csi şekerim,
sana kötü bir haberim var, o benim regl dönemime has birşey değil, rutinim
yani herkesin gerekçeleri olur da açıklama gereği duymaz, yok ben açıklarım illa ki karşımdakini ikna etmek isterim..
geçen gün eğitime gittim, duygusal zeka falan gibi bir eğitim, reel sektörde kariyerini tavana vurmuş akabinde danışman olan bir ablaydı eğitmen (abla derken?? o asil kadın kendisine abla dediğimi duysa 1 yaş yaşlanır)
eğitim katılımlı bir eğitim tabi sürekli konuşuyor katılımcılar.. ara verildi, eğitmen hanımla gideyim 2 sohbet edeyim yalnız kalmasın dedim (ihsanda bulunuyorum datlu sohbetimlen) neyse kadınla 2 kelam ettik, dedi ki "asude_bahar, sürekli "haklı" olmaya çalışıyosun, insanlar haklı çıkmaya çalışmamalı, "mutlu" olmaya çalışmalıdır.."
o günden sonra biraz daha özen gösteriyorum ama kumaş kötü
ya konuyu buraya niye getirdim ben şimdi ne alaka? kafam çalışmıyo işte sevgili csi bak
özelden gönder adresi canım
kızlar kusura bakmayın yazmam gereken dilekçeler vardı yarın da yokum zaten bütün gün çağlayanda çağlıycam ıyyy iğrencimmm..
ne var neyok bakalım..
1,5 yıl oldui teşekkür ederim.
hoşgeldin avukat hanım
elmeyra kendi ve eşinin fotolarını
dranas kontesin fotosunu ekledi
csi ve çirkin betty ban yemeye çalışıyor, henüz başaramadılar
benim de ayakkabı ayağıma vurdu, csi beni bahane üretme mekanizması olarak tanımladı, gönlüm de buruldu
csi canım senin çikolataya ihtiyacın var,biliyorum:125:
özelden gönder adresi canım
bahane üretme makinası değil, zeytinyağı dedim
lütfen....
iftira atmayalım....
not: kayınvalideciklerin eklenen resimlerini unuttun
saat 2 oldu ve ben de ancak bisiler yiyebiliyorum :)
dur ben şimdi seni iyi bir sinir edeyim de gör hem bana hem bir derdi olan zavallı biçare kadınlara ayar vermeyi,
öğlen yediklerim:
çorba
lazanya
tatlı
çay
(ayrıcaaaa sigara içmedim tüm gün, apperim bana)
arkadaslar her an her dakika takip edip yorum yazamiyorum diye beni bu sekilde dislamaniza gerek yok yahu...dariliyorum valla....
Gzmnc yediklerine dikkat edebiliyor musun? Valla ben saldım gitti.
Kızlar elim ayağım titriyor kim aradı biliyor musunuz:18:
Ben bu adamla konuşurken hep sesim titriyor elim ayağım boşalıyor
Cep telefonum olmadığı için iş yerinden aradı bir de bugün yanımda yeni bir kız çalışmaya başladı
onun yanında pek rahat konuşamadım
Beni merak etmiş niye merak ettin ki dedim sabah seni göremedim dedi
Ben de ben erken çıkmıştım ama seni göremedim dedim ve pot kırdım sanki onu bekliyormuşum gibi bir hava yarattım gerçi bekeledim ama bilmesi iyi oldu
O da seni camdan gördüm ama yetişemedim dedi ben aşağıya inene kadar gitmiştin dedi cep numaran olmadığı için arayamıyorum dedi
tabi yanımdaki kızdan dolayı uzun uzun açıklama yapamadım sadece bir ara cebimden ararım dedi tamam dedi sanırım rahat konuşamıyorsun dedi ben de evet dedim sonra görüşürüz çağrını bekliyorum yarın memlekete gideceğim içim rahat gitmek istiyorum dedi:26: ben yanımdaki kızdan dolayı bir şey diyemedim yanımda kız olmasaydı şunu diyecektim ben şu an kimseyle görüşmek istemiyorum kritik bir süreçteyim diye durumumu anlatacaktım ama öyle saf saf evet hıı falan diyip kapattım kızlar bana bir akıl verin bu adam benim kafamı çok karıştırıyor heyecandan mideme ağrılar girdi rengim attı resmen
lazanya ve tatlıyı alayım gerisi senin olsun
vay vay vay konu sahibi tarafını tuttun he????? ben nerelere gideeemmm... başımı hangi taşlere vurammmmm