- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
Bir de büyük ankara organizasyonu planlarızSiz de gelirsiniz
fukara avuntusu kabilinden geçiştir bizi bakalım
İstanbul gezisi yaparız
çok güzel bir kalbiniz var hanım kızım, evli olmayaydın eyiydi, küçük oğluma alırdım
kandırıyosun beni böyle.. 3g teklifin bile daha ulaşılabilirdi
bir de kocaeli gezisi lütfen
Ahahahha koptum:d evli olmayaydın eyiydi, boşarım hanımdeyze
Kandıra yaparız
Ahahahha koptum:d evli olmayaydın eyiydi, boşarım hanımdeyze
hanımdeezen yisin seniii
Kandıra yaparız
Kızlar öğle tatili ya ben bu bilkentliyi arıyorum çok heyecanlıyım ama nasıl hitap edecğimi bilmiyorum şöyle desem mrb ben dranas desem randevun için aramıştım diyim hadi ben aramaya gidiyorum:18:
nore nolur söyyyleeee
yasemine bişi hissediyo gibi ama sinanda
teşekkür ederim tatlım, çok iyiyim... Başladı başladı, güzel bri kahvaltı ettik, traşını oldu, miss gibi giydirdim gönderdim onu. Allahım utandırmasın
kızlar bugün bizim de evlilik yıldönümümüz söylemesi ayıp
1 yıl doldu henüz, yıl ilk kez döndü yani..
Günaydııınnnn...geldim geldim:)))
sevgi pıtırcığı elmayracım...hayırlı olsun yeni işiniz...Allah utandırmasın...
Şu bilkentli geyiğine de çatlayacam az kaldı heee....püfffffffffffff...
ayy balayı oteli mi.. iyi fikir.. ben organize etmezsem biz hiçbir şey yapamayız çünkü(
evlenme teklifini bile ben organize ettim yahu:))
ahahahaha
bizde öyle organizasyon falan olmadı, ama cebren ve hile ile muhtelif lokasyon ve şeraitte 5 6 kere kendime evlenme teklif ettirttim
eşim doğum günümde bi yer tutmuştu bütün arkadaşlarım oradaydı tabi ben şok olmuştum:)bana tektaş almıştı vede saat...
ama ben evlenmeyi düşünmediğim için dumur olmuştu.sakın evlenme teklifi etmesin demiştim arkadaşlara yazık edememişti
sonra aradan bi kaç ay geçti beni işe bırakıyordu bigün çakmak istedim cebimden al cebimde dedi.elimi bi attım cebine yüzük kutusu bu seferde 3 taş almıştı
Ben daha eşimden hiç seni seviyorum sözünü bile duymadım boşuna bu noktaya gelmedikbazıları benim yaptığım şeye şımarıklık diyor maddi durumunuz iyi kocan eli yüzü düzgün daha ne istiyrosun diyorlar bütün kızlar koca diye ölüyormuş ortada erkek yokmuş yakında bir erkeğe üç dört kadın düşecekmiş
Konuştum sonunda kurumun telefonundan aradım bir sefer ya çaldı ya çalmadı pat diye telefonu açtı mrb ben dranas dedim mrb dranas hanım falan yok baya samimi ben sormadan o nasılsın dedi ben de iyiyim siz nasılsınız dedim sigara molası vermiştim dedi ben de yarın randevun şu saat dedim sayende sigaradan kurulacağım dedi ben de inşallah dedim yanlız ilaç veriyorlar dedim tamam dedi yerini sordu telefonda tarif ettim ben zaten şuan buradayım dedinasıl yani dedi biizm kültür salonunda Kurultay varmış ona gelmiş allahtan buluşalım falan demedi:26:ben de tamam dedim iyi günler dedim o da görüşürüz dedi kapattı. Dolaptan etkinlik listesine baktım Bilişim Kurultayı diyor sizce bilgisayarla ilgili bir şey mi ben pek anlamam mühendislik alanlarından ama şaşılacak bir şey yok diye düşünüyorum tesadüf çünkü bizim kurumun salonlarında her gün bir etkinlik olur:44:
Konuştum sonunda kurumun telefonundan aradım bir sefer ya çaldı ya çalmadı pat diye telefonu açtı mrb ben dranas dedim mrb dranas hanım falan yok baya samimi ben sormadan o nasılsın dedi ben de iyiyim siz nasılsınız dedim sigara molası vermiştim dedi ben de yarın randevun şu saat dedim sayende sigaradan kurulacağım dedi ben de inşallah dedim yanlız ilaç veriyorlar dedim tamam dedi yerini sordu telefonda tarif ettim ben zaten şuan buradayım dedinasıl yani dedi biizm kültür salonunda Kurultay varmış ona gelmiş allahtan buluşalım falan demedi:26:ben de tamam dedim iyi günler dedim o da görüşürüz dedi kapattı. Dolaptan etkinlik listesine baktım Bilişim Kurultayı diyor sizce bilgisayarla ilgili bir şey mi ben pek anlamam mühendislik alanlarından ama şaşılacak bir şey yok diye düşünüyorum tesadüf çünkü bizim kurumun salonlarında her gün bir etkinlik olur:44: