Dert yok, Sohbet var.... :)

Allah yardımcınız olsun, gönlünüze göre versin inşallah.
Bİraz vurdumduymaz olmayı deneyin.
Bırakın kim sizin için ne düşünürse düşünsün, eşinizin ailesi ile ilgili de yorum yapmayın.
Bugün susar, yarın susar, 3.gün size geri döner.
Herkes kendi ilişkisini istediği gibi yaşasın.
Size dokunmasın, kendisi istediği gibi davransın

Son düzenleme:

boşver üzülme canım bana da kızım mızım diyolardı tabi düğünden önce!!!

geçen ben de kaynana ile konuşurken bebek mevzusu açıldı,sağOLSUN ÖNCE DAHA YENİSİN OLUR ÜZÜLME GİBİ TESELLİ EDİCİ LAFLARDAN SONRA

BOMBAYI PATLATTI:SENİN HAMİLE KALIP KALAMAMAN SADECE BENİ İLGİLENDİRİR,BU KONUDA BANA KARŞI SORUMLUSUN DEDİ

Bide demiş bana ımf başkanı gibi komplo kurdular... Sen kimsinki sana komplo kurulsun.....

Firefox sağala bağladı, explorer kaldırmıyor pcyi fırlatasım var :d

Bu arada filozof nihat doğan sakal gibi kestikçe uzarmış hahahhaha

Tamamen saflık canım ah ben şimdi evlenecektim yemin ediyorum eli maşalı gelin olurum

hmm anladım siz sadece "ouuu ne kadar haklısın dolunay, kahrolsun o cadı kaynana" deyip sırtınızı sıvazlamamızı istiyordunuz, anladım.

bir dahaki sefere derdinizi yazarken, alta küçük bir editle nasıl cevaplar istediğinizi de yazın, hiç sizi rest çekmekle uğraştırmayalım dolunay, olur mu?

Bide demiş bana ımf başkanı gibi komplo kurdular... Sen kimsinki sana komplo kurulsun.....

izzet yıldızhan dene şahısın açıklamasını gördünüz mü?

adama(!) soruyorlar: "eşleriniz (4 kadından 5 çocuğu varmış. çocukların 3'ü yaşıtmış bu konuda ne diyorlar" diye.

el cevap: eşlerim değil, çocuklarımın anneleri

sana dicek laf yok o kadınları ele geçirmeli!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
ne yasadin?? hatirlamak istemedigini belirtmissin ama...

bu kizceye ornek teskil etmesi acisindan... lutfeeennn bi ozet geciver...

valla isteme anından başladı her şey.. her zaman söyleyecek lafı olan kayınpederin dili bir yere kaçtı saat 10 oldu hala istemedi benim de anne tarafım tam kadro baba tarafı yarım kadro bizim evdeyiz.. sessiz sedasız istedi en sonunda..babam bir kükredi ama esprili. "valla gören de seni kızını veriyorsun zanneder. sana mı zor bana mı yahu" dedi.. bizde herkes gayet neşeli onlarda surat asık.. tabi benim içimden hiç çıkmadı bunun acısı..

ailemde çok eğitimli çok birikimli veya çok zengin insanlar var.. bunu söylemem çok komik aslında kompleksli gibi.. demek istediğim hiç küçük görmelerini gerektiren bir durum yok.. ben de gayet iyi bir eğitim aldım.. ama nedense bir türlü layık göremediler oğullarına.. sebebi belki biz henüz çıkarken eşimin başka bir şehirdeki işe gidip deneyip beni oraya götüremeyeceğini düşünmesi nedeniyle geri dönmesi.. herhalde bir iki kilo fazlam var diye bu mu seni geri döndüren dediler:))

evlerine 5 dk mesafede yaptığım kına geceme bütün misafirlerden sonra akşam 9.30da gelip benim hiçbir akrabamla tanışmadılar. kayınvalidem görümcem bu diyemedim..

bunun dışında...

yaptığımız her alışverişe gelip fikir beyan edip karışmadıklarını iddia edip karıştılar.. sürekli laf sokmalar.. bu arada ev düğün bütün masrafları eşim ve ben karşıladık..

oğullarının ne kadar mükemmel olduğunu sürekli vurguladılar..

şimdi kayınvalidemle iyiyiz.. kayınpedere bazen katlanamıyorum ama derin bir nefes alıp sakin ol kedi diyorum sakin ol..sanırım sorsan önyargılı davranmışız yanılttı bizi derler.. memleketlisi değilim diye acaip önyargılılardı bana karşı..

hönkkkkk

yaparken bi zahmet arada anne şimdi şettirecez edelimmi diye sor....

nasıl bir anlayış yahu

samimiyetle bana cevap yazanlara teşekkür ediyorum..

bana henüz bi bomba patlatmadılar ama bu sessizlikleride hayrı alamet değil...

bunları haketmiyorum ben...heleki benim yaşımdayken 14yaşında oğlu (eşim)olan biri sanırım beni
en son anlayacak kişidir..
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar...

İşte buna izin verenlerde hemcinslerimiz değillmi böyle düşüncede olan böyle yaşayan kadınlarla aynı cinsiyeti paylaştığımı için utanıyorum....

Son düzenleme:
izzetin kendini savunması da çok komik:

-grup seks gibi rezil bir şey ortada mı yapılır
-kadın hakları konusunda avrupa seviyesine gelmişiz
-ülkemi yönetenler çok doğru şeyler yapıyor

@dolunay, belki de üzülmenizi istemedikleri için sormuyolardır. hani olmuyorsa ve biliyorlarsa size bunu hatırlatıp mahçup etmek istememiş olabilirler mi?
şahsen ben de tam tersi sorulmasını istemem böyle şeylerin, onlara ne bizim yatak odamızdan, ya da planlarımızdan...belki olmuyor, sorup sorup üzmenin "sizin çocuğunuz olmuyor mu" tarzı soruların alemi ne diye düşünürüm. siz de öyle düşünün belki yardımı olur.

İşte buna izin verenlerde hemcinslerimiz değillmi böyle düşüncede olan böyle yaşayan kadınlarla aynı cinsiyeti paylaştığımı için utanıyorum....

aynen öyle.......
sorun büyük aslında da....
nerden başlanmalı onu bilemiyorum....

hangi kadın bunu kabul edebilir ya!!!!!!!!!!

izzetin kendini savunması da çok komik:

-grup seks gibi rezil bir şey ortada mı yapılır
-kadın hakları konusunda avrupa seviyesine gelmişiz
-ülkemi yönetenler çok doğru şeyler yapıyor

ülkemi yönetenler ne alaka yaa? orada da mı yalakalık? yoksa program yaptığı kanaldan kovulmaktan mı korkuyor..

Hay Allah'ın sen aklıma mukayet ol..

aynen öyle.......
sorun büyük aslında da....
nerden başlanmalı onu bilemiyorum....

hangi kadın bunu kabul edebilir ya!!!!!!!!!!

O konuya zatn bir girdikmiii sayfalar dolusu yazsak çıkamayız... Ama bize düşen görev kızımız olursa çok asil yetiştirmek...

orası öyle haklısın ama ne bileyim,kötü zamanlarımızda yanımda olmayanlarla

iyi zamanlarımı paylaşmak istemiyorum işte...

ne bileyim..k.valide diyince ben annem gibi olur demiştim..

okadar kız çocuğa hasretlermişki ben onların gelini değilde kızlarıymışım..

ee niye derdin var diye sormuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…