Dert yok, Sohbet var.... :)

Konuştum sonunda kurumun telefonundan aradım bir sefer ya çaldı ya çalmadı pat diye telefonu açtı mrb ben dranas dedim mrb dranas hanım falan yok baya samimi ben sormadan o nasılsın dedi ben de iyiyim siz nasılsınız dedim sigara molası vermiştim dedi ben de yarın randevun şu saat dedim sayende sigaradan kurulacağım dedi ben de inşallah dedim yanlız ilaç veriyorlar dedim tamam dedi yerini sordu telefonda tarif ettim ben zaten şuan buradayım dedi:KK53: nasıl yani dedi biizm kültür salonunda Kurultay varmış ona gelmiş:KK53: allahtan buluşalım falan demedi:26:ben de tamam dedim iyi günler dedim o da görüşürüz dedi kapattı. Dolaptan etkinlik listesine baktım Bilişim Kurultayı diyor sizce bilgisayarla ilgili bir şey mi ben pek anlamam mühendislik alanlarından ama şaşılacak bir şey yok diye düşünüyorum tesadüf çünkü bizim kurumun salonlarında her gün bir etkinlik olur:44:

Bak sen şu işe..

dranas başkası yazsa fake bu derdim:KK70:
her gün gelişme olur mu bu kadar canım aaaaaaaaaaaaa..
belki de tesadüf değil bu yaşananlar.. Allah hayırlısını nasip etsin..

elmayra evet yenilenmişsin ve bide topik açmıssın
hayırlı olsunnnnnn

slm kızlarrrrrrr

Hoşgeldin ablacım, iiz sen nasılsın

Yazma başka bişey :KK70: Boşver :KK70: Mapusa düşersen ben sana bakarım :KK70:

Yorgunum canım ya camları parlattım birazda oturdum şimdi kolamıda aldım içiyorum

iyi iyi... bugun bi bitse super olcek.. yarin tatil burada...

hayirdir???

Yurt dışımı orası

bayram temizliği herhalde,kolay gelsin ablacım ya cam silmek beni de çok yoruyor :44:

Evet ya yap yap bitmiyor resmen nereye kadarsa artık :KK53: camlar oyalıyor birde

hoşgeldin abla :KK42:

ben kendi adıma bayram tatiline girdim kafa olrak yani :KK9: sen nasılsın???

oh ne guzelll burada bayram falan yok... cok durgun...

hele de kurban... et zaten ucuz, bir de herkesin durumu iyi bu yuzden pek kesen yok...

gecen sene bi tanidiga gittiydim, o kesmemis, konu komsu getirmis, mutfakta hasliyordu, akil mi edemedi az die istemedi mi bilmiyorum ama ikram bile etmediydi...

ben de ertesi gun kasaptan et alip yemistim :)) bakalim bu sene nasil olcak...

Yemeğimi yedim geldim dışarı çıkmadım
Menü iyiydi ıspanak, yoğurt, içli köfte, salata ve kabak çiçeği dolması

Bak sen şu işe..

dranas başkası yazsa fake bu derdim:KK70:
her gün gelişme olur mu bu kadar canım aaaaaaaaaaaaa..
belki de tesadüf değil bu yaşananlar.. Allah hayırlısını nasip etsin..

Garip ama gerçekten bu adamın amacını bende merak ediyorum

X