Dert yok, Sohbet var.... :)

hayırdır? neye dayanamadın isyan ettin yine:))

valla ben masumum hakim hanım.
zorla basıyorlar damarıma

saz arkadaşları da özelden taarruzdalar şu anda.
ignore ediyorum onları
(link vermek yasak. son yazdığım cevaplardan görebilirsiniz)

ignore ediyorum onları

İyi niyetli olmak başa bela csi, ne geliyosa başımıza çenenizden geliyo zaten

İyi niyetli olmak başa bela csi, ne geliyosa başımıza çenenizden geliyo zaten

aynen öyle canım.
bu arada baktı konu elden gidecek. kendi kapattırdı.

valla 9 köyden kovsunlar 10.köy vardır elbet.

aynen öyle canım.
bu arada baktı konu elden gidecek. kendi kapattırdı.

valla 9 köyden kovsunlar 10.köy vardır elbet.

İnsan çaresiz kalınca saçmalıklara sığınıyor işte.. Bu ardaa 10 köyün ihtiyar heyetinde olurum haberin olsun

ya yalnış anlaşılmasın ama ben kurban bayramını pek sevmiyorum,her yer kan revan..sonra benim kayınvalideler keser kesmez eti haşlayıp yiyorlar ben mide bulantısından duramıyorum valla

ya yalnış anlaşılmasın ama ben kurban bayramını pek sevmiyorum,her yer kan revan..sonra benim kayınvalideler keser kesmez eti haşlayıp yiyorlar ben mide bulantısından duramıyorum valla

Aynen canım ya geçen seneki bayramda İstanbul'da boğazın rengi kıpkırmızıydı ya görüntüler yüzünden o akşam televizyonda haber bile izlemiyorum bir de o et kokuyor ya midem almıyor

Ohh mis gibi olmuştur senin camlar, ben de cumartesi günü evdeki hizmetçiye (eşime) sildiricem

Temizlendi iyi oldu sallıyordum hep bayrama yaparım diye enişte ücretalıyormu camlar için

ignore ediyorum onları

Uyma sakın laf söyleyenlere salla gitsin..

Benşm avatara bile laf söylüyorlar çok edebsizmiş birde yönetim nasıl izin veriyormuş diye ne kadan terbiyeli bir nenm var demi yani

ben de tam tersine cok seviyorum... elbette isi bilmeyen insanlarin bilmis bilmis is basina gecip hayvanlara eziyet etmelerine kiziyorum ama onun disinda kurban etini coooook seviyorum...

veeeee elbetteki herkesin kendi begenisi... alinti yaptim canim ama yanlis anlama... kimi insanlar hic et yiyemez...
benim kardesimde kesinlikle kurban eti yemez... o gunler evde bile duramaz :)

benim annem kurban eti yemez, bizde kurban da pek kesilmez. genelde ya çocuk esirgeme'ye ya da mehmetçik vakfı'na bağış yapılır.

geçen gün kayınvalidemdeyim.
kaynım dedi ki, "baban kurban kesecekse 1 hisse eksik, bize ortak olabilir"

valla dedim bilmiyorum. aynen size söylediğimi söyledim ve ekledim. zaten bizimkiler ya küçükbaş keser ya da bağışlar.

valide hanımcığım hemen atladı.
"ayyyyyyyyyyy dedi hayatta yenmez kuzu. kokuyor"

"iyi de dedim " zaten biz yiyelim diye kesmiyorlar ki dağıtmak için.
"olur mu ya" dedi. "biraz da eve ayırıcan"

"doğru valla valideciğim. 10 senedir kesiyoruz. bizde hiç et olmuyor, hepsi sende toplanıyor, bu sene ben de sokayım bari eve" dedim.
anlamışmıdır acep

Bende bayramları sevmem yaa allahtan olduğumuz şehirde hiç akraba tanıdık yokta kimseyle bayramlaşma faslı olmuyor...

evet.... almanya... butun kutsal insanlari topluca anma gunu gibi bisi sanirim :)

Keşke burdada olsa tatil olur ne güzel

Aynen canım ya geçen seneki bayramda İstanbul'da boğazın rengi kıpkırmızıydı ya görüntüler yüzünden o akşam televizyonda haber bile izlemiyorum bir de o et kokuyor ya midem almıyor

Bencede kurban bayramını iptal etsinler,her yer kan gölü resmen zaten mümkün olduğu kadarıyla et yemiyorum ben iyice içim kalkıyor gördükçe

Kurban Bayramını ankarada geçireceğim annem köyde köye gel diyor ama hava buz gibidir bizim köyde yazın bile soba yakılıyor bir de tahta ev şimdi daha beter soğuktur çocukla baş edemem gibi geliyor Ankarada kafamıza göre takılsam mi acaba ablam da gelin olarak kayınpederinin köyüne gidecek:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…