Dert yok, Sohbet var.... :)

bana da uyar kızlar, ne takacağıma karar vermedim ama ufak tefek bi hatun görürseniz o benim:KK34:

ben ağlak dizilerden çok sıkıldım artık.. cemileye bile katlanamıyorum öyle uzun süre..

şöyle 40 dk.lık sitcomlar olsa ama kaliteli olsa..

sadece muhteşem yüzyılı pürdikkat seyrediyoruz..
kuzey-güney başka bir gün olsa seyrederdik sanırım ama malesef..

Oses Türkiye'yi sevdim eğlenceli.. dans yarışmasını da benimki izlemek ister..
bunun dışında öyle habertürk-cnntürk cnbc-e filan gezip duruyoruz..

geçen sene cemileyi izliyordum. bu sene sarmadı gitti beni.
sülüman da oldum olası ilgimi çekemedi.
fatmagül dersen bambaşka bir boyut.

ben daha çok komedi seviyorum sanırım.
bizinm yenge hoşuma gidiyor mesela, istanbul'un altınları vardı. kaybettim hangi gün olduğunu.

genelde ben de dizimax seyrediyorum. reklamsız, arasız 40 dakkada bitiyor, sıkmıyor.

iyonlular güya daha az elektriklenmesini sağlıyormuş ama genel olarak saç düzleştirici direk saça çok yüksek sıcaklıkta ısı verdiği için uzun vadede saçı çok yıpratıyor kuzum, onun yerine fön makinası kullansan?

İyi bari zaten arada bir kullanacağım o iyonlu olanlar acayip pahalı 150 den başlıyor

iyonlu elektriklenme yapmıyormuş, parlaklık kazandırıyormuş.. benim kurutma makinem iyonlu hakikaten yapmıyo elektriklenme.

ben düzleştirici kullanmıyorum.. fırçalı üflemeli bir şey almayı düşünüyorum

en iyisi remingtonmuş..

Remington'u duydum ama 50tl görünce dayanamadım aldım

canım yaseminin evine giren sinanmış zaten söyledi bi adamla konuşuyodu.sinan ne iş bu arada dedektifmi?
yok o annesi ölen çocuk temizlik hastası kadının evine girmiş masa kurmuş ya onu diyorum:18:
ben zelişi beğeniyorum ama sesi hala hanımın çiftliğini hatrlatıyo

iyonlu elektriklenme yapmıyormuş, parlaklık kazandırıyormuş.. benim kurutma makinem iyonlu hakikaten yapmıyo elektriklenme.

ben düzleştirici kullanmıyorum.. fırçalı üflemeli bir şey almayı düşünüyorum

en iyisi remingtonmuş..

ben de remington var çok memnunum..

eltim diğer markaların hepsini kullanmış ama o da en iyisi remington diyor

ben aşırı açık giyinmem düğünlerdede pek ses etmez.ya işte bazen demiyolar güzel olmuşsun die sinir oluyorum.ama yolda gören dönüp bi daha bakıyor ama yanındaki onun değerini biliyomu bilmiyorum.kendimi övmek gibi olmasında genede:KK1:

bende acik giyinmem ki sadece sifir kolluydu elbise kudurdu adam....zaten hic kendime baktigim yok....en paspal halimle geziyorum....babam bile bu kadar sikmazdi....

canım yaseminin evine giren sinanmış zaten söyledi bi adamla konuşuyodu.sinan ne iş bu arada dedektifmi?
yok o annesi ölen çocuk temizlik hastası kadının evine girmiş masa kurmuş ya onu diyorum:18:
ben zelişi beğeniyorum ama sesi hala hanımın çiftliğini hatırlatıyo

15 i uygun mudur beti, dranas, sweet :KK70:

Tamam sa yeri de kararlaştırırız. Saati de.

ben zelişi beğeniyorum ama sesi hala hanımın çiftliğini hatrlatıyo

yok canım sinan dedektif değil de başka bir olay var onda,söylemeyeyim şimdi :KK34:

annesi ölen çocukla babası beni de ürpertiyordu ama sırrı öğrendim o yüzden korkmuyorum şimdi :KK9:

15 i uygun mudur beti, dranas, sweet :KK70:

Tamam sa yeri de kararlaştırırız. Saati de.

Hocanın programında 15 birşey gözükmüyor hoca burada olursa hiçbir yere çıkamıyorum ama siz kararlaştırın ben her şekilde programımı ayarlayacağım.

nore nolur söyyyleeee
yasemine bişi hissediyo gibi ama sinanda

X