Dert yok, Sohbet var.... :)

pek değerli asude_bahar,

söylemek istediklerini çok net anladığımı belirtir, yalnız bunların bana sökmeyeceğini çünkü 14 senedir bilfiil olarak bir zeytinyağı ile (hem de en sızma olanından) yaşadığımdan, idmanlı olduğumu, hatta konu ile ilgili profesörlük tezi bile yazabileceğimi bilgilerine sunarım.

öpücüklerimle...

not: açlıktan ölmek üzereyim. sabah ne yediğimi biliyorsunuz. öğlen 1 adet limonlu elma kemirdim. arada 1 bardak form çay içtim. şimdi de koca bir bardak suyu sindirmeye çalışıyorum. huysuz mod ondan açık kaldı...

kızlar kusura bakmayın yazmam gereken dilekçeler vardı yarın da yokum zaten bütün gün çağlayanda çağlıycam ıyyy iğrencimmm..

ne var neyok bakalım..

hoşgeldin avukat hanım

elmeyra kendi ve eşinin fotolarını

dranas kontesin fotosunu ekledi

csi ve çirkin betty ban yemeye çalışıyor, henüz başaramadılar

benim de ayakkabı ayağıma vurdu, csi beni bahane üretme mekanizması olarak tanımladı, gönlüm de buruldu

bahane üretme makinası değil, zeytinyağı dedim
lütfen....
iftira atmayalım....

not: kayınvalideciklerin eklenen resimlerini unuttun

bahane üretme makinası değil, zeytinyağı dedim
lütfen....
iftira atmayalım....

not: kayınvalideciklerin eklenen resimlerini unuttun

dur ben şimdi seni iyi bir sinir edeyim de gör hem bana hem bir derdi olan zavallı biçare kadınlara ayar vermeyi,

öğlen yediklerim:
çorba
lazanya
tatlı
çay

(ayrıcaaaa sigara içmedim tüm gün, apperim bana)

lazanya ve tatlıyı alayım gerisi senin olsun

vay vay vay konu sahibi tarafını tuttun he????? ben nerelere gideeemmm... başımı hangi taşlere vurammmmm

arkadaslar her an her dakika takip edip yorum yazamiyorum diye beni bu sekilde dislamaniza gerek yok yahu...dariliyorum valla....

anladım ki bende 6. his filan yok..

elmayracım ben seni daha açık tenli kumral gibi tahmin etmiştim bildiğimiz esmersin sen:))gelin damat çok yakışmışsınız..
evet biraz dikkat etmeye ihtiyacın olabilir ama şişmanım ben ovvv diyecek bir durum yok..
eşin de küçük gösteriyormuş..

csi ve çirkin betty
babamın evinde bir gece başlığına mı takıldınız? yalnız başlık da fantazi gibi.. :)))

Kızlar elim ayağım titriyor kim aradı biliyor musunuz:18:
Ben bu adamla konuşurken hep sesim titriyor elim ayağım boşalıyor
Cep telefonum olmadığı için iş yerinden aradı bir de bugün yanımda yeni bir kız çalışmaya başladı
onun yanında pek rahat konuşamadım
Beni merak etmiş niye merak ettin ki dedim sabah seni göremedim dedi
Ben de ben erken çıkmıştım ama seni göremedim dedim ve pot kırdım sanki onu bekliyormuşum gibi bir hava yarattım gerçi bekeledim ama bilmesi iyi ollmadı
O da seni camdan gördüm ama yetişemedim dedi ben aşağıya inene kadar gitmiştin dedi cep numaran olmadığı için arayamıyorum dedi
tabi yanımdaki kızdan dolayı uzun uzun açıklama yapamadım sadece bir ara cebimden ararım dedi tamam dedi sanırım rahat konuşamıyorsun dedi ben de evet dedim sonra görüşürüz çağrını bekliyorum yarın memlekete gideceğim içim rahat gitmek istiyorum dedi:26: ben yanımdaki kızdan dolayı bir şey diyemedim yanımda kız olmasaydı şunu diyecektim ben şu an kimseyle görüşmek istemiyorum kritik bir süreçteyim diye durumumu anlatacaktım ama öyle saf saf evet hıı falan diyip kapattım kızlar bana bir akıl verin bu adam benim kafamı çok karıştırıyor heyecandan mideme ağrılar girdi rengim attı resmen

Son düzenleme:
arkadaslar her an her dakika takip edip yorum yazamiyorum diye beni bu sekilde dislamaniza gerek yok yahu...dariliyorum valla....

aşkolsun kim dışladı seni öğretmenim?
göster bana ben çekerim kulaklarını...

üstüne hiç bir şeyi almayan müzevir öğrenci mode:ON

Gzmnc yediklerine dikkat edebiliyor musun? Valla ben saldım gitti.

hayir malesef.... kisin benim icin cok zor oluyor... zaten demir eksikligi var, bir de havalar soguk sürekli üsüme modu.. bunu da cikolata ile kapatmaya calisiyorum... bir de buradaki tanidiklara gidiyorum, böyle olunca da evde yemek yapmiyorum düzenli bir sekilde...

e tüm gün de abur cuburla geciyor... ama yeniden toparlayacagim bu hafta sonu... c.tesi 2 arkadasim gelecek, onlara yemek yapicam... h.icinde beni de idare eder...

cok yemiyorum ama yediklerim öyle saglikli seyler degil... ya da düzenli de yemiyorum...

aman yarabbim, ortalık karışmış:18:
canım sakin ol müsait olduğun bi zamanda güzelce açıklarsın,
kritik bi süreçtesin.
tehlikeli bunlar

lazanya ve tatlıyı alayım gerisi senin olsun

vay vay vay konu sahibi tarafını tuttun he????? ben nerelere gideeemmm... başımı hangi taşlere vurammmmm

ben o konudan çok beslendim. çok istifade ettim.

mesela bu akşam anneme gitmek istiyordum, dün gece kocama dedim ki, yarın anneme gidelim, o da yarın değil de perşembe gidelim dedi, ben dedim yok özledim o zaman ben çarşamba tek gideyim, perşemde de seninle beraber gideriz, o da çarşamba gidelim tamam beee dedi.

ama bilseydim, yapar mıydım öyle bir hata beyime karşı? yapmam tövbe bismillah bir dahii yapmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…