Yorgunum canım ya camları parlattım birazda oturdum şimdi kolamıda aldım içiyorum
hayırdır? neye dayanamadın isyan ettin yine:))
Yemeğimi yedim geldim dışarı çıkmadım
Menü iyiydi ıspanak, yoğurt, içli köfte, salata ve kabak çiçeği dolması
Ohh mis gibi olmuştur senin camlar, ben de cumartesi günü evdeki hizmetçiye (eşime) sildiricem
valla ben masumum hakim hanım.
zorla basıyorlar damarıma
saz arkadaşları da özelden taarruzdalar şu anda.
ignore ediyorum onları
(link vermek yasak. son yazdığım cevaplardan görebilirsiniz)
İyi niyetli olmak başa bela csi, ne geliyosa başımıza çenenizden geliyo zaten
aynen öyle canım.
bu arada baktı konu elden gidecek. kendi kapattırdı.
valla 9 köyden kovsunlar 10.köy vardır elbet.
Yurt dışımı orası
oh ne guzelll burada bayram falan yok... cok durgun...
hele de kurban... et zaten ucuz, bir de herkesin durumu iyi bu yuzden pek kesen yok...
gecen sene bi tanidiga gittiydim, o kesmemis, konu komsu getirmis, mutfakta hasliyordu, akil mi edemedi az die istemedi mi bilmiyorum ama ikram bile etmediydi...
ben de ertesi gun kasaptan et alip yemistim :)) bakalim bu sene nasil olcak...
ya yalnış anlaşılmasın ama ben kurban bayramını pek sevmiyorum,her yer kan revan..sonra benim kayınvalideler keser kesmez eti haşlayıp yiyorlar ben mide bulantısından duramıyorum valla
Ohh mis gibi olmuştur senin camlar, ben de cumartesi günü evdeki hizmetçiye (eşime) sildiricem
valla ben masumum hakim hanım.
zorla basıyorlar damarıma
saz arkadaşları da özelden taarruzdalar şu anda.
ignore ediyorum onları
(link vermek yasak. son yazdığım cevaplardan görebilirsiniz)
evet.... almanya... butun kutsal insanlari topluca anma gunu gibi bisi sanirim :)
ya yalnış anlaşılmasın ama ben kurban bayramını pek sevmiyorum,her yer kan revan..sonra benim kayınvalideler keser kesmez eti haşlayıp yiyorlar ben mide bulantısından duramıyorum valla
Temizlendi iyi oldu sallıyordum hep bayrama yaparım diye enişte ücretalıyormu camlar için
/QUOTE]
Makul bir ücret karşılığında gönderebilirim ablaYalnız çok iyi temizler, eli biraz yavaştır ama bir yeri 15 kez siler
evet.... almanya... butun kutsal insanlari topluca anma gunu gibi bisi sanirim :)
Aynen canım ya geçen seneki bayramda İstanbul'da boğazın rengi kıpkırmızıydı ya görüntüler yüzünden o akşam televizyonda haber bile izlemiyorum bir de o et kokuyor ya midem almıyor
gel buyur canim....