7. caddede seven var önerebilirim...
FLZyi bilmiyorum ama deneriz...
daha çok 7.cadde taraflarına hakimim ben...
üst caddede serender var severim orayı....
ayyy hadi şu işi çözelim Ankara ekibi...
star doğan grubuna aitti. doğuş grubuuna yani ntv'ye satıldı. tven de doğuş grubunun yeni açılacak kanalıydı.. behzat ç. daha önce tven'e transfer olmuş ama starı alınca bu doğuş grubu, dizi kanalında kalsın demişler..
bu arada ben de nihat sırdar dinlerim.. liseden beri takip ediyorum..
Ahhh ahhh serender, uğur dündarı görmüştüm orda ne kadan yakışıklı bi adam yahu
Bahçeli hepimize ters olur canım, ama kızılay okdr diye düşünüyorum sweet ulustan bi otobüs, dranas yürüse gelir, ben de yürürüm, ama sen dolmuşa binicen
Ahhh ahhh serender, uğur dündarı görmüştüm orda ne kadan yakışıklı bi adam yahu
Bahçeli hepimize ters olur canım, ama kızılay okdr diye düşünüyorum sweet ulustan bi otobüs, dranas yürüse gelir, ben de yürürüm, ama sen dolmuşa binicen
Yerim seni yaa, güzeldir namaz.Ayrıca sen mesai saatinden calmıyorsun, öğle saatini değerlendiriyorsun. Burda da kılan arkadaşlar var ama çalışma arkadaşım erkek olduğu icin ben mecburen bekliyorum makam katını. Benim insiyatifime bırakıyor ama ben o güne birsey ayarlarsam günahına giriyormuşum gibi hissediyorumBazıları 11 de gidip 3 te geliyorlar...
moda cafeye gidin elmeyracım
bana kızılay uyar canım sıkıntı yok...
gelerim ben...
günü de planlayınız pliiissss...yeri de netleştirelim...
heyecanlandım şimdiii
Moda cafedekiler bizim evin orda biliyosunGecen yürüyüş yolunda cekim yapıyolardı Ağzını burnunu kırıcam o kızların
Ayın 14 ünden itibaren bir öğle tatilini secin kızlarYeri kolay, o gün bile organize ederiz, ben önceden rezervasyon yaptırabilirim.
Ben de sevgilimle buluşacakmışım gibi hissediyorum
canım orası çekim içinmi olan bi yermi yoksa gerçekten varmı:)
ya denizi görüyorum bazen mal mal duruyo noldu ona konuşamıyomu?
21i haftası hariç bana da uyar...14ü haftası boşum ve Ankaradayım...
21i haftası Kayserideyim....
ayyy herkes yakasına ve kafasına takacağını seçsin pliiisss...
Kızlar konuyla alakası yok ben dün fakirin saç düzleştirici ile maşasını aldım kampanya vardı 50 tl aldım çok ucuz geldi
Sonra aldıktan sonra iyonlu olanlar varmış onlar daha iyiymiş ama artık almış bulundum iyonluların ne farkı var sizce
Kızlar konuyla alakası yok ben dün fakirin saç düzleştirici ile maşasını aldım kampanya vardı 50 tl aldım çok ucuz geldi
Sonra aldıktan sonra iyonlu olanlar varmış onlar daha iyiymiş ama artık almış bulundum iyonluların ne farkı var sizce
Yok yok var, koşu yolu, bizim evin önünde cekiyolardı eskiden. Konuşamıyomuş o malGözlerini belerte belerte bakıyodu
15 i olsun muuuu o zamann. Pazar-ertesi günü stresli olur bizim buralar, salı günü süpper olur ama
Ben gülümü kafama takarım yakama değil
ben ağlak dizilerden çok sıkıldım artık.. cemileye bile katlanamıyorum öyle uzun süre..
şöyle 40 dk.lık sitcomlar olsa ama kaliteli olsa..
sadece muhteşem yüzyılı pürdikkat seyrediyoruz..
kuzey-güney başka bir gün olsa seyrederdik sanırım ama malesef..
Oses Türkiye'yi sevdim eğlenceli.. dans yarışmasını da benimki izlemek ister..
bunun dışında öyle habertürk-cnntürk cnbc-e filan gezip duruyoruz..
21i haftası hariç bana da uyar...14ü haftası boşum ve Ankaradayım...
21i haftası Kayserideyim....
ayyy herkes yakasına ve kafasına takacağını seçsin pliiisss...
bende eşim evde olmadığında izliyorum umutsuz kadınları.ama annesi olan çocuğun ve babasının sahnelerinde tırsıyorum akşam ödüm patladı eve girmiş yane oldu acaba çok merak ediyorum
bir çocuk sevdim bana sıkıcı geliyo sanki ama genede tekrarlrına bakıyoruz:)o adamın kızıda ne hasta ruhlu ya
umutsuz ev kadınları güzel dizi aslında ama acunun "o ses türkiye"si var, pazar pazar daha çok eğlendiriyor..
şarkılara eşlik ediyorum falan, pazartesi sendromunu azaltmamda yardımcı oluyor