.
nikah oldu, hatun kişi ağlamaktan bitap düştü, sanırsın kız anası.
akşam eğlence oldu, dönüşte hastaneye uğradık, taşikardisi tutmuş.
balayından döndük, oğlunu bir doldurdu, 1.5 sene benimkilerle görüşmedi.

artık sallamıyorum.
dert sahibi etti beni, en güzel günlerim hep gözyaşıyla geçti.
şimdi kendi çalıyor, kendi dinliyor.
he diyip geçiyorum, kendi bildiğimi okuyorum.

peki kocan anlamdimi nasil insan olduklarini?

kızlar sayfamıza büyü yapıldı. kesin!!!! ben 105'e tıklıyorum 104 açılıyor sonunucya tıklıyorum yine 104 açılıyor kesin büyü var kesin:)))))

ah aldık ah:)))))

internet explorer la dene canım.
sonra gene firefox'a dön.
ben ikisi arasında mekik dokuyorum bugün

@ saraykedisi

ahahahah koptum yemin ederim :KK1:

@dranas

kredi çekmiştir tatlım, bankadakini peşinat yapıp üzerine kredi çekmiştir..

vallahi ne yalan söyliyim ben de bi başlık açmıştım saçma salak.. asude'nin yazdıklarını okuyunca şöyle bir geri durayım dedim:)) korktum demek ikizlermiş. hımmm.. ben okurken avukat mı bu kız dedim:))

Son düzenleme:
dranascım arabası hayırlı olsun eşinin:44:
bu erkekler parayı buldu mu önce arabayı sonra da hanımı değiştirmeye yelteniyorlar zaten:KK47:

Sana danışmadanmı almış ??

evet mantıklı :KK31:

X