- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 47
Kızlar elim ayağım titriyor kim aradı biliyor musunuz:18:
Ben bu adamla konuşurken hep sesim titriyor elim ayağım boşalıyor
Cep telefonum olmadığı için iş yerinden aradı bir de bugün yanımda yeni bir kız çalışmaya başladı
onun yanında pek rahat konuşamadım
Beni merak etmiş niye merak ettin ki dedim sabah seni göremedim dedi
Ben de ben erken çıkmıştım ama seni göremedim dedim ve pot kırdım sanki onu bekliyormuşum gibi bir hava yarattım gerçi bekeledim ama bilmesi iyi oldu
O da seni camdan gördüm ama yetişemedim dedi ben aşağıya inene kadar gitmiştin dedi cep numaran olmadığı için arayamıyorum dedi
tabi yanımdaki kızdan dolayı uzun uzun açıklama yapamadım sadece bir ara cebimden ararım dedi tamam dedi sanırım rahat konuşamıyorsun dedi ben de evet dedim sonra görüşürüz çağrını bekliyorum yarın memlekete gideceğim içim rahat gitmek istiyorum dedi:26: ben yanımdaki kızdan dolayı bir şey diyemedim yanımda kız olmasaydı şunu diyecektim ben şu an kimseyle görüşmek istemiyorum kritik bir süreçteyim diye durumumu anlatacaktım ama öyle saf saf evet hıı falan diyip kapattım kızlar bana bir akıl verin bu adam benim kafamı çok karıştırıyor heyecandan mideme ağrılar girdi rengim attı resmen
bilkentli sonunda ondan beklenen performansı gösterdi.
gerçi biraz erken oldu ama....
dranasım, gerçekten çok hızlı ilerliyor herşey, inan bana.
midenin ağrıması, ellerinin titremesi..
tamam biliyorum şu anda özellikle de haşarı kantardan aldatma ile ilgili bir mevzunun bardağı taşırması ile boşanma kararı aldığından, tekrar kadın olduğunu hatırlatan, seni önemseyen, seninle ilgilenen birini görmen, duyman, sana iyi geliyor; amenna...
ama inan korkuyorum.
korkularımı dile getirmeyi sevmem o nedenle sadece korktuğumu belirtmek istiyorummm..