ben ağlak dizilerden çok sıkıldım artık.. cemileye bile katlanamıyorum öyle uzun süre..
şöyle 40 dk.lık sitcomlar olsa ama kaliteli olsa..
sadece muhteşem yüzyılı pürdikkat seyrediyoruz..
kuzey-güney başka bir gün olsa seyrederdik sanırım ama malesef..
Oses Türkiye'yi sevdim eğlenceli.. dans yarışmasını da benimki izlemek ister..
bunun dışında öyle habertürk-cnntürk cnbc-e filan gezip duruyoruz..
O ses türkiyeyi ben de sevmiştim ama acun yalakasını protesto edip izlemiyorum izlettiyormiyorum.
Kuzeyyyy e karşı bir aşk var içimde
iyonlular güya daha az elektriklenmesini sağlıyormuş ama genel olarak saç düzleştirici direk saça çok yüksek sıcaklıkta ısı verdiği için uzun vadede saçı çok yıpratıyor kuzum, onun yerine fön makinası kullansan?
iyonlu elektriklenme yapmıyormuş, parlaklık kazandırıyormuş.. benim kurutma makinem iyonlu hakikaten yapmıyo elektriklenme.
ben düzleştirici kullanmıyorum.. fırçalı üflemeli bir şey almayı düşünüyorum
en iyisi remingtonmuş..
iyonlu elektriklenme yapmıyormuş, parlaklık kazandırıyormuş.. benim kurutma makinem iyonlu hakikaten yapmıyo elektriklenme.
ben düzleştirici kullanmıyorum.. fırçalı üflemeli bir şey almayı düşünüyorum
en iyisi remingtonmuş..
ben aşırı açık giyinmem düğünlerdede pek ses etmez.ya işte bazen demiyolar güzel olmuşsun die sinir oluyorum.ama yolda gören dönüp bi daha bakıyor ama yanındaki onun değerini biliyomu bilmiyorum.kendimi övmek gibi olmasında genede
O ses türkiyeyi ben de sevmiştim ama acun yalakasını protesto edip izlemiyorum izlettiyormiyorum.
acun tam bir yalaka,onu oldum olası sevmedim zaten
bana da uyar kızlar, ne takacağıma karar vermedim ama ufak tefek bi hatun görürseniz o benim
canım yaseminin evine giren sinanmış zaten söyledi bi adamla konuşuyodu.sinan ne iş bu arada dedektifmi?
yok o annesi ölen çocuk temizlik hastası kadının evine girmiş masa kurmuş ya onu diyorum:18:
ben zelişi beğeniyorum ama sesi hala hanımın çiftliğini hatrlatıyo
15 i uygun mudur beti, dranas, sweet
Tamam sa yeri de kararlaştırırız. Saati de.
15 i uygun mudur beti, dranas, sweet
Tamam sa yeri de kararlaştırırız. Saati de.
of ya tatlı tatlı organizasyon yapmayın öyle, kendimi çok dışlanmış hissediyorum
of ya tatlı tatlı organizasyon yapmayın öyle, kendimi çok dışlanmış hissediyorum
düşman çatlatıyorlar işte