Dert yok, Sohbet var.... :)

7. caddede seven var önerebilirim...
FLZyi bilmiyorum ama deneriz...
daha çok 7.cadde taraflarına hakimim ben...
üst caddede serender var severim orayı....
ayyy hadi şu işi çözelim Ankara ekibi...

Ahhh ahhh serender, uğur dündarı görmüştüm orda ne kadan yakışıklı bi adam yahu

Bahçeli hepimize ters olur canım, ama kızılay okdr diye düşünüyorum sweet ulustan bi otobüs, dranas yürüse gelir, ben de yürürüm, ama sen dolmuşa binicen

ay işte doğuş.
idare ediver artık karıştırdım
bir yandan iş yapıorum bir yandan size laf yetiştiriyorum

bana kızılay uyar canım sıkıntı yok...
gelerim ben...
günü de planlayınız pliiissss...yeri de netleştirelim...

heyecanlandım şimdiii

Benim siyasetle ilgim yok canım sadece öğle vaktimi değerlendiriyorum ama bizim burada o bile garip karşılanıyor yani bunun bir ortası yok ya insanlar abartıyor ya da tamamen yasaklıyor

Moda cafedekiler bizim evin orda biliyosun Gecen yürüyüş yolunda cekim yapıyolardı Ağzını burnunu kırıcam o kızların

canım orası çekim içinmi olan bi yermi yoksa gerçekten varmı:)
ya denizi görüyorum bazen mal mal duruyo noldu ona konuşamıyomu?

Ayın 14 ünden itibaren bir öğle tatilini secin kızlar Yeri kolay, o gün bile organize ederiz, ben önceden rezervasyon yaptırabilirim.

Ben de sevgilimle buluşacakmışım gibi hissediyorum

21i haftası hariç bana da uyar...14ü haftası boşum ve Ankaradayım...
21i haftası Kayserideyim....
ayyy herkes yakasına ve kafasına takacağını seçsin pliiisss...

Kızlar konuyla alakası yok ben dün fakirin saç düzleştirici ile maşasını aldım kampanya vardı 50 tl aldım çok ucuz geldi
Sonra aldıktan sonra iyonlu olanlar varmış onlar daha iyiymiş ama artık almış bulundum iyonluların ne farkı var sizce

canım orası çekim içinmi olan bi yermi yoksa gerçekten varmı:)
ya denizi görüyorum bazen mal mal duruyo noldu ona konuşamıyomu?

Yok yok var, koşu yolu, bizim evin önünde cekiyolardı eskiden. Konuşamıyomuş o mal Gözlerini belerte belerte bakıyodu

15 i olsun muuuu o zamann. Pazar-ertesi günü stresli olur bizim buralar, salı günü süpper olur ama

Ben gülümü kafama takarım yakama değil

hiçbir farkı yok...braun iyonlu var bende...eeele duruyor, saçımı toplarsam önünü düzleştiriyorum...
parlaklık verdiği koruduğu iddiaları yalan...cayır cayır yakıyor..

ben ağlak dizilerden çok sıkıldım artık.. cemileye bile katlanamıyorum öyle uzun süre..

şöyle 40 dk.lık sitcomlar olsa ama kaliteli olsa..

sadece muhteşem yüzyılı pürdikkat seyrediyoruz..
kuzey-güney başka bir gün olsa seyrederdik sanırım ama malesef..

Oses Türkiye'yi sevdim eğlenceli.. dans yarışmasını da benimki izlemek ister..
bunun dışında öyle habertürk-cnntürk cnbc-e filan gezip duruyoruz..

iyonlular güya daha az elektriklenmesini sağlıyormuş ama genel olarak saç düzleştirici direk saça çok yüksek sıcaklıkta ısı verdiği için uzun vadede saçı çok yıpratıyor kuzum, onun yerine fön makinası kullansan?

bana okdir...ben de büyük siyah çerçeveli gözlüklerimi takarım çirkin betty olaraktan....

O ses türkiyeyi ben de sevmiştim ama acun yalakasını protesto edip izlemiyorum izlettiyormiyorum.

Kuzeyyyy e karşı bir aşk var içimde

En iyisi karşılama kağıdı yazalım
Benim bunla ilgili bir anım var bir kere Antalya'ya gittim olimpiyatlar için karşı taraf bizi havaalanında karşılayacak biz zannediyoruz ki elinde ismimiz yazan ya da kurum yazan kağıt olacak havaya kaldırırsaın ya neyse onlarında olimpiyat işaretini gösteren bir yelpaze gibi bir şey varmış tabi biz anlamadık gelen yok diye taksiye bindik otele gittik adam da orada ağaç olmuş bizi karşılayacak olan kişi otele döndüğünde biz oturmuş yemek yiyorduk

bence yasemin'in evine giren sinan..

umutsuz ev kadınları güzel dizi aslında ama acunun "o ses türkiye"si var, pazar pazar daha çok eğlendiriyor..

şarkılara eşlik ediyorum falan, pazartesi sendromunu azaltmamda yardımcı oluyor

o ses türkiye'yi ben de seviyorum güzel sesler çıkıyor ama hadise'ye kıl oluyorum herkese atlıyor

iyonlu elektriklenme yapmıyormuş, parlaklık kazandırıyormuş.. benim kurutma makinem iyonlu hakikaten yapmıyo elektriklenme.

ben düzleştirici kullanmıyorum.. fırçalı üflemeli bir şey almayı düşünüyorum

en iyisi remingtonmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…