ya bitanem ne bileyimm...
epeydir de deniyoruz..hani iş tempomuzdan diyorum ama olsaydı da olurdu..
sonuçta oda eşimin annesi..
belkide olmasın diye kalpten istiyordur..
yaa çok kötü durumdayımm yaa.moralim berbat..Allahımmm sen affet,en doğru zamanı sen bilirsin yarabbimmm
ama tatlım bunca zamandır da doğal yöntemlerle
olmadıhamile kalamadım...
insan bi sormazmı?üzülme demezmi?
dua ediyorum sizin için demezmi?
çok güceniyorum,ee bende kendini bu evin kızı hisset dedikleri tek geliniyim
sistem çöktü bebekler,
niteliksel ve niceliksel olarak bu grubun sohbeti internet alemi için çok fazla
kızlar bu arada izzet yıldızhanla nihat doğanın çok afedersiniz grup şeysi için ne diyosunuz, ay ben çok güldüm3kuruş para da anlaşamamışlar da ipliklerini pazara çıkarmış mallar
canım ya anlamıyorum sizde kuzu kuzu sesınız çıkmadan yıkadınmı ben olsam hııç sesımı çıkarmadan makıneyı açar ve ıçıne yerleştırdım.elde yıka dersede
-aa anne makıneyı süs için almadın demı derdım.
@asude
sanada gerçekten çok şaşırdım yahu benım bıldığım gelının bı dediği iklenmez düğün günü bide ütümü yaptın?
asudecim neden bana böyle bi uslup kullanıyosun anlamıyorum ama
bende herkes gibi bi insan yavrusuyum...üzgün olduğum anlarımı k.validemle paylaşmaya hakkım var..
ya neysee yaa kime anlatıyorum ben...
derdimle boğdum sizi kusura bakmayın
Bide demiş bana ımf başkanı gibi komplo kurdular... Sen kimsinki sana komplo kurulsun.....
ne yasadin?? hatirlamak istemedigini belirtmissin ama...
bu kizceye ornek teskil etmesi acisindan... lutfeeennn bi ozet geciver...
boşver üzülme canım bana da kızım mızım diyolardı tabi düğünden önce!!!
geçen ben de kaynana ile konuşurken bebek mevzusu açıldı,sağOLSUN ÖNCE DAHA YENİSİN OLUR ÜZÜLME GİBİ TESELLİ EDİCİ LAFLARDAN SONRA
BOMBAYI PATLATTI:SENİN HAMİLE KALIP KALAMAMAN SADECE BENİ İLGİLENDİRİR,BU KONUDA BANA KARŞI SORUMLUSUN DEDİ
boşver üzülme canım bana da kızım mızım diyolardı tabi düğünden önce!!!
geçen ben de kaynana ile konuşurken bebek mevzusu açıldı,sağOLSUN ÖNCE DAHA YENİSİN OLUR ÜZÜLME GİBİ TESELLİ EDİCİ LAFLARDAN SONRA
BOMBAYI PATLATTI:SENİN HAMİLE KALIP KALAMAMAN SADECE BENİ İLGİLENDİRİR,BU KONUDA BANA KARŞI SORUMLUSUN DEDİ
hönkkkkk
yaparken bi zahmet arada anne şimdi şettirecez edelimmi diye sor....
Nasıl bir anlayış yahu
izzet yıldızhan dene şahısın açıklamasını gördünüz mü?
adama(!) soruyorlar: "eşleriniz (4 kadından 5 çocuğu varmış. çocukların 3'ü yaşıtmış bu konuda ne diyorlar" diye.
el cevap: eşlerim değil, çocuklarımın anneleri
sana dicek laf yok o kadınları ele geçirmeli!!!!!!!!!!!!!!!
İşte buna izin verenlerde hemcinslerimiz değillmi böyle düşüncede olan böyle yaşayan kadınlarla aynı cinsiyeti paylaştığımı için utanıyorum....
izzetin kendini savunması da çok komik:
-grup seks gibi rezil bir şey ortada mı yapılır
-kadın hakları konusunda avrupa seviyesine gelmişiz
-ülkemi yönetenler çok doğru şeyler yapıyor
dalyaaaa
kızlar 100. sayfamıza ulaşmışız hayırlı uğurlu olsun:))
aynen öyle.......
sorun büyük aslında da....
nerden başlanmalı onu bilemiyorum....
hangi kadın bunu kabul edebilir ya!!!!!!!!!!
Hiçbir zaman kaynananın kızı olamazsınn canım boşver takma kafana sen borçlarını öde sonrada istiyorsan yap çocuğu onun istemesi istememesi sorması veya sormaması çokta önemli olmasın senin için...