Dert yok, Sohbet var.... :)

bana da uyar kızlar, ne takacağıma karar vermedim ama ufak tefek bi hatun görürseniz o benim

geçen sene cemileyi izliyordum. bu sene sarmadı gitti beni.
sülüman da oldum olası ilgimi çekemedi.
fatmagül dersen bambaşka bir boyut.

ben daha çok komedi seviyorum sanırım.
bizinm yenge hoşuma gidiyor mesela, istanbul'un altınları vardı. kaybettim hangi gün olduğunu.

genelde ben de dizimax seyrediyorum. reklamsız, arasız 40 dakkada bitiyor, sıkmıyor.

İyi bari zaten arada bir kullanacağım o iyonlu olanlar acayip pahalı 150 den başlıyor

Remington'u duydum ama 50tl görünce dayanamadım aldım

canım yaseminin evine giren sinanmış zaten söyledi bi adamla konuşuyodu.sinan ne iş bu arada dedektifmi?
yok o annesi ölen çocuk temizlik hastası kadının evine girmiş masa kurmuş ya onu diyorum:18:
ben zelişi beğeniyorum ama sesi hala hanımın çiftliğini hatrlatıyo

ben de remington var çok memnunum..

eltim diğer markaların hepsini kullanmış ama o da en iyisi remington diyor

bende acik giyinmem ki sadece sifir kolluydu elbise kudurdu adam....zaten hic kendime baktigim yok....en paspal halimle geziyorum....babam bile bu kadar sikmazdi....

canım yaseminin evine giren sinanmış zaten söyledi bi adamla konuşuyodu.sinan ne iş bu arada dedektifmi?
yok o annesi ölen çocuk temizlik hastası kadının evine girmiş masa kurmuş ya onu diyorum:18:
ben zelişi beğeniyorum ama sesi hala hanımın çiftliğini hatırlatıyo

15 i uygun mudur beti, dranas, sweet

Tamam sa yeri de kararlaştırırız. Saati de.

yok canım sinan dedektif değil de başka bir olay var onda,söylemeyeyim şimdi

annesi ölen çocukla babası beni de ürpertiyordu ama sırrı öğrendim o yüzden korkmuyorum şimdi

15 i uygun mudur beti, dranas, sweet

Tamam sa yeri de kararlaştırırız. Saati de.

Hocanın programında 15 birşey gözükmüyor hoca burada olursa hiçbir yere çıkamıyorum ama siz kararlaştırın ben her şekilde programımı ayarlayacağım.

nore nolur söyyyleeee
yasemine bişi hissediyo gibi ama sinanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…